Criteriul National

Provocarile vestimentare dintre sezoane aduc foarte multe dileme in randul masculin

Provocarile vestimentare dintre sezoane aduc foarte multe dileme in randul masculin
august 09
11:14 2017

De cele mai multe ori cand se sfarseste un sezon si incepe un altul, tot mai multe persoane cauta sa isi schimbe piesele vestimentare din sifonier, iar cele depozitate in saci au acum toata atentia cuvenita in dauna celor care au fost purtate la foc automat in ultimele luni.

Insa, odata cu trecerea timpului, fizionomia noastra corporala cu siguranta a suferit modificari, dar si aspectul fetei noastre a capatat un contur aparte, mai ales daca ne raportam la trasaturile sale definitorii.

Fie ca am slabit sau ne-am ingrasat, ne-am imbunatatit masa musculara sau ne-am lasat pe tanjeala, niciodata nu trebuie sa mentinem la standarde joase stacheta noastra sociala proprie, care este direct proportionala si cu viziunea celor din jur dar si cu succesul nostru garantat.

 

Un barbat autentic stie ca doar anumite piese vestimentare ii nobileaza gusturile

Fara doar si poate ca in vremurile in care traim tot mai multe persoane tind sa le imite pe altele din toate punctele de vedere, mai ales daca ne raportam la comportament si vestimentatie.

Daca a aparut ceva de rasunet la mallul din oras, atat propriile noastre rude cat si apropiatii nostrii cu siguranta vor cauta sa isi imbunatateasca garderoba, insa tu poti avea un as in maneca si sa achizitionezi produse originale confectionate intr-o maniera autentica.

Dupa cum bine stim in decorul international doar anumiti designeri si-au pastrat statutul la standarde inalte de-a lungul timpului, deoarece ingeniozitatea a fost pusa la cale intr-un mod atractiv, astfel incat sa nu sfideze regulile modei si sa atraga publicul larg de pretutindeni sa achizitioneze milioane de haine.

Stiai ca pe site-ul nostru diferite piese vestimentare cu un impact aparte in universul masculin pot fi doar ale tale la un pret de invidiat?

Daca aduci in discutie incaltamintea, producatori celebrii precum Tommy Hilfiger, Le Cok Spotif, US Polo, aduc modele cu adevarat de rasunet de peste hotare,  ce au un pret de achizitie cu totul si cu totul decent, in comparatie cu alte magazine acolo unde adaosul comercial primeaza, iar clientii isi fac aparitia tot mai putin.

Insa, daca aducem in discutie etalarea intr-o maniera inedita a propriului nostru corp, atunci o sumedenie de oportunitati ne sunt puse la dispozitie si de alti designeri celebrii, a caror viziune despre moda tinde sa ia o cale aparte si sa reprezinte gusturile oamenilor de succes.

In acest caz,  fie ca ne referim la blugi, tricouri, pluovere,camasi sau geci, nume precum Calvin Klein, Ralph Lauren sau Pierre Cardin vin si propun piese vestimentare cu un design atractiv, iar varietatea de marimi, modele, dar si preturile cu adevarat flexibile cu siguranta vor fi puncte de atractie pentru publicul larg, astfel incat sa bifeze toate admiratiile celor din jur.

Dupa cum bine stim pe langa tinuta etalata in viata de zi cu zi, frizura ne scoate in evidenta trasaturile corporale, iar daca acestea doua sunt imbinate intr-o maniera inedita, nu avem cum sa nu fim remarcati mai ales in randul femeilor, acolo unde de fapt conteaza cel mai mult!

Articol sponsorizat de https://www.imatrend.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo