Criteriul National

Prezentarea filmului Power Rangers (2017)

aprilie 09
20:29 2017

power-rangers-2017

Power Rangers este o producție americană regizată de Dean Israelite după un scenariu scris de John Gatins. Din distribuţie fac parte următorii actori Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston şi Elizabeth Banks.

Am vizionat “Power Rangers” la City Plex Tomis Constanța şi  recunosc deschis că mi-a plăcut mult acest nou film.

Dintru început vreau să vă atrag atenția că acest film are un pronunțat caracter programatic. Bazându-se pe principiul și tehnica ” povestirii în ramă”, pelicula evoluează pe două planuri distincte care se întrepătrund într-un mod deosebit.

Filmul are acea forță de a transmite mesajul pozitiv, legat de o virtute înaltă ca prietenia, de importanţa spiritului de echipă şi mai ales de faptul că împreună cu persoanele în care aveți încredere ,acestea vă vor metamorfoza în bine.

Pelicula din 2017 reuşeşte să ofere publicului o poveste plină de culori, de râsete şi de o energie a unor adolescenţi americani care se trezesc, datorită unei experiențe pe care nu și-o explică că sunt supereroi. Toți cei cinci vor învăţa să îşi folosească puterile în scopul umanităţii şi de asemenea să lucreze ca o adevărată echipă, înfruntând ostilitatea unora sau ale altora.

Ceea ce dă savoare și atractivitate celor o sută douăzeci și patru de minute ale filmului sunt atât dialogurile vii și antrenante dar și construirea progresivă a încleștării finașe cât și confruntarea propriu-zisă dintre forțele binelui și ale răului. Un rol important în acest SF îl va avea dorința, setea de aventură a celor cinci adolescenţi, aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali. Ei vor reuși chiar să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea forţelor extraterestre.

Scenariul este bine construit, chiar pe alocuri previzibil. Am fost entuziasmat de faptul că filmul oferă şansa de a cunoaște povestea fiecărui Power Ranger. În acest mod, veți ajunge să îi cunoaşteți bine pe fiecare în parte. Jason este Ranger-ul Roşu, Billy- Ranger-ul Albastru, Kimberly- Ranger-ul Roz, Trini- Ranger-ul Galben, iar ultimul, dar nu cel din urmă, Zack este Ranger-ul Negru.

De asemenea, personajul negativ este Rita Repulsa, interpretată de Elizabeth Banks. Actriţa redă foarte bine acest rol negativ cu naturalețe , fără să ezite vreo secundă., dacă ne gândim că ea dorește să distrugă lumea dimpreună cu o armată întreagă de creaturi hidoase.

De aceea, cei cinci eroi vor fi singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi ei îşi depăşesc atât problemele din viaţa de zi cu zi cât şi statutul, pentru ca pe final să-și unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

Fără a vă povesti în amănunt desfășurarea ulteriaoră a acțiunii filmului, vă pot spune că efectele vizuale și mai ales încleștarea din ultima parte a filmului, atunci când forțele binelui și ale răului vă vor ține cu siguranță cu sufletul la gură.

De aceea, vă recomand și vă invit să vă rezervați timp pentru această peliculă care, cu siguranță vă va relaxa.

Pelicula Power Rangers este distribuită în România de Freeman Entertainment.

Trailer ul oficial :

Prezentare oferită de către Prof.Daniel Mihai Prof. Dr.de Vioară la CNA Regina Maria Constanţa, redactor şef al ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo