Criteriul National

Primăria C-ţa continuă campania ,,Curăţăm CREIERELE voastre!”

Primăria C-ţa continuă campania ,,Curăţăm CREIERELE voastre!”
octombrie 26
05:06 2016

imag-articol

 

Ce spunea Brucan in legatura cu perioada de tranzitie de la comunism catre un stat democratic si civilizat a suprins pe toata lumea, acum avem dovada ca intervalul de timp este de fapt mult mai lung din pacate, mai ales in orasul port, acolo unde dupa 15 ani in care Mazare si-a facut damblaua cu toate panaramele orasului si i-a imbogatit pe toti prietenii, timp in care zecile de mii de intelectuali priveau la stiri, anesteziati de zecile de sarmalute si snitele in stomacel, dansurile de mascarici favelasian ale vegetalului cocotat pe carele pline cu prosti costumati, traditia pare sa continue, dar cu o alta palarie.

Am crezut ca odata cu plecarea vegetalului se va termina de asemenea cu sfidarea oligofrenilor la adresa comunitatii, dar nu avem acest noroc. Anul trecut balciul a fost si mai reusit, moment in care toata adunatura fagaduintei, formata din Printul Gunoaielor si reprezentatii Mall-ului aduceau copii in parc la strans gunoaie pe gratis, acolo unde lor trebuia sa li se explice ca parcul in care trebuiau sa faca sport si sa se bucure de natura a fost autorizat un mastodont numit Park Mall pentru a le inspira „sanatosul” stil de viata bazat pe shopping si fast-food.

Printul Gunoaielor, harnica manuta dreapta a edilului sef a trecut acum la levelul doi: organizeaza evenimente cu bugete grase locale, dar primaria nu a renuntat la prosteala comunista de doua parale, asa pe langa pacalelile cu pui congelati acum se trezeste ca ii cheama pe tinerii de la colegiul pedagogic sa adune gunoaiele pe gratis in locul in care primaria plateste politia locala pentru ordine, paznicii parcului si Pomacostul cu milioane de euro pe an ca sa intretina spatiile verzi ale orasului, incluzand defapt si acest parc. –  STIRE TV

In locul activitatilor creative, artistice voluntare care pot infrumuseta orasul, micutii sunt adusi la ecologizare sugerandu-li-se ideea ca asa devin cetateni responsabili. GRESIT! Asa devin sclavii sistemului!

Departamentul Pamflet Criteriul

parcul-expoflora

 

3 6 7 untitled

sursa foto: ziarul Rezistenta, DIGI24

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo