Criteriul National

PSD Constanța și Nicolae Moga, noul său lider interimar

PSD Constanța și Nicolae Moga, noul său lider interimar
martie 31
18:24 2015

Organizația Județeană a PSD Constața și-a ales noul reprezentant, în persoana senatorului Nicolae Moga.

După abdicarea din funcția de președinte al filialei județene a Partidului Social Deocrat Constața, primarul Radu Mazăre a lăsat cale liberă pentru cei care doreau să-i ia locul la șefia grupării din județ. Așa cum am prezentat în articolele precedente, discuțiile din cadrul partidului au adus în lumină diferiți reprezentanți, fie din vechea gardă fie din cea nouă. Totuși, Biroul Permanent Național al PSD, întrunit în ședință de urgență a desemnat liderul interimar. Senatorul Moga este varianta finală până la Congresul din toamnă când, se va decide cine preia frâiele acestei organizații. Conform declarațiilor lui Nicolae Moga, reiese faptul că el nu și-a dorit numirea,dar valul l-a adus scaunul de lider. „Este decizia Biroului Permanent Naţional al partidului, pe care o voi respecta. Nu pot să spun că mi-am dorit această funcţie! Interimatul îl voi asigura începând de azi până în noiembrie. Tot începând de astăzi îmi revine sarcina de a mă ocupa de organizarea alegerilor în interiorul partidului. Alegerile se vor face în toate structurile de jos în sus”.

Vrând-nevrând, Moga a intrat în staff-ul de conducere al PSD Organizația Județeană Constanța și trebuie să onoreze interimatul său cu activități în teritoriu. Astfel, până la finele lui iunie, vor fi organizate alegeri în toate organizaţiile comunale și orăşeneşti, urmând ca, din 15 august până în 30 octombrie 2015, să fie alegeri în toate structurile judeţene. Aceste noui numiri vor include și schimbările din cadrul organizației de femei, cea de tineret și nu în ultimul rând, cea de pensionari. Noiembrie va fi luna ce va aduce încununarea muncii din teritoriu a lui Moga, prin observațiile din cadrul Congresului Național.

Cum se vor organiza și structuraliza în teritoriu social democrații, se va vedea la alegerile locale de anul viitor. Dacă munca depusă de senatorul Nicolae Moga și echipa sa va fi prolifică, anul ce vine le va aduce numeroase portofolii de primari.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo