Criteriul National

Proteste in toata tara impotriva coruptilor din Parlament

martie 27
19:43 2015

protest 27 martie 2015La Bucuresti, protestarii s-au adunat in Piata Universitatii, iar oamenii precizeaza ca vor iesi in strada si duminica.

Val de proteste in toata tara, dupa cazul Sova: „Parlamentul s-a transformat in pestera de talhari”

Miscari similare, care sau desfasurat sub lozinci precum  „Iesim, nu sovaim” sau „Parlament penal/Mars la tribunal”, au loc si in alte orase din tara.

Numarul de participanti a fost insa mic, avand in vedere ca pe Facebook anuntasera mii de oameni ca vor iesi in strada.

Protestul din Cluj s-a incheiat cu scandari ca „Jos, Ponta!”, „Vrem anticipate!”, „Ponta, nu uita / DNA te va salta”, „Ponta, nu uita / Dupa Sova vei urma!”, „Cuib de hoti, la DNA cu toti!”, potrivit Adevarul.Peste 300 de manifestanti au scandat „Chiar si miruiti, tot o sa platiti!”
La Iasi, actiunea de protest organizata de Asociatia M10 a adunat in jur de 60 de manifestanti.
In Bucuresti, dupa unele estimari s-au adunat aproximativ 200 de persoane in Piata Universitatii. Aproape toti au venit cu foi pe care au scris mesaje precum: „Parlamentul adapost pentru puscariasii de lux”, „Parlamentul rusinii”, „Si miruiti, tot o sa platiti”, „Nu sovaim” sau „Dan s-o va lua”.

La Constanta, peste 50 de persoane s-au adunat in fata Prefecturii. Protestul s-a incheiat dupa aproximativ doua ore.S-au scandat lozinci de genul „Iesim in oras, cade Victoras” sau „Sova, DNA vine sa te ia”.

Sursa foto : Facebook.com  .

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo