Criteriul National

Prezentarea filmului The Boss (2016)!

Prezentarea filmului The Boss (2016)!
aprilie 24
17:59 2016

the boss

Comedia este regizata de Ben Falcone si este bazata pe personajul creat de Melissa McCarthy, iar scenariul e scris de aceasta impreuna cu Ben Falcone si Steve Mallory.

Melissa McCarthy este in acest film o afacerista foarte bogata, Michelle Darnell, care a fost trimisa la inchisoare dupa ce a facut uz de informatii bursiere ilegal obținute și este prinsă. Dupa ceva timp petrecut la închisoare, iese o noua Michelle Darnell.

Din distribuție fac parte – Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Ella Anderson, Tyler Labine, Annie Mumolo, Kristen Schaal, Margo Martindale și Kathy Bates.

Acest film special a fost creat special pentru Melissa McCarthy. McCarthy poate fi considerată una din cele mai apreciate actrițe de comedie din SUA, deoarece a interpretat de-a lungul timpului roluri foarte bune. Însă rolul din această comedie nerecomandată minorilor sub 15 ani este unul destul de modest și chiar dacă actrița s-a descurcat excelent ca de fiecare dată, contribuția sa nu este suficientă pentru a salva un film cu un scenariu mai mult decât neinspirat!

În SUA, “The Boss” a primit în general critici aspre, chiar negative!Cu toate acestea, comedia a debutat în fruntea box office-ului nord-american, având încasări de 23,48 de milioane de dolari în primul weekend în peste 3.400 de săli de cinema, potrivit cifrelor provizorii difuzate duminica trecută de agenția Exhibitor Relations. Filmele lui McCarthy au întotdeauna încasări pe măsură, iar acest lucru se datorează  în primul rând, actriței de comedie talentată ce pare că nu depune nici cel mai mic efort pentru a fi amuzantă.

Dumneavoastră decideţi dacă merită sau nu! Personal, acest film a avut darul de a arăta acea faţă extrem de cunoscută a unei Americi pline de situaţii şi întâmplări fruste, dar atent puse în scenă de naturaleţea acestei eroine!

Vă ofer și trailer ul oficial subitrat în limba română :

 

Sursa foto : google.com

 

Prezentare oferită de Prof. Dr. Daniel Mihai, CNA Regina Maria Constanța, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo