Criteriul National

Prezentarea filmului Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii (The Huntsman Winter’s War)!

Prezentarea filmului Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii (The Huntsman Winter’s War)!
aprilie 24
18:19 2016

huntsman

The Huntsman: Winter’s War/Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii a avut premiera pe data de 22 aprilie în cinematografele româneşti.

Acest film debutează cu o acțiune ce începe înainte de Snow White and the Huntsman (2012) și continuă în paralel cu evenimentele de acolo.

Acest film are acel dar de a captivan spectatorul. Dincolo de efectele vizuale spectaculoase, lupta oamenilor cu arme ce îi plasează într-uo perioadă a Evului Mediu,posedă acele forțe magice și creaturi fantastice. De asemenea,un plus neașteptat al filmului este tocmai acea dualitate a personajelor.

Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă pentru a  arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii într- o aventură de a dreptul epică şi spectaculoasă, în care îi putem recunoaşte pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost. Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) ce revine în spatele camerelor de filmat pentru o nouă poveste!

De asemenea elementul romantic și replicile cu haz asigură atractivitate acestei producţii.

V-o recomand cu încredere, oferindu-vă şi trailer ul oficial:

 

 

 

Prezentare oferită de către Prof. Dr. Daniel Mihai, CNA Regina Maria Constanța redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo