Criteriul National

Profită de beneficiile multiple de la casa de pariuri Betano!

Profită de beneficiile multiple de la casa de pariuri Betano!
februarie 15
15:17 2018

Casa de pariuri Betano este printre puținele agenții care oferă jucătorilor săi oferte generoase care le pot crește substanțial câștigul. Să nu mai vorbim de faptul că Betano este casa de pariuri cu cotele cele mai mari, așa că, poate ar fi bine să o iei în considerare atunci când vrei să plasezi un pariu câștigător. Astăzi însă nu vom vorbi de cotele pe care le oferă casa de pariuri Betano, ci de două oferte pe care le poți găsi doar aici: pariuri în marjă 0% și beneficiul multiplu sau pe cote.

După cum bine știi, majoritatea caselor de pariuri diminuează cotele prin impunerea unor comisioane cuprinse între 5 și 12%, iar acest lucru îți diminuează ție șansele de a-ți crește banii din cont. Acest lucru nu se întâmplă și la casa de pariuri Betano. Mai exact, pentru acele pariuri în marjă 0%, Betano nu diminuează cotele prin impunerea comisionului. Desigur, aceste pariuri în marjă 0% se aplică doar pentru un anumit tip de pariu sau pentru anumite evenimente sportive selectate. În acest fel, tu vei beneficia de cele mai bune cote și vei obține un profit mult mai mare. Toate evenimentele sportive care participă la această promoție au în dreptul lor un cerc roșu cu textul 0%, așa că, nu ezita să profiți de ele și să îți crești șansele de câștig!

Casa de pariuri Betano mai oferă însă încă o opțiune care la momentul de față este îndrăgită de majoritatea jucătorilor: beneficiul multiplu sau cel pe cote. Dacă ești suficient de inspirat încât să plasezi un bilet cu meciuri câștigătoare, atunci acest beneficiu poate ajunge chiar și la 50%! Mai exact, primești un anumit procent din potențialul câștig care se adaugă la suma inițială pe care o poți câștiga. Iată cum se acordă acest beneficiu multiplu la casa de pariuri Betano:

 

  • La 4 selecții, beneficiu multiplu este de 10%
  • La 5 selecții, beneficiu multiplu este de 15%
  • La 6 selecții, beneficiu multiplu este de 20%
  • La 7 selecții, beneficiu multiplu este de 25%
  • La 8 selecții, beneficiu multiplu este de 30%
  • La 9 selecții, beneficiu multiplu este de 40%
  • La 10 selecții, beneficiu multiplu este de 50%

 

Dacă ți-au făcut cu ochiul aceste beneficii multiple, ar fi bine să le încerci, nu înainte de a lua la cunoștință care sunt regulile de aplicare ale acestora. Beneficiul multiplu la casa de pariuri Betano este valabil doar pentru meciurile de fotbal și de baschet (Euroleague, NBA, campionatul spaniol) și doar pentru anumite tipuri de pariuri cum ar fi 1X2, sub/peste, GG/NG pentru partidele de fotbal și victorie, handicap, sub/peste pentru partidele de baschet. Mai mult decât atât, fiecare pariu pe care îl plasezi pe un bilet ar trebui să aibă o cotă de minim 1.50 pentru a se putea activa beneficiul multiplu. O altă condiție importantă pentru acordarea beneficiile multiple ține de momentul în care plasezi pariul: nu ai voie să plasezi un pariu în timpul meciului, ci doar înainte de începerea lui și poți paria doar pe durata totală a meciurilor (pariurile de tipul pauză/final nu se iau în considerare). Partea cea mai bună este faptul că poți beneficia și de 3 beneficii multiple în 24 de ore! Așa că, alege bine evenimentele sportive, urmărește regulile, plasează câteva bilete câștigătoare și bucură-te de beneficiul multiplu doar la casa de pariuri Betano! Atât pariurile cu marjă 0%, cât și beneficiile multiple reprezintă oportunități extraordinare de a-ți înmulți banii din casă, așa că, nu ezita să profiți de ele!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro