Criteriul National

Principalele avantaje ale unui PC refurbished

Principalele avantaje ale unui PC refurbished
decembrie 14
23:32 2019

In ultimii ani, termenul de PC refurbished este unul in mare voga, tot mai multe persoane fiind interesate de un astfel de PC. Trebuie sa stiti insa cateva lucrui despre acest PC. Un PC refurbished nu este un PC second-hand, el fiind de fapt un sistem care a trecut printr-un proces serios de reconditionare sau revizie.

El a fost verificat cu atentie si s-a tinut cont de toate detaliile sale. Pe langa aceste lucruri, i s-a reinstalat si sistemul de operare. Din punct de vedere sintetic, daca este sa vorbim despre un PC „refurbished” atunci ne referim la un PC „reimprospatat” si anume un PC curatat sau „renovat”.

Nu orice calculator intra in aceasta categorie de refurbished, in special datorita calitatii pieselor componente. De aceea, este important de stiut mereu ca un PC refurbished este de obicei o marca de top si anume o marca cunoscuta care se ocupa atat de producerea sistemelor de desktop sau de laptopuri.

Un sistem refurbished este considerat asadar a fi un sistem de o calitate foarte buna, acest sistem fiind apreciat pentru numeroasele sale avantaje pe care le ofera. Probabil cel mai bun distribuitor de echipamente refurbished din Romania, Server Config SRL, cu o experienta vasta in domeniu si sute de echipamente diverse livrate direct din sotc.

Nu trebuie sa va cumparati un calculator refurbished de oriunde. Exista riscul ca in cazul in care doriti sa cumparati de la o persoana un astfel de calculator considerat a fi refurbished, sa va treziti ca ati dat bani pe un calculator „second-hand” de fapt. Un astfel de calculator nu este insa ceea ce va doriti, de aceea este o idee mult mai buna sa cautati cu atentie in alte locuri un astfel de calculator. Cumparati asadar mereu dintr-o sursa verificabila, sursa care va va livra calculatorul acasa alaturi de o factura si cel mai important de o garanttie. Procedand in acest fel, daca nu veti fi multumiti de acest calculator, atunci il veti putea returna.

Exista o multime de comercianti in tara noastra care se ocupa de aceste calculatoare refurbished, va trebui asadar sa cautati cu atentie ceea ce va ofera piata, astfel incat sa gasiti o sursa de incredere. Un magazin online care se specializeaza pe aceste sisteme PC refurbished va va veni mereu in ajutor si va va oferi serviciul pe care il cautati.

Este mult mai bine sa apelati la o firma specializata pe aceste lucruri, decat sa cautati un calculator refurbished pe site-urile de anunturi. Tinand cont de toate aceste lucruri, veti putea gasi un calculator ideal pentru nevoile voastre.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul