Criteriul National

Prezentare a filmului The Jungle Book!

Prezentare a filmului The Jungle Book!
aprilie 15
13:47 2016

Producţia destinată marelui ecran intitulată „Cartea Junglei/ The Jungle Book“ readuce povestea îndrăgitului personaj din copilărie, Mowgli. A avut premiera în cinematografele din România din data de 15 aprilie.
the-jungle-book-poster

Mult îndrăgita colecţie de povestiri aparţinând lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau, produsă de studiourile Disney.

„Cartea Junglei” este proiectată pentru versiunea 3D . Are  farmecul şi totdată onoarea de a ilustra un univers plin de fantezie şi culoare, special gândit pentru copii dar şi pentru cei mai în vărstă. Cu acest cumul de idei, studiourile Disney au lansat această producţie sub comanda regizorului Andy Serkis ce a reuşit adaptarea romanului lui Rudyard Kipling.

Acțiunea începe în forță prin prezentarea lui Mowgli (Neel Sethi), un puști, care încearcă să se adapteze cât mai bine la viața din junglă pentru a putea să se ferească de potențialele pericole și în principal de fiorosul tigru Shere Khan ( Idris Elba – voce) care consideră că omul nu are ce căuta printre animale, deși aceștia s-au mai întâlnit odată în altfel de circumstanțe.

Tipicul în care sunt păstrate prieteniile din desenul original dintre Mowgli( Neel Sethi)  și animalele precum bătrânul urs Baloo ( Bill Murray – voce), precauta panteră neagră Bagheera ( Ben Kingsley – voce), lupul Akela ( Giancarlo Esposito – voce), ’’ mama’’ lui Mowgli lupoaica Raksha ( Lupita Nyong’o –voce) și seducatoarea Kaa (Scarlett Johannsson)  condimentază şi asigură atractivitate acestei producţii.

Totodată efectele speciale sunt bine realizate cu ajutorul tehnologiei CGI-urilor astfel încât toate animalele par reale. Aventura lui Mowgli începe atunci când acesta pornește într-o călătorie spre a se descoperi.În ceea ce priveşte firul narativ clasic- acesta îmbină emoția și umorul alături de distribuția de excepție.

 

Iar din distribuţie fac parte Neel Sethi (Mowgli), Lupita Nyong’o (Raksha), câştigătoare a premiului Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar în drama „12 ani de scalvie“ (2013), Bill Murray (Baloo), Ben Kingsley (Bagheera), Idris Elba (Shere Khan) şi Scarlett Johansson (Kaa).

Cu ajutorul tehnologiei T-IMAX 3D acest film este o capodoperă care cu siguranță va fi vizionată cu o deosebită plăcere.Filmul Cartea Junglei/The Jungle Book Eeste distribuit de către Forum Film Romania atât în varianta 3D subtitrată cât și în cea dublată pentru cei mici.

Trailer-ul oficial:

 

Sursa foto : www.cronicaviva.com.pe

Sursa video : youtube.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo