Criteriul National

Proiectul casei si importanta sa

Proiectul casei si importanta sa
martie 26
17:56 2020

Construirea unei case necesita multa planificare si coordonare, iar primul lucru care trebuie facut este proiectarea acesteia. Pentru a face proiectul casei, poti angaja un proiectant sau un arhitect. Un proiectant va construi schita casei conform cerintelor talea, insa celalalte parti ale procesului de constructie le veti strabate de unul singur. Pe cand un arhitect de la ArhiProPub.ro te va ajuta pe intreg procesul de constructie, desenand schite, oferind sfaturi cu privire la materialele de constructie si multe alte detalii.

Proiectul casei este important pentru orice aspect al procesului de constructie al locuintei

– Asigura-te ca esti multumit de cum va arata casa din schite, inainte de a incepe constructia ei fiindca din moment ce te-ai apucat de construit, modificarile ulterioare vor fi destul de dificil de facut si chiar usturatoare la buzunar. Din moment ce proiectul casei este finalizat vei cauta o firma de constructii pentru ridicarea casei sau mai bine, vei merge pe recomandarile arhitectului.

– Proiectul arhitectural trebuie sa contina toate detaliile de constructie si sa acopere toate aspectele, fara a necesita alte modificari. Schitele vor fi de ajutor si electricienilor dar si celor care au de instalat tubulatura si canalizarea, pentru ca si aceste racordari trebuiesc facute conform uor norme.

– Planurile sunt importante nu doar pt alegerea materialelor, ci si pentru instalarea bucatariei sau a bailor. Alegerea elementelor de uz casnic din bucatarie si baie trebuie facuta conform dimensiunilor din proiect. Asigura-te ca dispui de aceste dimensiuni incat elementele interioare sa se potriveasca la dimensiunile locuintei. Unul din cele mai sarite aspecte cand se realizeaza proiectul unei case este amenajarea exterioara. Multi prefera sa se ocupe de spatiul exterior abia dupa ce casa este gata. Insa daca este bine planificat de la inceput cum va arata si curtea, vei putea economisi anumiti bani cumparand produsele de la acelasi distribuitor sau chiar vei putea lega cu usurinta amenajarea curtii cu amenajarea exteroara a casei.

Un proiect arhitectural pentru casa este cu siguranta important in construirea locuintei. Te ajuta sa vizualizezi casa asa cum aceasta va arata la final. Putand sa vezi casa in stadiu final inainte de inceperea constructiei te va asigura si ca arhitectul ti-a inteles toate nevoile cu privire la structura sa, la design, stil si alte detalii.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul