Criteriul National

Prezentarea filmului The Boss (2016)!

Prezentarea filmului The Boss (2016)!
aprilie 24
17:59 2016

the boss

Comedia este regizata de Ben Falcone si este bazata pe personajul creat de Melissa McCarthy, iar scenariul e scris de aceasta impreuna cu Ben Falcone si Steve Mallory.

Melissa McCarthy este in acest film o afacerista foarte bogata, Michelle Darnell, care a fost trimisa la inchisoare dupa ce a facut uz de informatii bursiere ilegal obținute și este prinsă. Dupa ceva timp petrecut la închisoare, iese o noua Michelle Darnell.

Din distribuție fac parte – Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Ella Anderson, Tyler Labine, Annie Mumolo, Kristen Schaal, Margo Martindale și Kathy Bates.

Acest film special a fost creat special pentru Melissa McCarthy. McCarthy poate fi considerată una din cele mai apreciate actrițe de comedie din SUA, deoarece a interpretat de-a lungul timpului roluri foarte bune. Însă rolul din această comedie nerecomandată minorilor sub 15 ani este unul destul de modest și chiar dacă actrița s-a descurcat excelent ca de fiecare dată, contribuția sa nu este suficientă pentru a salva un film cu un scenariu mai mult decât neinspirat!

În SUA, “The Boss” a primit în general critici aspre, chiar negative!Cu toate acestea, comedia a debutat în fruntea box office-ului nord-american, având încasări de 23,48 de milioane de dolari în primul weekend în peste 3.400 de săli de cinema, potrivit cifrelor provizorii difuzate duminica trecută de agenția Exhibitor Relations. Filmele lui McCarthy au întotdeauna încasări pe măsură, iar acest lucru se datorează  în primul rând, actriței de comedie talentată ce pare că nu depune nici cel mai mic efort pentru a fi amuzantă.

Dumneavoastră decideţi dacă merită sau nu! Personal, acest film a avut darul de a arăta acea faţă extrem de cunoscută a unei Americi pline de situaţii şi întâmplări fruste, dar atent puse în scenă de naturaleţea acestei eroine!

Vă ofer și trailer ul oficial subitrat în limba română :

 

Sursa foto : google.com

 

Prezentare oferită de Prof. Dr. Daniel Mihai, CNA Regina Maria Constanța, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo