Criteriul National

Presa de balotat deseuri, un must have pentru o reciclare inteligenta

Presa de balotat deseuri, un must have pentru o reciclare inteligenta
august 21
11:11 2017

Intr-o lume contemporana in care incepem sa nu mai avem loc de atatea resturi menajere si industriale, nimic mai de folos decat niste prese special realizate pentru a reduce volumul acestor deseuri cu pana la 90%.

Romania incepe si ea ca sa se alinieze, taras-grapis, la tendinta generala de a recicla inteligent, existenta deja de mai multe decenii in tarile dezvoltate ale lumii, asa incat agentii economici fac demersuri ca sa isi procure din ce in ce mai des prese de balotat deseurile rezultate din activitatile curente pe care le desfasoara.

Din fericire, acum au posibilitatea ca sa economiseasca timp si bani adresandu-se unor firme autohtone care sunt dealeri ai unor branduri internationale renumite in productia de prese de balotat moderne, cu parametri functionali de top.

Oferta de prese de balotat este generoasa: cei interesati pot alege prese verticale sau orizontale, prese unicamerale sau multicamerale, prese pentru balotat peturi, prese complexe ce dispun inclusiv de carucioare pentru deplasarea balotilor de deseuri menajere sau industriale rezultati in urma compactarii.

 

Avantajele preselor de balotat deseuri MACFAB

 

MACFAB este un lider renumit in producerea de echipamente utilizate in industria de prelucrare a deseurilor industriale si menajere, produsele sale fiind folosite actualmente de catre clienti din peste 30 de tari ale lumii.

Printre cele mai importante avantaje pe care presele de balotat MACFAB le ofera utilizatorilor putem enumera:

- gradul foarte mare de presare al deseurilor (de 10 la 1), ceea ce permite realizarea unor baloti de deseuri cu dimensiuni reduse, foarte compacti, usor de depozitat pana la preluarea lor de catre firmele specializate;


– posibilitatea, deloc de neglijat, ca o asemenea presa de balotat sa fie folosita atat pentru deseurile uscate, cat si pentru deseurile umede;


– amplasarea usoara in spatii reduse (depozite, camere speciale), datorita dimensiunilor minimale la care au fost proiectate, fabricantii gasind raportul optim intre marimile preselor de balotat si volumul maxim al deseurilor ce se pot procesa cu aceste echipamente intr-o unitate de timp data;


– se pot folosi cu eficienta sporita (ca volum si timp), comparativ cu presele produse de alte companii de profil, atat pentru o cantitate redusa de deseuri, cat si pentru o cantitate mai mare;


– unele prese din catalogul de oferte MACFAB pot ca sa fie utilizate inclusiv in scopuri casnice (blocuri de locuinte, garaje personale) sau pentru spatii de birouri mici, magazine de cartier, buticuri, cafenele, restaurante, baruri;


– deoarece majoritatea modelelor de prese au inaltimi reduse, incarcarea se face de sus de catre operator, pentru o utilizare cat mai usoara si sigura;


– manevrabilitatea deosebita nu necesita o pregatire laborioasa a persoanei care va folosi o presa de deseuri MACFAB, comenzile acestui tip de utilaj fiind extrem de intuitive.

La avantajele evidente enumerate mai sus, putem adauga costul accesibil, durata indelungata de functionare la parametri maximali, randamentul excelent.

Iata de ce alegerea unei prese de balotat MACFAB este o alegere perfecta pentru un agent economic din tara noastra, indiferent de volumul deseurilor rezultate din activitatea pe care o desfasoara si pe care urmeaza sa le prelucreze eficient.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo