Criteriul National

Programul meciurilor din Liga Europa pentru FCSB

Programul meciurilor din Liga Europa pentru FCSB
august 25
19:46 2017

UEFA a anunţat programul detaliat pentru meciurile din grupele Ligii Europa. Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pentru meciurile de acasă, pe stadionul „Arena Naţională“.

FCSB Bucureştenii vor disputa o partidă pe „Arena Naţională“ şi două în deplasare în turul fazei grupelor. Ceea ce le oferă un program mai uşor în a doua jumătate a competiţiei, când vor evolua de două ori pe teren propriu.

Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pe următoarele date:

*Etapa 1: 14 septembrie – FCSB – Viktoria Plzen

*Etapa a 2-a: 28 septembrie – Lugano – FCSB

*Etapa a 3-a: 19 octombrie – Hapoel Beer Sheva – FCSB

*Etapa a 4-a: 2 noiembrie – FCSB – Hapoel Beer Sheva

*Etapa a 5-a: 23 noiembrie – Viktoria Plzen – FCSB

*Etapa a 6-a: 7 decembrie – FCSB – Lugano

„O grupă echilibrată“  

Antrenorul FCSB-ului Nicolae Dică a oferit nişte declaraţii mai aproape de realitate.

„Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi.   Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen şi îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât şi pe elveţienii de la Lugano“, a declarat Dică pentru site-ul oficial al clubului

a

Gheorghe Becali jubilează „Facem 18 puncte şi 3,6 milioane de euro“  

Patronul roş-albaştrilor a spus, anul trecut, că FCSB e cea mai bună din grupa ei în Liga Europa. Atunci, bucureştenii s-au clasat pe ultimul loc, după Osmanlispor, Villarreal şi FC Zurich. De aceea, patronul FCSB ,Gigi Becali a venit cu o nouă serie de declaraţii bombastice: „Vom face 18 puncte şi vom încasa 3,6 milioane de euro numai din victorii. Pe Plzen o bat acum de două ori! Un milion de euro din bilete şi 1,2 milioane de euro din cele două victorii. E un optimism puţin exagerat, dar vă zic că acum o să facem un milion din bilete şi 1,2 milioane din dubla cu Plzen“.

PROGRAMUL complet al GRUPEI G

14 septembrie, ora 22:05

 • FCSB – Viktoria Plzen
 • Hapoel Beer-Sheva – Lugano

28 septembrie, ora 20:00

 • Lugano – FCSB
 • Viktoria Plzen – Hapoel Beer-Sheva

19 octombrie, ora 20:00

 • Hapoel Beer-Sheva – FCSB
 • Lugano – Viktoria Plzen

2 noiembrie, ora 22:05

 • FCSB - Hapoel Beer-Sheva
 • Viktoria Plzen – Lugano

23 noiembrie, ora 20:00

 • Viktoria Plzen – FCSB
 • Lugano – Hapoel Beer-Sheva

7 decembrie, ora 22:05

 • FCSB - Lugano
 • Hapoel Beer-Sheva – Viktoria Plzen

Comparativ cu cele trei competitoare din grupă, FCSB deține cel mai valoros lot, cotat la 27 de milioane de euro, urmată de Viktoria Plzen, cu 23 de milioane și jumătate.

Sursa foto : FanatikPSnews

 

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo