Criteriul National

Provocarile  din locuintele oamenilor tind sa fie destul de mari pe timp de vara

Provocarile  din locuintele oamenilor tind sa fie destul de mari pe timp de vara
iulie 16
13:27 2017

Daca in prezent pentru majoritatea romanilor grijile financiare primeaza, indiferent de ce perioada a anului vorbim, pe timp de vara se mai adauga o grija in plus care se rezuma la confortul din locuinta, acesta scazand considerabil odata cu incalzirea climaterica ce se produce in raport cu specificul acestui anotimp.

Daca acest lucru se produce la nivelul locuintei noastre,  peretii se vor incalzi, iar nivelul de umiditate si caldura va creste, mai ales daca detinem camere cu o suprafata mica in care nu se poate respira decat cu ajutorul deschiderii geamurilor sau instalarii anumitor dispozitive ce au ca scop aceasta cauza.

Odata cu aparitia acestor provocari ce au ca scop oferirea unui confort ridicat si deci a unei case perfect locuibile, ne vedem nevoiti sa aducem la cunostinta importanta unor dispozitive de climatizare precum un aparat de aer conditionat care vine la pachet cu o sumedenie de avantaje, indiferent din ce punct de vedere privim problema.

Pe deoparte, acesta poate fi instalat la nivelul unei case, acest lucru aducand de la sine o putere de ventilare mare, functie de modelul ales, sau poate fi montat la nivelul unei camere, lucru care pe timp de vara va aduce rezultatele scontate in doar cateva secunde.

Dupa cum bine stim o astfel de instalatie de climatizare este de bun augur chiar si pentru persoanele care au anumite probleme medicale, aerul curat fiind de altfel si elementul lor de stabilitate corporala, mai ales pe timp de vara unde majoritatea datelor problemei se schimba.

Dar probabil va intrebati cum poate aduce in discutie o instalatie de climatizare confortul absolut si oferirea unui aer proaspat.

Acest lucru se poate intampla deoarece majoritatea dintre modele dispun de anumite filtre special concepute pentru a inlatura din raza de actiune toti microbii si bacteriile pentru a nu inrautati starea umana si deci pentru a oferi toate circumstantele unei functionari corecte.

Poate fi achizitionat in acest moment cel mai bun aer conditionat la un pret corect?

Odata cu inceperea sezonului estival apar si provocarile pentru populatia umana, care se reduce la alegerea modelului potrivit, functie de mai multe caracteristici si evident de bugetul avut la dispozitie.

Daca in trecut, doar oamenii din clase sociale inalte isi permiteau dispozitive cu adevarat performante si luxoase, acum datorita faptului ca producatorii ofera transparenta la preturi si oferte, toti oamenii isi pot achizitiona modele mai ales de aer conditionat la preturi cu adevarat unice de la producatori consacrati.

Consulta piata online si intra in posesia celor mai bune oferte de pret care reprezenta  de altfel secretul confortului tau pe timp de vara atunci cand vorbim de o instalatie de climatizare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo