Criteriul National

Printre putinii instalatori care lucreaza cu garantie

aprilie 18
16:19 2020

Printre putinii instalatori care lucreaza cu garantie

Ai nevoie de un instalator? In mod sigur te-ai confruntat pana acum cu probleme la instalatiile termice or sanitare din casa. Fie ca ai avut parte de un robinet care picura, o scurgere sau un sifon de pardoseala infundat, de o teava fisurata ori de un calorifer defect care ti-a facut reale problem, pentru toate aceste provocari zilnice exista o rezolvare simpla si anume apelarea la un instalator cu experienta. Sau, mai bine, la o echipa de instalatori experimentati.

Un instalator poate lucra individual sau in echipa si poate rezolva toate problemele legate de instalatiile cladirilor. Cu ajutorul acestuia cladirea ta va fi din nou sigura. Din cand in cand orice cladire are nevoie de o mica intretinere iar pentru asta Venti Expert Instal este aici.

  Cum stii ca ai facut cea mai buna alegere?

Alege un instalator calificat si cu experienta

In momentul in care vrei sa apelezi la un instalator trebuie sa ai grija ca acesta sa fie calificat. Doar o persoana cu experienta in domeniu o sa iti ofere cele mai bune rezultate. Calificarea pe care o are reprezinta siguranta pentru tine ca vei avea parte de cea mai buna colaborare.

Descopera cata experienta are in acest domeniu

Ai nevoie de un instalator care sa aiba vechime in acest domeniu. Venti Instal are o experienta de 10 ani in acest domeniu si personal calificat care o sa iti asigure cele mai bune rezultate.  Mai mult, instalatorii echipelor noastre au peste 50 de ani de experienta impreuna. Calitatea serviciilor oferite este una superioara si reprezentantii companiei iti stau oricand la dispozitie. 

Aria de acoperirea a serviciilor oferite

Un bun instalator care prezinta incredere trebuie sa aiba o arie cat mai mare pe care sa isi ofere serviciile. Daca esti in cautarea unui instalator pentru orice sector atunci Venti Expert Instal este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

Experienta vasta pe care acesta companie o are in domeniu iti va asigura rezultatele pe care le doresti. In plus calificarea pe care fiecare instalator o are iti va garanta cele mai bune rezultate. Trebuie sa te astepti la tot ce este mai bun daca vrei sa colaborezi cu Venti Expert Instal. 

Acestia se vor asigura intotdeauna ca lucrarea este perfecta si ca este bine realizata si facuta sa dureze in timp. Venti Expert Instal este compania care atrage prin siguranta pe care o ofera si prin faptul ca stie cum sa isi atraga clientii. 

Venti Expert Instal a reusit sa isi creeze un renume de-a lungul timpului si acest lucru datorita calitatii, promptitudinii si modului serios in care-si trateaza clientii. Feedback-ul oferit de clienti a fost intotdeauna pozitiv si recomandarile primite au facut ca aceasta companie sa se clasifice printre cele mai bune de pe piata. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul