Criteriul National

Profecund pentru femei

Profecund pentru femei
februarie 11
15:40 2019

Profecund, este suplimentul nutritiv bio,complex care stimuleaza fertilitatea femeilor . Acesta, contribuie la reglarea ciclului menstrual, creste ovulatia si astfel sunt crescute mult sansele unei sarcini, administrarea sa fiind necesara si in primele luni de sarcina datorita faptului ca acesta asigura necesarul de acid folic din organism.

profecund

Este un tratament pentru termen lung, cu o eficienta dovedita si substantele extrase din plante pe care le contine sunt eliberate treptat atat in perioada de fertilitate crescand sansele unei ovulatii cat si in perioada imediat urmatoare dupa aceasta.

Profecund, creste libidoul si reface echilibrul hormonal fiind eficient inclusiv in cazul ovarelor polichistice. Are un rol foarte important si in a diminiua simptomatologia in cazul sindromului premenstrual .

Acest  supliment nutritiv natural este foarte necesar in primele luni de sarcina deoarece ajuta la prevenirea aparitiei defectelor tubului neutral la fat.

Administrarea  cestui supliment alimentar bio determina ca ovulatia sa fie regulata, intrucat datorita ciclului menstrual neregulat  ovulatia nu este nici ea regulata , fapt care sporeste gradul de infertilitate. In cazul sindromului premenstrual, Profecund actioneaza cu succes rezolvand si aceasta afectiune.

Profecund are in compozitia sa extracte vegetale alaturi de alte componente necesare unei fertilizari corespunzatoare in timpul administrarii acestuia. Un important extract este Vitex agnus-castus obtinut din planta ce contribuie la refacerea echilibrului hormonal la femei fiind si un tonic uterin astfel rezolvand si alte probleme ale aparatului genital.

Datorita faptului ca acesta creste libidoul si regleaza secretia ovariana, sporeste sansa fertilitatii in timpul administrarii. Radacina de Maca pe care o contine,este extrem de bogata in gama de vitamine B fiind necesar ca acestea sa fie continute de organism pentru reusita procesului de fertilizare.

Impreuna cu acest complex de vitamine, radacina de Maca pe care o contine Profecund, mai contine  Ca, Fosfor, Alcaloizi si Acizi grasi esentiali organismului.

Administrarea sa regulata in perioada in care se doreste cresterea fertilitatii sporeste imunitatea organismului, ajuta la imbunatatirea sistemului nervos, stimuleaza refacerea echilibrului hormonal, diminueaza starea de oboseala si foarte important, acesta creste capacitatea de reproducerea a ovarelor regland secretiile determinand  foarte buna functionare a lor.

Un alt component foarte important este extractul de Quatrefolic intrucat forma acidului folic in organism este prezentata de asa numitii folati. Acesti componenti sunt  forma naturata a folatilor continuti de organism. Aportul de folati naturali obtinuti din Quatrefolic este foarte necesar mai ales in primele 3-4 saptamani de sarcina aceasta fiind perioada de dezvoltare a fatului , mai exact in aceste saptamani se dezvolta creierul si coloana vertebrala.

Fiind destinat in principal administrarii de catre femei, Profecund  actioneaza cu eficienta in 3 etape, mai exact ajuta in cazul ciclului menstrual neregulat si ovulatie dereglata, are un aport ridicat in imbunatatirea vietii sexuale si creste libidoul .Totodata, asigura necesarul de acid folic al femeilor atat in perioada in care doresc  sa ramana insarcinate cat si in primul trimestru al sarcinii.

Pentru un rezultat asigurat , si o sarcina sanatoasa este necesar  tratamentul cu Profecund acesta fiind un supliment nutritiv natural, fara efecte adverse, foarte bine tolerat de organism si cu reusite in fertilizare.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei