Criteriul National

Promoveaza-ti brand-ul in mediul online prin advertoriale SEO

Promoveaza-ti brand-ul in mediul online prin advertoriale SEO
martie 06
16:24 2020

Cu toate ca si in prezent publicitatea prin intermediul panourilor publicitare, al flyerelor si al reclamelor radio sau TV este inca prezenta, promovarea online este noul trend atunci cand vine vorba despre promovarea oricarei afaceri. Dintre multitudinea de modalitati de promovare online, in prezent cea mai eficienta modalitate este reprezentata de advertorialele SEO.Daca vrei sa beneficiezi de cresterea numarului de clienti si a cifrei de afaceri pentru business-ul tau, atunci a venit momentul sa apelezi la campanii de advertoriale SEO.

Cum pot fi descrise advertorialele SEO pe intelesul tuturor?

Desi poate la prima vedere ai considera ca un advertorial este ceva foarte sofisticat si extrem de complicat de realizat, trebuie sa stii ca atunci cand auzi vorbindu-se despre advertoriale SEO se face referire la un articol redactat cu scopul de a promova in mediul online un business, un produs sau un serviciu.

Doar ca un astfel de advertorial SEO trebuie sa respecte anumite criterii si trebuie redactat de profesionisti in marketing online astfel incat sa isi atinga scopul de a promova o afacere in mediul online. Astfel, advertorialele SEO trebuie sa fie concepute pe baza unor cuvinte cheie, sa fie redactate intr-un anume stil si sa cuprinda link-uri catre afacerea promovata, iar in final sa fie postate pe site-uri sau bloguri cu autoritate in mediul online.

Converteste potentialii clienti in clientii afacerii tale

Rolul principal al advertorialelor SEO este acela de a transforma potentialii clienti care citesc materialele care iti promoveaza afacerea in clienti. Articolele care iti promoveaza afacerea se vor adresa direct potentialilor clienti pe baza cuvintelor cheie specifice domeniului tau de activitate sau produselor promovate.

In acest mod atunci cand un potential client cauta in mediul online dupa cuvinte cheie reprezentative si specifice afacerii tale, sansele sa ajunga la brand-ul tau sunt foarte mari. Iar odata ajuns sa citeasca un advertorial care iti promoveaza brand-ul, potentialul client este doar la un link distanta de site-ul afacerii tale.

Materialele de tip advertoriale SEO sunt redactate fie in stil informativ, prezentand informatii utile despre produsul promovat pentru cititor, fie in stil descriptiv, oferind astfel numeroase detalii pentru ca potentialii clienti sa fie cat mai informati cu privire la produsul sau serviciul pentru care urmeaza sa achite o suma de bani.Prin prisma faptului ca advertorialul potenteaza si mai mult produsul promovat, cititorii vor gasi convingerea de a ajunge pe website-ul business-ului tau si vor fi mult mai aproape de a deveni clienti.

Creste traficul pe website cu Atelierul de Creatii Digitale

Prin faptul ca in urma unei campanii de advertoriale SEO creste vizibilitatea afacerii tale si implicit si credibilitatea poti foarte usor sa cresti si traficul pe website. Daca vrei sa te bucuri de eficienta unei campanii de advertoriale pentru afacerea ta, atunci agentia de marketing digital Atelierul de Creatii Digitale iti sta la dispozitie cu astfel de servicii de promovare online.

Specialistii in publicitate online de la Atelierul de Creatii Digitale vor gasi cuvintele cheie care sa atraga un numar cat mai mare de potentiali clienti. In jurul cuvintelor cheie va fi creat continut de tip text de calitate si unic. De asemenea, pentru un plus de atractivitate continutul text poate fi insotit si de imagini reprezentative sau specifice afacerii tale. Mai mult, pe cuvintele cheie sau pe anumite expresii urmeaza a fi inserat link-ul catre site-ul business-ului promovat.

Odata ce advertorialul este finalizat urmeaza postarea acestuia pe site-uri si bloguri cu notorietate si autoritate in Google.Prezenta pe astfel de site-uri si bloguri contribuie la cresterea reputatiei si vizibilitatii pentru afacerea ta. Rezultatul? Cresterea numarului de clienti si implicit cresterea profitului. Nu mai sta pe ganduri si ia legatura cu cei de la Atelierul de Creatii Digitale pentru o campanie de advertoriale SEO.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul