Criteriul National

PSD Constanța, prins cu ocaua mică

PSD Constanța, prins cu ocaua mică
februarie 10
18:22 2017

psd

Nu sunt două lozuri. Nici două loturi. Sunt două măsuri. Luate în mod diferit de aceeași filială a unui partid politic.

În primul caz, al Sabrinei Marina Nedelcu, consilier județean la Constanța, care i-a numit „putori” pe protestatarii din Piața Victoriei și pe cei din țară, Organizația Județeană a PSD a intervenit urgent, cu un comunicat de presă prin care anunța că i-a retras tipei sprijinul politic. Retragere care echivalează cu pierderea locului de consilier județean în favoarea unui alt coleg de partid.

sabrina-si-brailoiu

În al doilea caz, al senatorului Tit-Liviu Brăiloiu care a ridicat degetul mijlociu, în plenul Parlamentului, în timp ce Președintele României, Klaus Iohannis se adresa de la tribună aleșilor naționali, PSD Constanța tace.

Probabil că Felix Stroe și Gheorghe Donțu se apără spunând că semnul obscen făcut de Brăiloiu nu era la adresa Președintelui Iohannis, ci la adresa unui parlamentar din partea USR. Explicația asta este pur și simplu tâmpită.

 

liviu-tit-brc483iloiu-a-arc483tat-degetul-mijlociu

Nu contează cui a arătat Brăiloiu degetul mijlociu. Important este că el l-a făcut într-un moment solemn, adică în momentul în care Președintele României se adresa plenului reunit al Parlamentului. Dacă nu ești în stare să te abții în asemenea momente, nu ai ce să cauți într-o astfel de demnitate. Mârlănia trebuie taxată, dar șefii Organizației Județene a PSD Constanța nu par dispuși să aplice în cazul lui Tit-Liviu Brăiloiu sancțiunea aplicată Sabrinei Maria Nedelcu.

Nu ne interesează dacă Brăiloiu este sau nu unul dintre sponsorii importanți ai campaniilor PSD. Pe noi ne interesează aplicarea corectă, în mod egal, a unor principii și măsuri.

Iubita lui Brăiloiu, Sabrina Maria Nedelcu, a fost sancționată drastic, ca la carte.

Tit-Liviu Brăiloiu este iertat. De ce?

Pentru că Felix Stroe și Gheorghe Donțu folosesc în acest caz ocaua mică.

p

Sursa foto Arhiva personală a domnului Hristo Botev

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Hristo Botev pentru excelentul material oferit în exclusivitate!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo