Criteriul National

Profesionalism pentru servicii de calitate

Profesionalism pentru servicii de calitate
iunie 15
10:12 2018

Nu te juca atunci cand vine vorba de curentul electric. Indiferent de situatie fie ca este vorba de o simpla priza sau intrerupator pana la sisteme automatizate, trebuie neaparat, apelat la specialisti, la oameni care sunt calificati si care stiu ce fac. Nu este cazul sa ne zgarcim pentru niste bani in plus, pentru ca poate fi chiar viata noastra in joc. In consecinta, indiferent de situatie trebuie apelat la profesionisti.

Cei de la electrotehnics.ro vin in ajutorul celor care au nevoie de astfel de servicii iar in cazul acestor sisteme automatizate este nevoie de firme autorizate ANRE, pentru a putea executa lucrarile in siguranta, cu garantie si certificate in regula. Inginerii acestei firme sunt autorizati si sunt selectati dupa criterii de inalta rigurozitate fiind pasionati de aceasta meserie, ceea ce reprezinta un avantaj enorm in executarea lucrarilor, rezultatul fiind servicii impecabil prestate.

Cum amprenta timpului ramane peste orice si in cazul acestor sisteme sunt necesare verificari periodice, mai exact doua pe an. Aceste verificari PRAM , sunt absolut necesare, scopul lor fiind protectia angajatilor deoarece pericolul reprezentat de curentul electric este enorm, dar si prevenirea incendiilor care poate sa se declanseze in cazul unui scurtcircuit punand astfel in pericol atat bunuri cat si vietile omenesti, angajati sau oameni care se afla in jurul firmei.

Beneficiile unui sistem automatizat sunt foarte importante, acestea fiind urmatoarele:

  • Costuri reduse, deoarece nu ar mai fi nevoie de personal in plus datorita robotizarii
  • Timp castigat pentru ca totul este programat deja si se declaneaza la un anumit moment
  • Costuri de productie mai scazute
  • Cresterea randamentului proceselor datorita timpilor exacti, datorati programarii
  • Si bineinteles consecinta finala o reprezinta maximizarea profitului.

Toate acestea datorita unui sistem de automatizare care va mentine fluxul tehnologic neintrerupt, eliminand orice eroare umana sau intarziere tot umana ceea ce va facilita sarcinile angajatilor din firma.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei