Criteriul National

Produsele marca Giesswein – merita sa le alegi

Produsele marca Giesswein – merita sa le alegi
octombrie 25
14:34 2018

Daca in strainatate reprezinta un nume deja consacrat, in Romania produsele  brandului austriac au aparut relativ recent. Cu siguranta reuseste insa sa atraga atentia publicului larg prin produse de calitate premium, realizate dintr-un material la fel de calitativ – lana merino.

Ce este lana merino?

Este vorba despre o lana de calitate superioara, obtinuta de la rasa de ovine cu acelasi nume. Brandul Giesswein, care isi prezinta produsele in Romania prin website-ul www.giessweinromania.ro, dispune de sursa proprie de lana merino in regiunea Tyrol, Austria.

Este un material natural care ofera un confort termic de exceptie atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna, sneakersii Merino Runners putand fi purtati de exemplu fara ciorapi atunci cand afara sunt temperaturi negative.

Produse disponibile la Giesswein Romania

Pantofii  Merino Runners, sunt de departe vedetele gamei de produse marca Giesswein. Foarte usori, avand aproximativ 200 grame si flexibili, foarte confortabili, cu intretinere usoara, foarte placuti la atingere, acesti pantofi pot fi purtati, dupa cum va spuneam chiar si direct pe piele, fara ca picioarele sa aiba parte de vreun disconfort.

Merino Runners pot fi gasiti atat in varianta de pantofi barbatesti, cat si de dama, in culori variate ce pot sa multumeasca gusturi diferite.

Gama de produse de marca Giesswein nu se limiteaza insa doar la acesti pantofi. Pe site-ul www.giessweinromania.ro pot fi gasiti de asemenea papuci de casa din lana merino cu talpa din cauciuc natural, in modele variate, care ofera un confort deosebit la purtare.

Posetele de dama, dar si colectia de caciuli din lana merino si casmir completeaza gama de produse de la Giesswein Romania, oferind de asemenea solutii potrivite pentru cei care vor sa se accesorizeze corespunzator, fara sa faca vreun rabat de la confort sau aspect estetic deosebit.

Calitati si proprietati ale lanii merino

Calitatea deosebita a acestor produse este data intr-o mare masura de materialul natural din care sunt realizate. Lana merino are o serie de caracteristici care o transforma intr-un material ideal de purtat, indiferent de anotimp.

Este foarte moale si placuta la atingere

Desi unii asociaza lana cu un material care poate sa irite pielea, textura foarte moale a lanii merino si tehnicile unice de prelucrare aduc pentru cei interesati un rezultat final cu totul deosebit: un tip de lana din care pot fi realizate produse diverse si care devine foarte moale si placuta la atingere.

Regleaza temperatura corpului

Atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, pantofii, caciulile sau papucii de casa de la Giesswein reusesc sa ofere un confort termic ideal la purtare.

Pe timp de vara, cand lupta cu temperaturile ridicate este o provocare constanta, pantofii Merino Runners reusesc sa echilibreze temperatura, evitand supraincalzirea picioarelor. Pe de alta parte, in timpul iernii, umezeala este absorbita de acestia in mod eficient si caldura este acumulata pentru a oferi picioarelor confortul dorit.

Nu favorizeaza dezvoltarea mirosurilor neplacute

Lana merino este un material care permite pielii sa respire, avand de asemenea proprietati antibacteriene si antifungice. Toate aceste elemente fac din material unul care nu favorizeaza nicidecum dezvoltarea mirosurilor neplacute.

Se intretine usor

Fara indoiala si usurinta intretinerii merita mentionata in randul caracteristicilor avantajoase ale lanii merino. Fie ca este vorba despre pantofii Merino Runners, de caciuli sau de papuci de casa, oricare dintre acestea pot fi spalate la masina, la programul specific pentru lana, dupa care trebuie lasate la uscat in aer liber pentru a deveni ca noi.

Cei interesati de produsele de marca Giesswein pot sa acceseze oricand site-ul www.giessweinromania.ro. Transportul produselor este gratuit!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei