Criteriul National

Presa de balotat deseuri, un must have pentru o reciclare inteligenta

Presa de balotat deseuri, un must have pentru o reciclare inteligenta
august 21
11:11 2017

Intr-o lume contemporana in care incepem sa nu mai avem loc de atatea resturi menajere si industriale, nimic mai de folos decat niste prese special realizate pentru a reduce volumul acestor deseuri cu pana la 90%.

Romania incepe si ea ca sa se alinieze, taras-grapis, la tendinta generala de a recicla inteligent, existenta deja de mai multe decenii in tarile dezvoltate ale lumii, asa incat agentii economici fac demersuri ca sa isi procure din ce in ce mai des prese de balotat deseurile rezultate din activitatile curente pe care le desfasoara.

Din fericire, acum au posibilitatea ca sa economiseasca timp si bani adresandu-se unor firme autohtone care sunt dealeri ai unor branduri internationale renumite in productia de prese de balotat moderne, cu parametri functionali de top.

Oferta de prese de balotat este generoasa: cei interesati pot alege prese verticale sau orizontale, prese unicamerale sau multicamerale, prese pentru balotat peturi, prese complexe ce dispun inclusiv de carucioare pentru deplasarea balotilor de deseuri menajere sau industriale rezultati in urma compactarii.

 

Avantajele preselor de balotat deseuri MACFAB

 

MACFAB este un lider renumit in producerea de echipamente utilizate in industria de prelucrare a deseurilor industriale si menajere, produsele sale fiind folosite actualmente de catre clienti din peste 30 de tari ale lumii.

Printre cele mai importante avantaje pe care presele de balotat MACFAB le ofera utilizatorilor putem enumera:

- gradul foarte mare de presare al deseurilor (de 10 la 1), ceea ce permite realizarea unor baloti de deseuri cu dimensiuni reduse, foarte compacti, usor de depozitat pana la preluarea lor de catre firmele specializate;


– posibilitatea, deloc de neglijat, ca o asemenea presa de balotat sa fie folosita atat pentru deseurile uscate, cat si pentru deseurile umede;


– amplasarea usoara in spatii reduse (depozite, camere speciale), datorita dimensiunilor minimale la care au fost proiectate, fabricantii gasind raportul optim intre marimile preselor de balotat si volumul maxim al deseurilor ce se pot procesa cu aceste echipamente intr-o unitate de timp data;


– se pot folosi cu eficienta sporita (ca volum si timp), comparativ cu presele produse de alte companii de profil, atat pentru o cantitate redusa de deseuri, cat si pentru o cantitate mai mare;


– unele prese din catalogul de oferte MACFAB pot ca sa fie utilizate inclusiv in scopuri casnice (blocuri de locuinte, garaje personale) sau pentru spatii de birouri mici, magazine de cartier, buticuri, cafenele, restaurante, baruri;


– deoarece majoritatea modelelor de prese au inaltimi reduse, incarcarea se face de sus de catre operator, pentru o utilizare cat mai usoara si sigura;


– manevrabilitatea deosebita nu necesita o pregatire laborioasa a persoanei care va folosi o presa de deseuri MACFAB, comenzile acestui tip de utilaj fiind extrem de intuitive.

La avantajele evidente enumerate mai sus, putem adauga costul accesibil, durata indelungata de functionare la parametri maximali, randamentul excelent.

Iata de ce alegerea unei prese de balotat MACFAB este o alegere perfecta pentru un agent economic din tara noastra, indiferent de volumul deseurilor rezultate din activitatea pe care o desfasoara si pe care urmeaza sa le prelucreze eficient.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro