Criteriul National

Prezentarea filmului Power Rangers (2017)

aprilie 09
20:29 2017

power-rangers-2017

Power Rangers este o producție americană regizată de Dean Israelite după un scenariu scris de John Gatins. Din distribuţie fac parte următorii actori Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston şi Elizabeth Banks.

Am vizionat “Power Rangers” la City Plex Tomis Constanța şi  recunosc deschis că mi-a plăcut mult acest nou film.

Dintru început vreau să vă atrag atenția că acest film are un pronunțat caracter programatic. Bazându-se pe principiul și tehnica ” povestirii în ramă”, pelicula evoluează pe două planuri distincte care se întrepătrund într-un mod deosebit.

Filmul are acea forță de a transmite mesajul pozitiv, legat de o virtute înaltă ca prietenia, de importanţa spiritului de echipă şi mai ales de faptul că împreună cu persoanele în care aveți încredere ,acestea vă vor metamorfoza în bine.

Pelicula din 2017 reuşeşte să ofere publicului o poveste plină de culori, de râsete şi de o energie a unor adolescenţi americani care se trezesc, datorită unei experiențe pe care nu și-o explică că sunt supereroi. Toți cei cinci vor învăţa să îşi folosească puterile în scopul umanităţii şi de asemenea să lucreze ca o adevărată echipă, înfruntând ostilitatea unora sau ale altora.

Ceea ce dă savoare și atractivitate celor o sută douăzeci și patru de minute ale filmului sunt atât dialogurile vii și antrenante dar și construirea progresivă a încleștării finașe cât și confruntarea propriu-zisă dintre forțele binelui și ale răului. Un rol important în acest SF îl va avea dorința, setea de aventură a celor cinci adolescenţi, aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali. Ei vor reuși chiar să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea forţelor extraterestre.

Scenariul este bine construit, chiar pe alocuri previzibil. Am fost entuziasmat de faptul că filmul oferă şansa de a cunoaște povestea fiecărui Power Ranger. În acest mod, veți ajunge să îi cunoaşteți bine pe fiecare în parte. Jason este Ranger-ul Roşu, Billy- Ranger-ul Albastru, Kimberly- Ranger-ul Roz, Trini- Ranger-ul Galben, iar ultimul, dar nu cel din urmă, Zack este Ranger-ul Negru.

De asemenea, personajul negativ este Rita Repulsa, interpretată de Elizabeth Banks. Actriţa redă foarte bine acest rol negativ cu naturalețe , fără să ezite vreo secundă., dacă ne gândim că ea dorește să distrugă lumea dimpreună cu o armată întreagă de creaturi hidoase.

De aceea, cei cinci eroi vor fi singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi ei îşi depăşesc atât problemele din viaţa de zi cu zi cât şi statutul, pentru ca pe final să-și unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

Fără a vă povesti în amănunt desfășurarea ulteriaoră a acțiunii filmului, vă pot spune că efectele vizuale și mai ales încleștarea din ultima parte a filmului, atunci când forțele binelui și ale răului vă vor ține cu siguranță cu sufletul la gură.

De aceea, vă recomand și vă invit să vă rezervați timp pentru această peliculă care, cu siguranță vă va relaxa.

Pelicula Power Rangers este distribuită în România de Freeman Entertainment.

Trailer ul oficial :

Prezentare oferită de către Prof.Daniel Mihai Prof. Dr.de Vioară la CNA Regina Maria Constanţa, redactor şef al ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro