Criteriul National

Primiți colindătorii? RoofArt a pregătit, și în acest an, o urare specială pentru clienții și partenerii companiei

Primiți colindătorii? RoofArt a pregătit, și în acest an, o urare specială pentru clienții și partenerii companiei
decembrie 21
16:02 2017

Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei de la RoofArt Romania – promotori ai celor mai inovatoare soluţii pentru acoperişuri durabile – „bat” în ecranele tuturor clienților și partenerilor care le-au fost alături, în 2017, cu o urare personalizată!

Mesajul pe care echipa RoofArt România l-a pregătit, în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă transmite povestea experiențelor de viață care stau la baza a ceea ce este, astăzi, compania – cel mai dedicat producător de țiglă metalică și sisteme pluviale din România, cu 15 ani de activitate în cercetarea și dezvoltarea unor soluții de lungă durată pentru sistemele de acoperiș, care să atingă un înalt standard de calitate.

Și pentru că una dintre cele mai importante misiuni ale RoofArt este aceea de le a oferi angajaților un mediu de lucru plăcut și sigur, toate trăirile acestora se regăsesc și se oglindesc acum, la sfârșit de an, în felul în care compania a evoluat.

Așa cum transmitem și prin mesajul pe care l-am pregătit de sărbători, 2017 a fost despre noi, despre visurile fiecărui coleg în parte, despre obstacolele pe care le-am depășit sau despre surprizele la care nu ne-am așteptat”, a declarat Serghei Mocreac, Administrator RoofArt România.

Tradiția RoofArt

RoofArt România este, așadar, un exemplu de purtători de datini, și – așa cum și-au obișnuit clienții și partenerii, fiind deja al cincilea an consecutiv în care „ies” la colindat în online – au intrat în spiritul Crăciunului și al Anului Nou cu această urare specială!

A fost un an de poveste, iar povestea a fost scrisă de noi! Este vorba, bineînțeles, despre povestea experiențelor noastre de viață, a fiecărui membru al echipei RoofArt, toate aceste experiențe ajutându-ne să creștem, să gândim altfel, să fim ceea ce suntem acum. Practic, ne-am dorit să le împărtășim tuturor celor apropiați un crâmpei al propriilor noastre trăiri”, a precizat Maria Moldovan, Specialist Marketing în cadrul RoofArt România.

Urarea integrală poate fi urmărită în format video aici.

Despre RoofArt România

RoofArt România face parte din Grupul de companii RoofArt, care este prezent în 11 țări din Europa și deține o experienţă de aproape 20 de ani pe piața sistemelor de acoperiș.

Fondată în 2001, RoofArt Romania a devenit promotor al soluţiilor durabile pentru acoperişuri: țiglă metalică, sisteme pluviale și accesorii de tinichigerie specifice.

Compania brașoveană investește continuu în asigurarea unui nivel superior de calitate în ceea ce privește portofoliul de produse, de la materia primă folosită în producţia sistemelor de învelitori, până la liniile de producţie şi utilajele profesionale pe care le folosește.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro