Criteriul National

Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a Greciei în Constanța!

Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a Greciei în Constanța!
martie 24
01:32 2016

Comunitatea Elenă Elpis Constanţa a dat publicității programul pentru manifestările din zilele de 25 şi 26 Martie dedicate Zilei Naţionale a Greciei.

steag

Acesta este următorul:

Pe data de 25 Martie, de la ora 11.00 la Biserica Greacă Methamorphosis (Schimbarea la Faţă) va fi oficiat Te Deum-ul în cinstea Zilei Naţionale.

Tot pe 25 Martie, de la ora 18.00 va fi organizat un spectacol la Casa de Cultură în cinstea Zilei Naţionale unde vor fi prezentate tradiţii greceşti transpuse în muzică şi dans.

În ziua de 26 Martie de la ora 10.30, Comunitatea Elenă din Constanţa împreună cu Cercetaşii Marini Constanţa, filială a organizaţiei Cercetaşii României vă invită să faceţi un tur al clădirilor istorice greceşti din Constanţa.
Din motive organizatorice turul nu va începe cu cea mai veche sala de spectacole din Constanţa, Teatrul Elpis, ci cu Teatrul Tranulis – Fantasio.
Turul va cuprinde: Teatrul Tranulis – Fantasio, Casa Evanghelou Rousou, Hotel Grand, Casa Constantinidi, Casa Zafirios Kyriakou, Casa Hector Serafidis, Casa Aristide Karatzali, Biserica Greacă,Teatrul Elpis, Şcoala Greacă, Palatul Şutu, Casa Teodorou Rousou, Casa Hrisicos, Casa Embiricos, Casa Take Manicatide şi se va încheia în Piaţa Ovidiu la ora 12.45.
Formarea grupului se va face în faţa Teatrului Tranulis – Fantasio, Bdul. Ferdinand nr. 11 colţ cu strada Mihai Viteazu în data de 26 Martie 2016 la orele 10.30.

Pentru înscriere, informaţii şi alte lămuriri organizatorii pun la dispoziție numărul de telefon 0723 251 480.

Tot pe data de 26 Martie, de la ora 13.00,în Piaţa Ovidiu va avea loc un spectacol omagial de dansuri şi cântece tradiţionale greceşti, spectacol sustinut de ansamblurile comunităţilor Elene din Constanţa, Ploieşti şi Sulina
împreună cu solistul Ionuţ Galani şi alţi invitaţi surpriză.

Sursa foto : www.observatorulph.ro

Sursa document : Comunicat de presă, Comunitatea Greacă din Constanța

 

Redacția ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo