Criteriul National

Procurorul Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti si-a depus candidatura in competitia anuala de spus povesti „cel mai mare mincinos din lume”

Procurorul Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti si-a depus candidatura in competitia anuala de spus povesti „cel mai mare mincinos din lume”
august 25
07:18 2020

Un barbat a fost incoronat „cel mai mare mincinos din lume” dupa ce a spus o poveste despre cum un submarin nemtesc din al Doilea Razboi Mondial a invadat un oras din Marea Britanie pentru a captura decodoare TV.

John „Johnny Liar” Graham a castigat competitia anuala de spus povesti ce a fost organizata in Santon Bridge. Barbatul, in varsta de 69 de ani, a povestit ca in timp ce pescuia, a descoperit un submarin german din cel de-al doilea razboi mondial care se pregatea de un raid pentru a pune mana pe decodoarele tv din Whitehaven, primul oras din Marea Britanie care a trecut total la televiziune digitala.

Graham, care a mai castigat titlul de cinci ori, a mai povestit ca a prins un cod de aproape 3 metri lungime.

Procurorul Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti si-a depus candfidatura in competitia anuala de spus povesti „cel mai mare mincinos din lume” cu sanse reale sa obtina premiul cel mare.

Aruncat in campania electorala cu asa zise dezvaluiri in interesul unui partid politic cu promisiunea ca SIIJ va fi desfiintata si astfel va scapa de o mare parte din dosarele penale in care este anchetat (81 la numar), Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti abereaza cu gratie si talent.

Reamintim cititorilor ca Incisiv de Prahova a dezvaluit in exclusivitate la data de 14.08.2020, vineri – orele 23.00, ca „Portocala” va incepe atacul media prin „oamenii” sai din gasca penala.

 

„Portocala” va incepe atacul media prin „oamenii” sai din gasca penala

Reiteram ca nu am avut un „glob” si nu avem puteri paranormale ci doar niste investigatori foarte profesionisti.
Luni, 17.08.2020, un post Tv „bazaia” prin mai multe canale de casa (media) ale procurorului despre senzationalele dezvaluiri care va cutremura clasa politica.
Nu putem sa nu „apreciem” deontologia desavarsita al celor doi jurnalisti care au „reusit” sa obtina „interviul anului” de la „cinstitul”, „milosul” si „profesionistul” procurorului Negulescu Mircea.

Mentionam ca un simplu jurnalist de investigatii poate demonta miciunile si aberatiile procurorului Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti cu o singura conditie: sa nu apartina sectei „deontologilor” care ii promoveaza minciunile si aberatiile.

Procurorul Negulescu Mircea de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti  a sustinut ca a refuzat mita, iar la întrebările moderatorului deontolog de ce nu a sesizat organele competente, acesta a declarat că nu avea cum, pentru ca ar fi fost arestat imediat. Moderatorul deontolog a mai intreabat daca ar fi fost arestat de DGA, iar portocală a confirmat: „Da”.

Minte cu nerusinare, pentru că nici la DGA și nici la vreo unitate de parchet competenta nu a existat un astfel de dosar – aspecte care pot fi verificate de un simplu jurnalist de investigatii, cu conditia sa nu faca parte din secta „deontologilor” care promoveaza astfel de minciuni si aberatii.

Ca sa se realizeze un flagrant, pentru deontologii care au realizat marea dezvaluire le explicam „babeste” faptul ca trebuia să existe un dosar penal, dosar în care dacă nu se realiza flagrantul se solutiona cu clasare.

Ori, el nu are așa ceva, deci nu a existat un dosar penal cu privire la o mita, deci minte si cu toate dezvaluirile sale de om cinstit si integru si-a depus candidatura in competitia anuala de spus povesti „cel mai mare mincinos din lume”. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Joaca cu etica jurnalistică/Pentru „deontologii” care au obtinut „interviul anului” cu „cinstitul”, „milosul” si „profesionistul” procuror Negulescu Mircea

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul