Criteriul National

Procedurile de cosmetică dentară

Procedurile de cosmetică dentară
septembrie 18
13:24 2017

Cosmetica dentară a ajuns să însemne lucruri diferite pentru oameni diferiți. Un motiv important pentru acest lucru este că există atât de multe proceduri de estetică dentară efectuate în cabinetul stomatologic care au fost introduse în această categorie.

Desigur, toate procedurile de estetică dentară (albirea dinților, implanturile dentare, fațetele dentare etc.) trebuie să fie atent planificate, cu rezultatele așteptate discutate în mod clar cu medicul specialist, chiar dacă este este vorba de o intervenție relativ simplă ca remodelarea câtorva dinți.

În ultimii câțiva ani, una dintre cele mai solicitate proceduri de estetică dentară este albirea dinților. Albirea dinților poate fi abordată într-o serie de moduri diferite. Depinde pur și simplu de bugetul dvs. și de tipul de rezultate dorite.

Metoda cea mai rentabilă este achiziționarea de produse disponibile în magazinele specializate, care pot fi utilizate acasă și vor produce în mod normal rezultate acceptabile. Aceste sisteme de ablire a dinților sunt disponibile sub forma unor benzi sau sub formă de mulaje speciale, care conțin soluții de albire. Mulajele pot fi create în cabinetele stomatologice sau pot fi utilizate acasa pentru a lua forma danturii. Pentru cei care doresc o abordare unică, există, de asemenea, câteva metode disponibile doar în cabinetele dentare, care folosesc de obicei o lumină foarte puternică ce va oferă o albire mai eficientă într-un timp mai scurt.

Trebui să țineți cont că în cazul dinților dintilor de culoare inchisa sau excesiv de gri, procedurile de albire s-ar putea să nu fie atât de eficiente precum ați sperat. Desigur, dacă dinții tăi sunt așa, dentistul tău ar trebui să discute acest lucru în prealabil.

În plus, dacă ați avut un număr mare de umpluturi, coroane sau alte proceduri dentare de acest tip pe dinți, atunci albirea poate să nu fie opțiunea potrivită pentru dvs. Umpluturile cu rășini îmbinate cu culoarea dinților și umpluturile din porțelan lipite și coroanele dentare (cu sau fără implant) se încadrează, de asemenea, în categoria stomatologiei cosmetice.

Rășina colorată, care se potrivește cu culoarea dinților, este un material care poate fi adesea folosit pentru repararea dinților din zona din față. Această rășină poate fi modelată și sculptată pentru a repara fracturile dinților frontali, a închide spațiile și a schimba dinții. Există o serie de avantaje pentru această procedură. În primul rând, se poate face, de obicei, într-o singură vizită. În al doilea rând, rezultatul poate fi foarte frumos, iar procedura este mult mai puțin costisitoare decât alte opțiuni.

Câteva dezavantaje ar include speranța de viață a acestui proces este oarecum limitată (de obicei cinci până la șapte ani).În plus, colorarea și decolorarea apar în timp, rezistența este mult mai mică decât în ​​cazul porțelanului și legătura cu rășină are limitări estetice în funcție de dimensiunea cazului.

Standardele de aur în restaurarea unui zâmbet frumos sunt reprezentate de folosirea implanturilor dentare și a fațetelor dentare. Implanturile dentare sunt soluția ideală pentru înlocuirea dinților pierduți, iar în cazul celor care au nevoie de corectarea de mici defecte estetice, fațetele dentare reprezintă o soluție foarte bună. Ambele variante, alese cu grijă, create și montate sub îndrumarea unui medic dentist calificat pot crea zâmbete incredibil de frumoase și naturale. Avantajele sunt frumusețea, longevitatea și rezistența de neegalat. Pe de altă parte, cel mai important dezavantaj este reprezentat de costul ridicat.

Există multe alte opțiuni disponibile pentru îmbunătățirea esteticii dentare despre care găsiți informații detaliate pe ZambetSanatos.com. Este important să vă informați corect și să discutați variantele disponibile cu medicul dvs. dentist. Desigur, unul dintre cele mai importante elemente pentru dvs. este de a găsi un dentist care are abilitatea, experiența și ochiul estetic pentru a vă oferi un zâmbet frumos.

Un zâmbet mare este un avantaj subevaluat. Primele impresii sunt importante în toate aspectele vieții (personale și de afaceri) și unul dintre primele lucruri pe care oamenii le văd și le judecă atunci când se întâlnesc cu cineva sunt ochii și zâmbetul.

Studiile realizate de Academia Americană de Stomatologie Cosmetică (AACD) au arătat că persoanele cu zâmbete atractive primesc locuri de muncă mai bune, sunt ținute mai mult, în mod normal, fac o impresie mai bună și, în multe cazuri, fac mai mulți bani. Dar un alt beneficiu mai puțin evident este creșterea increderii și a încrederii care vine cu un zâmbet pe care vă puteți mândri.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro