Criteriul National

Produse de îngrijire pentru diabetici, femei însărcinate și persoane cu nevoi speciale pe CatenaPasCuPas.ro

ianuarie 15
18:27 2018

Piața este plină de produse cosmetice de tot felul, de aceea, poate fi greu uneori să alegi ceea ce ți se potrivește. Dacă la căutările tale se mai adaugă și faptul că ai anumite nevoi, din pricina unei afecțiuni pe care o ai sau pentru că pielea sau unghiile tale se confruntă cu o sensibilitate ridicată, poate deveni dificil să cumperi produse de îngrijire ideale pentru tine. Încercând mereu să vină în întâmpinarea nevoilor tale, magazinele Catena Pas cu Pas îți aduc mai aproape o gamă largă de cosmetice destinate persoanelor cu un organism sensibil. Cui se adresează aceste produse și cum îți poți păstra sănătatea pielii și a unghiilor, chiar dacă treci printr-o perioadă mai delicată?

Persoanelor cu diabet

Diabetul este o formă de tulburare a organismului care nu presupune doar o atenție sporită pe care trebuie să o acorzi alimentației tale, ci și produselor din celelalte categorii cu care interacționezi zi de zi. Fiind cel mai mare organ din corpul tău, pielea absoarbe o cantitate impresionantă de substanțe cu care intră în contact, de aceea ar trebui să iei în serios acest aspect, mai ales dacă te confrunți cu diabetul. Produsele de îngrijire pentru diabetici au grijă ca pielea să rămână mereu hidratată, prevenind iritațiile acesteia. E cunoscut faptul că persoanele diagnosticate cu diabet au o predispoziție a pielii către vulnerabilitate și sensibilitate crescută, dar mulțumită acestor produse, pe care le poți achiziționa și online, această grijă va dispărea. Pielea celor care suferă de diabet este mai expusă la diverse afecțiuni precum Scleroderma diabeticorum, Vitiligo, Acanthosis nigricans sau erupții cutanate de care nu va trebui să te mai preocupi, dacă alegi produsele special create pentru bolnavii de diabet.

De asemenea, gama de produse pentru îngrijirea unghiilor special creată pentru cei care suferă de această boală vine în întâmpinarea problemelor care ar putea apărea, cum ar fi descuamarea sau ruperea unghiilor, mărindu-le flexibilitatea. Îmbogățite cu vitamine, proteine și soluții antifungice, aceste produse vor proteja unghia, hidratând, totodată, și cuticulele, dar având grijă și de culoarea naturală a unghiilor. Folosind aceste produse, cei care suferă de diabet își pot lua de pe cap grija că unghiile lor sunt fragile sau uscate.

Femeilor însărcinate

Atunci când primești vestea că vei avea un copil, începi să te preocupi mai mult de sănătatea ta și de produsele de îngrijire corporală cu care interacționezi, pentru că nu ai vrea ca bebelușul tău să aibă de suferit din cauza substanțelor chimice din mai toate cosmeticele de pe piață. De acum, nu trebuie să îți mai faci griji, pentru că pe CatenaPasCuPas.ro vei găsi produse  special destinate femeilor care urmează să fie mame. De acolo îți poți alege ojă  fără chimicale, orteze pre și postnatale care te vor ajuta să ții vergeturile și alte semne ale sarcinii departe, spray-uri cu efect relaxant, pentru zilele mai dificile, dar și articole care ajută la igiena corporală.

Lacurile pentru unghii fără chimicale te vor ajuta să ai o manichiură impecabilă, fără a avea în componența sa substanțe care ar putea periclita sănătatea ta sau pe cea a copilului tău.

Adepților dietei vegane

Dacă ai ales să renunți la produsele animale, cel mai probabil nu ai optat să le elimini doar din farfurie, ci și de pe raftul de cosmetice pe care le folosești. Catena Pas cu Pas îți pune la dispoziție o gamă largă de articole care nu conțin nicio substanță obținută de la animale, dar care nici nu au fost testate pe animale în laborator, pentru ca tu să te poți bucura de o îngrijire a pielii și a unghiilor naturală, exclusiv din plante.

Produsele cosmetice din această categorie nu sunt ideale doar pentru persoanele diagnosticate cu diabet, femeile însărcinate sau vegani, ci și pentru pacienți care urmează ședințe de chimioterapie sau pentru persoanele care nu suferă de nicio boală, dar au problema unghiilor uscate, îngălbenite, decolorate și lucioase. Găsește tot ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți sau a-ți păstra sănătatea intactă pe CatenaPasCuPas.ro.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu