Criteriul National

Protejeaza-ti investitia prin intermediul unei huse

Protejeaza-ti investitia prin intermediul unei huse
februarie 27
16:48 2018

Piata telefoanelor mobile s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani motiv pentru care in momentul de fata aceasta ofera modele de telefoane mobile din ce in ce mai performante si desigur, din ce in ce mai scumpe. Samsung Galaxy S9 este unul dintre cele mai bune exemple in acest sens. Acesta ofera cele mai bune specificatii pe care le poate avea un telefon mobil insa are si un pret de comercializare pe masura. Avand in vedere ca accidente se intampla la tot pasul, orice persoana care isi achizitioneaza noul model de Samsung trebuie sa achizitioneze si o husa pentru acesta. In cazul in care nu esti fan huse pentru telefoane mobile, iata cateva dintre motivele pentru care trebuie sa achizitionezi huse Samsung Galaxy S9:

13060_25082_samsung_husa_book_clear_view_standing_samsung_galaxy_s9_g960_blue_2 13060_25081_samsung_husa_book_clear_view_standing_samsung_galaxy_s9_g960_blue_1

 

  1. Asa cum am scris mai sus, cel mai important motiv pentru care trebuie achizitionate si husele pentru Samsung Galaxy S9 este faptul ca acestea protejeaza telefonul de eventualele accidente ce pot deteriora starea de functionare a telefonului.
  2. Chiar daca noul model de telefon are un design foarte frumos si elegant, o husa pentru Samsung Galaxy S9 infrumuseteaza modul in care arata telefonul si de asemenea te ajuta sa il integrezi mai bine in stilul vestimentar pe care il abordezi.
  3. Utilizarea mai eficienta a telefonului este un alt motiv pentru care husa Samsung Galaxy S9 trebuie achizitionata odata cu achizitionarea acestui model de telefon.
  4. Husa protejeaza telefonul de intermperiile vremii, acest lucru fiind un alt motiv pentru care trebuie utilizata o husa pentru telefon, mai ales in cazul in care telefonul va fi utilizat mai mult afara decat in spatii inchise.
  5. Nu in ultimul rand, posibilitatea de a avea un telefon personalizat este un alt motiv pentru care eu utilizez si recomand achizitionarea de huse.

In concluzie, pentru a te putea bucura o perioada cat mai lunga de noul Samsung Galaxy S9 acorda o foarte mare atentie intretinerii acestuia. Dupa cum reise si din cadrul acestui articol, una dintre cele mai bune metode de intretinere a acestui model de telefon este achizitionarea unei huse special conceputa pentru acest model de telefon mobil. BrandGSM este locul din care poti achizitiona o astfel de husa.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu