Criteriul National

Produsele marca Giesswein – merita sa le alegi

Produsele marca Giesswein – merita sa le alegi
octombrie 25
14:34 2018

Daca in strainatate reprezinta un nume deja consacrat, in Romania produsele  brandului austriac au aparut relativ recent. Cu siguranta reuseste insa sa atraga atentia publicului larg prin produse de calitate premium, realizate dintr-un material la fel de calitativ – lana merino.

Ce este lana merino?

Este vorba despre o lana de calitate superioara, obtinuta de la rasa de ovine cu acelasi nume. Brandul Giesswein, care isi prezinta produsele in Romania prin website-ul www.giessweinromania.ro, dispune de sursa proprie de lana merino in regiunea Tyrol, Austria.

Este un material natural care ofera un confort termic de exceptie atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna, sneakersii Merino Runners putand fi purtati de exemplu fara ciorapi atunci cand afara sunt temperaturi negative.

Produse disponibile la Giesswein Romania

Pantofii  Merino Runners, sunt de departe vedetele gamei de produse marca Giesswein. Foarte usori, avand aproximativ 200 grame si flexibili, foarte confortabili, cu intretinere usoara, foarte placuti la atingere, acesti pantofi pot fi purtati, dupa cum va spuneam chiar si direct pe piele, fara ca picioarele sa aiba parte de vreun disconfort.

Merino Runners pot fi gasiti atat in varianta de pantofi barbatesti, cat si de dama, in culori variate ce pot sa multumeasca gusturi diferite.

Gama de produse de marca Giesswein nu se limiteaza insa doar la acesti pantofi. Pe site-ul www.giessweinromania.ro pot fi gasiti de asemenea papuci de casa din lana merino cu talpa din cauciuc natural, in modele variate, care ofera un confort deosebit la purtare.

Posetele de dama, dar si colectia de caciuli din lana merino si casmir completeaza gama de produse de la Giesswein Romania, oferind de asemenea solutii potrivite pentru cei care vor sa se accesorizeze corespunzator, fara sa faca vreun rabat de la confort sau aspect estetic deosebit.

Calitati si proprietati ale lanii merino

Calitatea deosebita a acestor produse este data intr-o mare masura de materialul natural din care sunt realizate. Lana merino are o serie de caracteristici care o transforma intr-un material ideal de purtat, indiferent de anotimp.

Este foarte moale si placuta la atingere

Desi unii asociaza lana cu un material care poate sa irite pielea, textura foarte moale a lanii merino si tehnicile unice de prelucrare aduc pentru cei interesati un rezultat final cu totul deosebit: un tip de lana din care pot fi realizate produse diverse si care devine foarte moale si placuta la atingere.

Regleaza temperatura corpului

Atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, pantofii, caciulile sau papucii de casa de la Giesswein reusesc sa ofere un confort termic ideal la purtare.

Pe timp de vara, cand lupta cu temperaturile ridicate este o provocare constanta, pantofii Merino Runners reusesc sa echilibreze temperatura, evitand supraincalzirea picioarelor. Pe de alta parte, in timpul iernii, umezeala este absorbita de acestia in mod eficient si caldura este acumulata pentru a oferi picioarelor confortul dorit.

Nu favorizeaza dezvoltarea mirosurilor neplacute

Lana merino este un material care permite pielii sa respire, avand de asemenea proprietati antibacteriene si antifungice. Toate aceste elemente fac din material unul care nu favorizeaza nicidecum dezvoltarea mirosurilor neplacute.

Se intretine usor

Fara indoiala si usurinta intretinerii merita mentionata in randul caracteristicilor avantajoase ale lanii merino. Fie ca este vorba despre pantofii Merino Runners, de caciuli sau de papuci de casa, oricare dintre acestea pot fi spalate la masina, la programul specific pentru lana, dupa care trebuie lasate la uscat in aer liber pentru a deveni ca noi.

Cei interesati de produsele de marca Giesswein pot sa acceseze oricand site-ul www.giessweinromania.ro. Transportul produselor este gratuit!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu