Criteriul National

Pro si contra pentru achizitionare case mamaia nord

Pro si contra pentru achizitionare case mamaia nord
februarie 28
13:58 2017

Argumente pro pentru achizitionare case mamaia nord:

– Mergeti in vacanta la mare fara sa platiti chirie, ori de cate ori doriti si pentru orice perioada.
– Permiteti prietenilor dumneavoastra sa mearga la mare in locuinta dumneavoastra, platind o chirie mai mica sau chiar deloc daca doriti acest lucru
– Profit potential/ compensarea costurilor din inchirierea casei mamaia nord catre chiriasi (turisti)
– Sansa ca valoarea casei sa creasca in timp si sa puteti obtine profit daca o vindeti.
– Posibilitatea de a avea case mamaia nord ca si loc linistit in care sa va retrageti dupa pensionare.
– Puteti lasa jucariile de vacanta in casa mamaia nord – sau alte articole de uz casnic, economisind timp si stres cu transportul (si probabil impachetarea) lor inutil(a) de fiecare data.
– Nu veti mai plati chirie la o casa de vacanta la mare pentru copiii dumneavoastra care merg pe litoral.
– Cheltuielile de inchiriere vor compensa o parte din costurile de intretinere sau de imprumut.
– Exista si cateva avantaje fiscale.

mamaina nord

Argumente contra pentru achizitionare case mamaia nord

Cel mai important lucru pe care ar trebui sa-l luati in considerare este costul de intretinere. Daca nu veti reusi sa gasiti chiriasi pe perioada cand nu veti sta in casa de vacanta, cel mai probabil va trebui sa suportati cheltuielile cu intretinerea. Faceti un calcul exact si s-ar putea ca acest lucru sa nu fie atat de descurajator pentru dumneavoastra, mai ales daca puneti in balanta avantajele achizitionarii unei case mamaia nord.

Apoi chiar daca veti gasi chiriasi pentru perioada cand nu veti veni la casa de vacanta, trebuie sa va ganditi sa suma de plata pentru chirie poate varia. Asta inseamna ca s-ar putea sa fie necesar sa platiti dumneavoastra in continuare o parte din costurile de proprietate – acest lucru este valabil mai ales daca achizitionati case mamaia nord cu imprumut si trebuie sa platiti rata lunara la banca.

In functie de modul in care veti dori sa folositi case mamaia nord, va trebuie sa gasti un echilibru intre utilizarea persoanal si generarea de suficiente venituri din chirii – asta daca ne gandim ca mai degraba v-ar avantaja din punct de vedere financiar sa inchiriati locuinta pe timpul verii, in varful sezonului estival.

Argumente contra pentru achizitionare case mamaia nord

– Costurile de intretinere ar putea fi o povara financiara serioasa, mai ales daca nu gasiti un chirias – de aceea ar trebui de la bun inceput, inainte sa cumparati case mamaia nord sa analizati inca o data veniturile de care dispuneti, costul casei si previziunea costurilor sale de intretinere pe termen mediu si scurt. Nu trebuie sa excludem faptul ca sunt persoane care isi doresc achizitionarea unei case mamaia nord dar de la bun inceput nu se gandesc sa gaseasca chirias pentru ea deoarece li se pare ca proprietatea lor este un lucru prea personal pentru a-l imparti cu niste straini. Daca va permiteti acest lucru, din start puteti sterge de pe lista acest argument.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo