Criteriul National

Protejeaza-ti investitia prin intermediul unei huse

Protejeaza-ti investitia prin intermediul unei huse
februarie 27
16:48 2018

Piata telefoanelor mobile s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani motiv pentru care in momentul de fata aceasta ofera modele de telefoane mobile din ce in ce mai performante si desigur, din ce in ce mai scumpe. Samsung Galaxy S9 este unul dintre cele mai bune exemple in acest sens. Acesta ofera cele mai bune specificatii pe care le poate avea un telefon mobil insa are si un pret de comercializare pe masura. Avand in vedere ca accidente se intampla la tot pasul, orice persoana care isi achizitioneaza noul model de Samsung trebuie sa achizitioneze si o husa pentru acesta. In cazul in care nu esti fan huse pentru telefoane mobile, iata cateva dintre motivele pentru care trebuie sa achizitionezi huse Samsung Galaxy S9:

13060_25082_samsung_husa_book_clear_view_standing_samsung_galaxy_s9_g960_blue_2 13060_25081_samsung_husa_book_clear_view_standing_samsung_galaxy_s9_g960_blue_1

 

  1. Asa cum am scris mai sus, cel mai important motiv pentru care trebuie achizitionate si husele pentru Samsung Galaxy S9 este faptul ca acestea protejeaza telefonul de eventualele accidente ce pot deteriora starea de functionare a telefonului.
  2. Chiar daca noul model de telefon are un design foarte frumos si elegant, o husa pentru Samsung Galaxy S9 infrumuseteaza modul in care arata telefonul si de asemenea te ajuta sa il integrezi mai bine in stilul vestimentar pe care il abordezi.
  3. Utilizarea mai eficienta a telefonului este un alt motiv pentru care husa Samsung Galaxy S9 trebuie achizitionata odata cu achizitionarea acestui model de telefon.
  4. Husa protejeaza telefonul de intermperiile vremii, acest lucru fiind un alt motiv pentru care trebuie utilizata o husa pentru telefon, mai ales in cazul in care telefonul va fi utilizat mai mult afara decat in spatii inchise.
  5. Nu in ultimul rand, posibilitatea de a avea un telefon personalizat este un alt motiv pentru care eu utilizez si recomand achizitionarea de huse.

In concluzie, pentru a te putea bucura o perioada cat mai lunga de noul Samsung Galaxy S9 acorda o foarte mare atentie intretinerii acestuia. Dupa cum reise si din cadrul acestui articol, una dintre cele mai bune metode de intretinere a acestui model de telefon este achizitionarea unei huse special conceputa pentru acest model de telefon mobil. BrandGSM este locul din care poti achizitiona o astfel de husa.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro