Criteriul National

Provocari depasite prin parteneriate durabile – Bizz2China si importuri din China

Provocari depasite prin parteneriate durabile – Bizz2China si importuri din China
noiembrie 17
16:40 2017

Maniera in care functioneaza afacerile a cunoscut ceva schimbari de-a lungul timpului. Desi principiile de baza au ramas aceleasi, exista si modificari. Mai exact, este vorba de un nou trend in alegerea furnizorilor. Importurile din China au inceput sa capete tot mai multa popularitate, insa exista si cateva provocari cu care se poate confrunta un business care alege aceasta cale de a se dezvolta.

Din fericire, exista si un ajutor – partenerii de incredere, afaceri care au exact acest scop: de a facilita tot ceea ce tine de importuri din China. Pentru a afla care sunt cele mai mari bariere pe care trebuie sa le depaseasca un business in acest caz, am apelat la expertii bizz2china.ro. Parteneriatele de durata incheiate si experienta acumulata de-a lungul anilor ii recomanda ca fiind cea mai buna solutie pentru afacerile care vor sa faca importuri de marfuri internationale, in special marfuri provenite din China.

Identificarea furnizorilor potriviti poate fi considerata prima dintre provocari. Contrar perceptiei care spune ca marfa provenita din China are un nivel calitativ indoielnic, exista furnizori care ofera doar produse ce respecta cele mai inalte standarde ale calitatii. Gasirea acestor furnizori este o problema, in special in situatia in care piata din China este o necunoscuta pentru un business care abia incepe interactiunile acolo.

Intr-o astfel de situatie intervine ajutorul expertilor bizz2china.ro. De-a lungul timpului, legaturile si relatiile consolidate cu producatorii si furnizorii din China au transformat Bizz2China intr-o veritabila punte intre lumea de aici si cea de acolo. Seriozitatea, increderea si profesionalismul garanteaza solutii optime oferite de acesti specialisti in tot ceea ce inseamna importuri din China.

Barierele culturale si lingvistice trebuie luate de asemenea in calcul. A gasi un furnizor de incredere este destul de dificil, insa devine aproape imposibil in momentul in care practic nu exista o intelegere a culturii si limbii vorbite. Profesionistii bizz2china.ro pot intermedia asemenea parteneriate, constituind o veritabila punte de comunicare intre business-ul romanesc si furnizorii din China.

Negociere facilitata din toate punctele de vedere – asta poate castiga orice afacere care alege o colaborare cu specialistii Bizz2China. Stabilirea tuturor detaliilor se face avantajos pentru fiecare dintre parti, de la cantitatile de marfuri necesare pana la pret de achizitie, modalitate de transport si multe altele.

Cunoasterea tuturor aspectelor asociate cu importurile din China poate fi de asemenea o provocare. Exista numeroase detalii ce trebuie avute in vedere: aspecte legislative, chestiuni legate de transport, taxe si comisioane, siguranta marfurilor pe timpul transportului, garantia calitatii si multe altele. Secretul pentru a depasi eficient toate aceste potentiale bariere este o colaborare cu profesionisti, cu persoane experimentate in acest domeniu.

Odata depasite toate aceste piedici, se poate spune ca drumul catre reusita este deja pavat. Parteneriatele cu furnizorii si colaboratorii din China vor fi consolidate si se vor stabili relatii pe termen lung. Indiferent de tipul colaborarilor, acestea vor fi productive si benefice pentru fiecare dintre parti.

Pornita de la un principiu simplu, iata ca totusi ideea din spatele bizz2china.ro reuseste sa rezolve numeroase chestiuni care ar fi fost de altfel destul de problematice. Cunostintele vaste, informatiile actualizate permanent, contactele si relatiile consolidate dar si intelegerea aspectelor multiculturale recomanda astfel oricui o colaborare cu specialistii Bizz2China.

Importurile din China nu mai constituie in prezent o insumare de situatii dificil de gestionat. Singura conditie care defineste ulterior succesul este gasirea acelui partener de incredere care sa faciliteze accesul business-urilor axate pe importuri internationale pe pietele respective. Cu asta se ocupa si expertii Bizz2China, iar cei care au avut si au in continuare colaborari cu acestia confirma: e cea mai buna si avantajoasa solutie de a depasi orice provocari si probleme din acest punct de vedere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo