Criteriul National

Prezentarea filmului “X-Men- Apocalypse”

Prezentarea filmului “X-Men- Apocalypse”
mai 22
17:30 2016

Apocalypse reprezintă o continuare foarte bună a francizei “X-Men”, având o distribuție excelentă, un fir narativ coerent și captivant și multe efecte speciale deosebit de reușite. Filmul poate fi vizionat din 20 mai 2016 în cinematografele din România în 3D, fiind distribuit de OdeonFilm.

x men

Încă de la prima scenă a filmului, această producție oferă publicului o producție care să cuprindă o suită de scene de acțiune, înfricoșătoare, emoționante și comice. Cu alte cuvinte, regizorul oferă o gamă diferită de trăiri, însă intenția sa principală este aceea de a ne duce la o plimbare fantastică cu acest film deosebit de viu și palpitant.

Cu toate că tocmai personajele din „X-Men” sunt de obicei distincte, povestea captivează , cu toate că sunt destul de  multe caractere pentru această producție . De aceea, „X-Men Apocalypse” poate manipula destul de ușor. Nu trebuie deloc să uităm faptul că Fassbender McAvoy chiar și atunci când acesta se află pe ecran de prea mult timp, iar trupa funcționează cel mai bine poate produce capodopere doar atunci când sunt lăsați de tânăra triada Sheridan, Turner si Smit-McPhee în centrul atenției.  

„X-Men-Apocalypse este o mică dezamăgire, deoarece poate fi considerată  ca fiind poate un pic plictisitoare și repetitivă în cazul în care ar trebui să fie ceva interesant și plin de imaginație. Cu toate acestea, filmul prezintă unele riscuri și eroi noi, care ne-ar putea să ne întoarcă la filme (pentru a fi continuate) pentru a vedea mai multe. Numai cu o simplă condiție- să prindă la public, în cazul în care rețeta este una bună.

 Echilibrul dintre sfera emoțională și cea de acțiune nu este la fel de precisă ca în „Captain America: Civil War” sau ca în „X-Men: Days of Future Past”, iar unele dintre cele mai bune momente sunt ținute ocazional, cuvânt cu cuvânt, din filmele anterioare „X-Men” (o conversație cheie dintre Xavier și Magneto, de exemplu, din primul film X-Men).

Nefiind la fel de severe ca și producțiile precum ” Batman v Superman : Dawn of Justice ” , acest film continuă cu cea de a doua parte a trilogiei oferite de către Marvel , fiind deja criticată de către experții care au văzut-o deja , înainte de premiera mondială.

Cu toate acestea, vă invit în cinema să vă bucurați de această producție.

Trailer subtitrat :

X-men-1-660x400

Distribuţia

James McAvoy Charles Xavier
Jennifer Lawrence Raven / Mystique
Michael Fassbender Erik Lensherr / Magneto
Oscar Isaac En Sabah Nur
Sophie Turner Jean Grey
Channing Tatum Remy LeBeau / Gambit
Hugh Jackman Logan / Wolverine
Rose Byrne Moira MacTaggert
Nicholas Hoult Hank McCoy / Beast

În rolurile principale:

James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Sophie Turner

Sursa foto : heroichollywood.com

Prezentare oferită de către Prof.Dr Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo