Criteriul National

Provocarile vestimentare dintre sezoane aduc foarte multe dileme in randul masculin

Provocarile vestimentare dintre sezoane aduc foarte multe dileme in randul masculin
august 09
11:14 2017

De cele mai multe ori cand se sfarseste un sezon si incepe un altul, tot mai multe persoane cauta sa isi schimbe piesele vestimentare din sifonier, iar cele depozitate in saci au acum toata atentia cuvenita in dauna celor care au fost purtate la foc automat in ultimele luni.

Insa, odata cu trecerea timpului, fizionomia noastra corporala cu siguranta a suferit modificari, dar si aspectul fetei noastre a capatat un contur aparte, mai ales daca ne raportam la trasaturile sale definitorii.

Fie ca am slabit sau ne-am ingrasat, ne-am imbunatatit masa musculara sau ne-am lasat pe tanjeala, niciodata nu trebuie sa mentinem la standarde joase stacheta noastra sociala proprie, care este direct proportionala si cu viziunea celor din jur dar si cu succesul nostru garantat.

 

Un barbat autentic stie ca doar anumite piese vestimentare ii nobileaza gusturile

Fara doar si poate ca in vremurile in care traim tot mai multe persoane tind sa le imite pe altele din toate punctele de vedere, mai ales daca ne raportam la comportament si vestimentatie.

Daca a aparut ceva de rasunet la mallul din oras, atat propriile noastre rude cat si apropiatii nostrii cu siguranta vor cauta sa isi imbunatateasca garderoba, insa tu poti avea un as in maneca si sa achizitionezi produse originale confectionate intr-o maniera autentica.

Dupa cum bine stim in decorul international doar anumiti designeri si-au pastrat statutul la standarde inalte de-a lungul timpului, deoarece ingeniozitatea a fost pusa la cale intr-un mod atractiv, astfel incat sa nu sfideze regulile modei si sa atraga publicul larg de pretutindeni sa achizitioneze milioane de haine.

Stiai ca pe site-ul nostru diferite piese vestimentare cu un impact aparte in universul masculin pot fi doar ale tale la un pret de invidiat?

Daca aduci in discutie incaltamintea, producatori celebrii precum Tommy Hilfiger, Le Cok Spotif, US Polo, aduc modele cu adevarat de rasunet de peste hotare,  ce au un pret de achizitie cu totul si cu totul decent, in comparatie cu alte magazine acolo unde adaosul comercial primeaza, iar clientii isi fac aparitia tot mai putin.

Insa, daca aducem in discutie etalarea intr-o maniera inedita a propriului nostru corp, atunci o sumedenie de oportunitati ne sunt puse la dispozitie si de alti designeri celebrii, a caror viziune despre moda tinde sa ia o cale aparte si sa reprezinte gusturile oamenilor de succes.

In acest caz,  fie ca ne referim la blugi, tricouri, pluovere,camasi sau geci, nume precum Calvin Klein, Ralph Lauren sau Pierre Cardin vin si propun piese vestimentare cu un design atractiv, iar varietatea de marimi, modele, dar si preturile cu adevarat flexibile cu siguranta vor fi puncte de atractie pentru publicul larg, astfel incat sa bifeze toate admiratiile celor din jur.

Dupa cum bine stim pe langa tinuta etalata in viata de zi cu zi, frizura ne scoate in evidenta trasaturile corporale, iar daca acestea doua sunt imbinate intr-o maniera inedita, nu avem cum sa nu fim remarcati mai ales in randul femeilor, acolo unde de fapt conteaza cel mai mult!

Articol sponsorizat de https://www.imatrend.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo