Criteriul National

Primăria C-ţa continuă campania ,,Curăţăm CREIERELE voastre!”

Primăria C-ţa continuă campania ,,Curăţăm CREIERELE voastre!”
octombrie 26
05:06 2016

imag-articol

 

Ce spunea Brucan in legatura cu perioada de tranzitie de la comunism catre un stat democratic si civilizat a suprins pe toata lumea, acum avem dovada ca intervalul de timp este de fapt mult mai lung din pacate, mai ales in orasul port, acolo unde dupa 15 ani in care Mazare si-a facut damblaua cu toate panaramele orasului si i-a imbogatit pe toti prietenii, timp in care zecile de mii de intelectuali priveau la stiri, anesteziati de zecile de sarmalute si snitele in stomacel, dansurile de mascarici favelasian ale vegetalului cocotat pe carele pline cu prosti costumati, traditia pare sa continue, dar cu o alta palarie.

Am crezut ca odata cu plecarea vegetalului se va termina de asemenea cu sfidarea oligofrenilor la adresa comunitatii, dar nu avem acest noroc. Anul trecut balciul a fost si mai reusit, moment in care toata adunatura fagaduintei, formata din Printul Gunoaielor si reprezentatii Mall-ului aduceau copii in parc la strans gunoaie pe gratis, acolo unde lor trebuia sa li se explice ca parcul in care trebuiau sa faca sport si sa se bucure de natura a fost autorizat un mastodont numit Park Mall pentru a le inspira „sanatosul” stil de viata bazat pe shopping si fast-food.

Printul Gunoaielor, harnica manuta dreapta a edilului sef a trecut acum la levelul doi: organizeaza evenimente cu bugete grase locale, dar primaria nu a renuntat la prosteala comunista de doua parale, asa pe langa pacalelile cu pui congelati acum se trezeste ca ii cheama pe tinerii de la colegiul pedagogic sa adune gunoaiele pe gratis in locul in care primaria plateste politia locala pentru ordine, paznicii parcului si Pomacostul cu milioane de euro pe an ca sa intretina spatiile verzi ale orasului, incluzand defapt si acest parc. –  STIRE TV

In locul activitatilor creative, artistice voluntare care pot infrumuseta orasul, micutii sunt adusi la ecologizare sugerandu-li-se ideea ca asa devin cetateni responsabili. GRESIT! Asa devin sclavii sistemului!

Departamentul Pamflet Criteriul

parcul-expoflora

 

3 6 7 untitled

sursa foto: ziarul Rezistenta, DIGI24

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul