Criteriul National

PSD Constanța, prins cu ocaua mică

PSD Constanța, prins cu ocaua mică
februarie 10
18:22 2017

psd

Nu sunt două lozuri. Nici două loturi. Sunt două măsuri. Luate în mod diferit de aceeași filială a unui partid politic.

În primul caz, al Sabrinei Marina Nedelcu, consilier județean la Constanța, care i-a numit „putori” pe protestatarii din Piața Victoriei și pe cei din țară, Organizația Județeană a PSD a intervenit urgent, cu un comunicat de presă prin care anunța că i-a retras tipei sprijinul politic. Retragere care echivalează cu pierderea locului de consilier județean în favoarea unui alt coleg de partid.

sabrina-si-brailoiu

În al doilea caz, al senatorului Tit-Liviu Brăiloiu care a ridicat degetul mijlociu, în plenul Parlamentului, în timp ce Președintele României, Klaus Iohannis se adresa de la tribună aleșilor naționali, PSD Constanța tace.

Probabil că Felix Stroe și Gheorghe Donțu se apără spunând că semnul obscen făcut de Brăiloiu nu era la adresa Președintelui Iohannis, ci la adresa unui parlamentar din partea USR. Explicația asta este pur și simplu tâmpită.

 

liviu-tit-brc483iloiu-a-arc483tat-degetul-mijlociu

Nu contează cui a arătat Brăiloiu degetul mijlociu. Important este că el l-a făcut într-un moment solemn, adică în momentul în care Președintele României se adresa plenului reunit al Parlamentului. Dacă nu ești în stare să te abții în asemenea momente, nu ai ce să cauți într-o astfel de demnitate. Mârlănia trebuie taxată, dar șefii Organizației Județene a PSD Constanța nu par dispuși să aplice în cazul lui Tit-Liviu Brăiloiu sancțiunea aplicată Sabrinei Maria Nedelcu.

Nu ne interesează dacă Brăiloiu este sau nu unul dintre sponsorii importanți ai campaniilor PSD. Pe noi ne interesează aplicarea corectă, în mod egal, a unor principii și măsuri.

Iubita lui Brăiloiu, Sabrina Maria Nedelcu, a fost sancționată drastic, ca la carte.

Tit-Liviu Brăiloiu este iertat. De ce?

Pentru că Felix Stroe și Gheorghe Donțu folosesc în acest caz ocaua mică.

p

Sursa foto Arhiva personală a domnului Hristo Botev

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Hristo Botev pentru excelentul material oferit în exclusivitate!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro