Criteriul National

Protestul prin cultură intitulat „Ora de lectură” va avea loc în Sibiu

Protestul prin cultură intitulat „Ora de lectură” va avea loc în Sibiu
februarie 10
15:19 2017

Protest prin cultură – Ora de lectură din Sibiu

Sibienii care vor ieși la protest în seara zilei de sâmbătă sunt îndemnați să își aducă aportul prin acțiunea de a aduce o carte și de a o lectura. Iar pentru următoarele seri, oamenii sunt îndemnați să vină cu noi idei, care să dinamizeze marșurile.

 cultura

Este de fapt o invitaţie la reconciliere, la pace, la normalitate. Organizatorul acestui inedit protest- domnul inginer Doru Apostol a declarat că estimează pe pe pagina sa de socializare ” că vor fi în jur de 100 de persoane. ”

Totodată, cu același aplomb și inimă de adevărat român se adresează sibienilor, cerându-le să vină în număr considerabil ca să-i demonstreze că… ”s-a înşelat”.

În stradă, în orașul Sibiu cei care au ieşit au fost cu zecile de mii şi astfel s-a demonstrat încă o dată că această comunitate a taxat prompt derapajele guvernării PSD -ALDE.

De asemenea, se speră cu această ocazie că numărul celor care vor participa la „Ora de lectură” va reprezenta un criteriu dar va fi și un semnal pentru a stabili un parametru al normalității. Totodată, această inițiativă civică va avea forța de a transmite un mesaj puternic și clar tuturor contestatarilor și mai ales clasei politice autohtone.

Întreagul corp redacțional al ziarului Criteriul Național salută și susține acest demers al domnului Apostol Doru și se solidarizează cu acest gen de proteste inedite, deoarece numai așa se poate ilustra în mod pozitiv sloganul CULTURA SALVEAZĂ ROMÂNIA!

u

Sursa foto : Arhiva personală a domnului Doru Apostol

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Doru Apostol pentru a avea privilegiul de a avea exclusivitate

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro