Criteriul National

Prosvent: Cât de sigur și eficient este acest produs?

Prosvent: Cât de sigur și eficient este acest produs?
iulie 18
17:40 2017

Prosvent este un amestec de ingrediente naturale. Ingredientele de baza sunt extractii din: piper negru, palmier pitic, urzica, Pygeum Africanum, ulei de seminte și licopen (un anti-oxidant natural produs de micro-organismele din crop). Înafara de aceste substante, conține de asemenea și vitamina D, E, zinc și selenium.

Toate aceste ingrediente ajuta la imbunatatirea generala a sănătății prostatei. O imbunatatire majora a fost observata la simptomele pacientilor, după ce au folosit acest produs remarcabil. Din cauza eficientei crescute, tot mai mulți oameni folosesc Prosvent. Poate fi găsit cu ușurința oriunde pe piața din Statele Unite, la un preț cuprins intre 160-280 Lei/ cutie, care poate fi folosită pe parcursul unei luni de zile.

Ingrediente Prosvent

Beta-sitesterol, Extract de palmier pitic, Extract de urzica,  Pygeum Africanum, licopen, extract de piper negru, ulei de seminte, vitamina D, vitamina E și zinc.

Dpdv al compozitiei, Prosvent este un supliment foarte similar cu Prostect.

Cum funcționează?

Functia principala al suplimentului Prosvent este reducerea marimii prostatei, în acest fel ajuta la aducerea prostatei la o dimensiune și forma initiala. De asemenea ajuta la prevenirea infectiilor din prostata și tract uniar, în acest fel îmbunătățește sanatatea prostatei într-un mod natural, datorită ingredientelor naturale.

Rareori s-au observat efecte secundare, asociate cu alte prescriptii. Totusi, cititi cu atentie prospectul suplimentului inainte de a-l folosi si orice fel de intrebari sau neclaritati, discuta cu medicul care ti-a recomandat produsul.

Prosvent

Prosvent: Avantaje

Prosvent ajuta bărbații sa își imbunatateasca calitatea vieții. S-a dovedit ca poate schimba viața celor ce îl folosesc. Ajuta bărbații prin diferite feluri, cum ar fi:

  • o imbunatatire vizibila asupra functionarii tractului urinar. Reduce frecventa urinarii
  • îmbunătățește de asemenea și viața sexuală al individului
  • calitatea somnului este și ea îmbunătățită. Nu mai este nevoie sa urinati atât de des
  • după tratament scade șansa de a efectua operatii de prostata
  • mai puține efecte secundare și o șansa mai mica de a folosi alte tratamente ajutătoare, datorită eficientei
  • din cauza calitatii antioxidantilor, scade șansa de infecție urinara.

Prosvent- Dezavantaje

Majoritatea celor care au cumparat Prosvent se plâng de urmatoarele doua lucruri:

  • prețul: chiar dacă Prosvent are un raport calitate/preț foarte mare, unii oameni cred ca sunt alte produse mai eficiente și mai ieftine
  • lipsa de Beta-Sitosterol: Beta-Sitosterol este considerat un ingredient principal ce ajuta foarte mult sanatatea prostatei. Din păcate, Prosvent nu conține acest ingredient, din aceasta cauza mult ezita la cumpararea lui.

Doza zilnica recomandată: De obicei, se prescrie 2 pastile/zi, preferat după pasa pentru a reduce efectele acidului gastric. Totusi, este recomandat sa respectati indicatiile medicului sau farmacistului.

Poate preveni cancerul la prostata?

Mulți oameni sunt curiosi dacă Prosvent ajuta la tratarea cancerului de prostata. Răspunsul este NU.

Ajuta la micsorarea prostatei, dar nu trateaza cancerul la prostata. Studiile găsite pe oxfordjournals.org au arătat faptul ca utilizarea indeluganta al Prosvent poate duce la detectarea târzie a cancerului la prostata, din cauza prezentei zincului

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo