Criteriul National

Prezentarea filmului Power Rangers (2017)

aprilie 09
20:29 2017

power-rangers-2017

Power Rangers este o producție americană regizată de Dean Israelite după un scenariu scris de John Gatins. Din distribuţie fac parte următorii actori Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston şi Elizabeth Banks.

Am vizionat “Power Rangers” la City Plex Tomis Constanța şi  recunosc deschis că mi-a plăcut mult acest nou film.

Dintru început vreau să vă atrag atenția că acest film are un pronunțat caracter programatic. Bazându-se pe principiul și tehnica ” povestirii în ramă”, pelicula evoluează pe două planuri distincte care se întrepătrund într-un mod deosebit.

Filmul are acea forță de a transmite mesajul pozitiv, legat de o virtute înaltă ca prietenia, de importanţa spiritului de echipă şi mai ales de faptul că împreună cu persoanele în care aveți încredere ,acestea vă vor metamorfoza în bine.

Pelicula din 2017 reuşeşte să ofere publicului o poveste plină de culori, de râsete şi de o energie a unor adolescenţi americani care se trezesc, datorită unei experiențe pe care nu și-o explică că sunt supereroi. Toți cei cinci vor învăţa să îşi folosească puterile în scopul umanităţii şi de asemenea să lucreze ca o adevărată echipă, înfruntând ostilitatea unora sau ale altora.

Ceea ce dă savoare și atractivitate celor o sută douăzeci și patru de minute ale filmului sunt atât dialogurile vii și antrenante dar și construirea progresivă a încleștării finașe cât și confruntarea propriu-zisă dintre forțele binelui și ale răului. Un rol important în acest SF îl va avea dorința, setea de aventură a celor cinci adolescenţi, aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali. Ei vor reuși chiar să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea forţelor extraterestre.

Scenariul este bine construit, chiar pe alocuri previzibil. Am fost entuziasmat de faptul că filmul oferă şansa de a cunoaște povestea fiecărui Power Ranger. În acest mod, veți ajunge să îi cunoaşteți bine pe fiecare în parte. Jason este Ranger-ul Roşu, Billy- Ranger-ul Albastru, Kimberly- Ranger-ul Roz, Trini- Ranger-ul Galben, iar ultimul, dar nu cel din urmă, Zack este Ranger-ul Negru.

De asemenea, personajul negativ este Rita Repulsa, interpretată de Elizabeth Banks. Actriţa redă foarte bine acest rol negativ cu naturalețe , fără să ezite vreo secundă., dacă ne gândim că ea dorește să distrugă lumea dimpreună cu o armată întreagă de creaturi hidoase.

De aceea, cei cinci eroi vor fi singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi ei îşi depăşesc atât problemele din viaţa de zi cu zi cât şi statutul, pentru ca pe final să-și unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

Fără a vă povesti în amănunt desfășurarea ulteriaoră a acțiunii filmului, vă pot spune că efectele vizuale și mai ales încleștarea din ultima parte a filmului, atunci când forțele binelui și ale răului vă vor ține cu siguranță cu sufletul la gură.

De aceea, vă recomand și vă invit să vă rezervați timp pentru această peliculă care, cu siguranță vă va relaxa.

Pelicula Power Rangers este distribuită în România de Freeman Entertainment.

Trailer ul oficial :

Prezentare oferită de către Prof.Daniel Mihai Prof. Dr.de Vioară la CNA Regina Maria Constanţa, redactor şef al ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo