Criteriul National

PROGRAM TURISTIC CARE AJUTA LA ATRAGERE TURISTILOR IN EXTRASEZON LA MUNTE SI LA MARE Partea a II-a

iunie 01
17:37 2015

 

 PROGRAM TURISTIC CARE AJUTA LA ATRAGERE TURISTILOR IN EXTRASEZON LA MUNTE SI LA MARE Partea a II-a

Cine va castiga alegerile la Constanta 1

In acest articol si intr-un alt document redactia ziarului Criteriul National o sa va prezinte o lista cu 10 exemple de programe turistice care ajuta la atragerea turistilor si la prelungirea sezonului, atat la munte cat si la mare.

Cele zece programe au fost elaborate tinand cont de anumite aspecte caracteristice locatiilor ,obiective turistice si de o serie de principii de marketing turistic modern care pana acum nu au fost aplicate in Romania.

Dupa ce veti afla despre ele,  veti intelege de ce pana acum ati intampinat anumite probleme in afacerea dumneavoastra ,de ce nu au mers lucrurile asa cum ar fi trebuit etc

Inainte sa continuati sa cititi ceea ce va vom prezenta in aceasta editie o sa va recomandam sa urmariti o serie de informatii pe care le am publicat deja despre acest subiect in linkurile de mai jos .

 

Revenind acum la ceea ce dorim sa va prezentam in aceasta editie o sa va spunem urmatoarele. Cele 10 programe turistice care  vor ajuta hotelieri si diversele locatii turistice sa atraga turistii in extrasezon nu au fost create intr-o maniera haotica si improvizata asa cum s-a intamplat pana acum si nici nu propun sa atraga turistii intr-o anumita zona ,locatie sau regiune din cauza ca acolo se afla cateva obiective turistice ce sunt controlate de cine trebuie.

Pentru a evita astfel de situatie vom avea o discutie cu hotelierii ,cu managerii unor locatiii ,cu agentii de turism, reprezentanti ale unor tururi operatori ,centre de entertainment, cu institutiile de arte,cu firmele de organizare de evenimente ,cu societatea academica ,cu reprezentantii ai mediului de afaceri ,cu companiile din industria de transfer de know how.

In aceeasi ordine de idei, programele respective nu vor fi promovate asa cum s-a intamplat pana acum doar ca sa poata directiona banii catre firmele de partide ci pentru a aduce turistii.

In acest scop se va implementa un proiect in care romanii din diaspora vor fi platiti din bani Uniunii Europene ca sa promoveze programele turistice respective. Cu aceasta ocazie in loc ca milioane de euro pe care UE pana acum le-a alocat pentru promovarea turismului sa ajunga la firmele de casa ale politicienilor si apoi in pusculita partidelor politice vor ajunge la romanii din diaspora iar ei vor fi platiti pentru fiecare turist ,participant la evenimente de transfer de know how pe care vor trimite in Romania .

Avand in vedere ca diversele tari ale UE sustine o astfel de idee, vom reveni cu mai multa informatii despre acest subiect deoarece intr-un alt proiect separat si elevii ,studentii ,somerii si cei care lucreaza si primesc salarii de mizerie vor putea sa promoveze programele turistice respective si sa castige bani pe langa salarii!

Sursa foto : www.infotravelromania.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo