Criteriul National

Presto Pizza, prezenta in toata capitala

Presto Pizza, prezenta in toata capitala
octombrie 23
11:55 2019

Picture4

Cei care nu se mai satura de mancat pizza, acum se pot bucura si mai mult, deoarece Presto Pizza livreaza pizza sector 3pizza sector 5 si pizza sector 4. Din dorinta de a veni mereu in intampinarea clientilor, Presto Pizza este acum mai aproape de fiecare client in parte.

Povestea Presto Pizza a inceput in anul 2006, intr-o parte a Bucurestiului. De-a lungul timpului, cu peste 12 ani de experienta, Presto Pizza s-a extins, iar astazi este prezenta in toata capitala cu scopul de a satisface poftele tuturor bucurestenilor.

Presto Pizza stie ca dorintele clientilor sunt variate, de aceea vine mereu in intampinarea lor cu preparate delicioase, hranitoare si diversificate, precum si cu cel mai rapid serviciu de livrare din Bucuresti.

Este cert ca atunci cand telefonul Presto suna, odata cu ridicarea receptorului, apar si dorintele. Iar Presto Pizza stie ce dorinte au clientii. Sau cel putin care sunt aspectele in baza carora ei aleg mancarea de la Presto: blat pufos sau crocant, sos picant sau dulce, comenzi de grup sau individuale, cu desert sau fara si asa mai departe. Dorintele sunt multe, iar Presto Pizza le-a satisfacut pe toate inca de la inceput.

Atunci cand mancarea este gata, e numai buna de livrat. Iar din fericire, Presto Pizza exceleaza si la serviciul de livrari, mai ales ca acum restaurantul este prezent in tot Bucurestiul.

Ti-e pofta de pizza, burgeri sau paste? Ai manca o salata hranitoare sau un gratar ca la carte? Suna la 0219220 si bucura-te oricand si oriunde de preparatele tale favorite cu Presto Pizza!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei