Criteriul National

Programul meciurilor din Liga Europa pentru FCSB

Programul meciurilor din Liga Europa pentru FCSB
august 25
19:46 2017

UEFA a anunţat programul detaliat pentru meciurile din grupele Ligii Europa. Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pentru meciurile de acasă, pe stadionul „Arena Naţională“.

FCSB Bucureştenii vor disputa o partidă pe „Arena Naţională“ şi două în deplasare în turul fazei grupelor. Ceea ce le oferă un program mai uşor în a doua jumătate a competiţiei, când vor evolua de două ori pe teren propriu.

Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pe următoarele date:

*Etapa 1: 14 septembrie – FCSB – Viktoria Plzen

*Etapa a 2-a: 28 septembrie – Lugano – FCSB

*Etapa a 3-a: 19 octombrie – Hapoel Beer Sheva – FCSB

*Etapa a 4-a: 2 noiembrie – FCSB – Hapoel Beer Sheva

*Etapa a 5-a: 23 noiembrie – Viktoria Plzen – FCSB

*Etapa a 6-a: 7 decembrie – FCSB – Lugano

„O grupă echilibrată“  

Antrenorul FCSB-ului Nicolae Dică a oferit nişte declaraţii mai aproape de realitate.

„Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi.   Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen şi îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât şi pe elveţienii de la Lugano“, a declarat Dică pentru site-ul oficial al clubului

a

Gheorghe Becali jubilează „Facem 18 puncte şi 3,6 milioane de euro“  

Patronul roş-albaştrilor a spus, anul trecut, că FCSB e cea mai bună din grupa ei în Liga Europa. Atunci, bucureştenii s-au clasat pe ultimul loc, după Osmanlispor, Villarreal şi FC Zurich. De aceea, patronul FCSB ,Gigi Becali a venit cu o nouă serie de declaraţii bombastice: „Vom face 18 puncte şi vom încasa 3,6 milioane de euro numai din victorii. Pe Plzen o bat acum de două ori! Un milion de euro din bilete şi 1,2 milioane de euro din cele două victorii. E un optimism puţin exagerat, dar vă zic că acum o să facem un milion din bilete şi 1,2 milioane din dubla cu Plzen“.

PROGRAMUL complet al GRUPEI G

14 septembrie, ora 22:05

 • FCSB – Viktoria Plzen
 • Hapoel Beer-Sheva – Lugano

28 septembrie, ora 20:00

 • Lugano – FCSB
 • Viktoria Plzen – Hapoel Beer-Sheva

19 octombrie, ora 20:00

 • Hapoel Beer-Sheva – FCSB
 • Lugano – Viktoria Plzen

2 noiembrie, ora 22:05

 • FCSB - Hapoel Beer-Sheva
 • Viktoria Plzen – Lugano

23 noiembrie, ora 20:00

 • Viktoria Plzen – FCSB
 • Lugano – Hapoel Beer-Sheva

7 decembrie, ora 22:05

 • FCSB - Lugano
 • Hapoel Beer-Sheva – Viktoria Plzen

Comparativ cu cele trei competitoare din grupă, FCSB deține cel mai valoros lot, cotat la 27 de milioane de euro, urmată de Viktoria Plzen, cu 23 de milioane și jumătate.

Sursa foto : FanatikPSnews

 

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro