Criteriul National

Programul meciurilor din Liga Europa pentru FCSB

Programul meciurilor din Liga Europa pentru FCSB
august 25
19:46 2017

UEFA a anunţat programul detaliat pentru meciurile din grupele Ligii Europa. Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pentru meciurile de acasă, pe stadionul „Arena Naţională“.

FCSB Bucureştenii vor disputa o partidă pe „Arena Naţională“ şi două în deplasare în turul fazei grupelor. Ceea ce le oferă un program mai uşor în a doua jumătate a competiţiei, când vor evolua de două ori pe teren propriu.

Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pe următoarele date:

*Etapa 1: 14 septembrie – FCSB – Viktoria Plzen

*Etapa a 2-a: 28 septembrie – Lugano – FCSB

*Etapa a 3-a: 19 octombrie – Hapoel Beer Sheva – FCSB

*Etapa a 4-a: 2 noiembrie – FCSB – Hapoel Beer Sheva

*Etapa a 5-a: 23 noiembrie – Viktoria Plzen – FCSB

*Etapa a 6-a: 7 decembrie – FCSB – Lugano

„O grupă echilibrată“  

Antrenorul FCSB-ului Nicolae Dică a oferit nişte declaraţii mai aproape de realitate.

„Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi.   Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen şi îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât şi pe elveţienii de la Lugano“, a declarat Dică pentru site-ul oficial al clubului

a

Gheorghe Becali jubilează „Facem 18 puncte şi 3,6 milioane de euro“  

Patronul roş-albaştrilor a spus, anul trecut, că FCSB e cea mai bună din grupa ei în Liga Europa. Atunci, bucureştenii s-au clasat pe ultimul loc, după Osmanlispor, Villarreal şi FC Zurich. De aceea, patronul FCSB ,Gigi Becali a venit cu o nouă serie de declaraţii bombastice: „Vom face 18 puncte şi vom încasa 3,6 milioane de euro numai din victorii. Pe Plzen o bat acum de două ori! Un milion de euro din bilete şi 1,2 milioane de euro din cele două victorii. E un optimism puţin exagerat, dar vă zic că acum o să facem un milion din bilete şi 1,2 milioane din dubla cu Plzen“.

PROGRAMUL complet al GRUPEI G

14 septembrie, ora 22:05

 • FCSB – Viktoria Plzen
 • Hapoel Beer-Sheva – Lugano

28 septembrie, ora 20:00

 • Lugano – FCSB
 • Viktoria Plzen – Hapoel Beer-Sheva

19 octombrie, ora 20:00

 • Hapoel Beer-Sheva – FCSB
 • Lugano – Viktoria Plzen

2 noiembrie, ora 22:05

 • FCSB - Hapoel Beer-Sheva
 • Viktoria Plzen – Lugano

23 noiembrie, ora 20:00

 • Viktoria Plzen – FCSB
 • Lugano – Hapoel Beer-Sheva

7 decembrie, ora 22:05

 • FCSB - Lugano
 • Hapoel Beer-Sheva – Viktoria Plzen

Comparativ cu cele trei competitoare din grupă, FCSB deține cel mai valoros lot, cotat la 27 de milioane de euro, urmată de Viktoria Plzen, cu 23 de milioane și jumătate.

Sursa foto : FanatikPSnews

 

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo