Criteriul National

Publicitatea prin flyere: mai mult decat o simpla responsabilitate sociala

Publicitatea prin flyere: mai mult decat o simpla responsabilitate sociala
martie 22
00:46 2019

Cu pasi marunti, dar siguri, implicarea companiilor romanesti acoperind o categorie larga de segmente de activitate produce, in mod constructiv, efecte pozitive, cu impact mai strans sau mai larg. Acest impact major pe care companiile romanesti l-au avut asupra societatii in ultimii 20 de ani s-a tradus, in primul rand, prin impulsionarea dezvoltarii macroeconomice a Romaniei, dar si printr-o imagine mai buna pe care potentialii clienti si-o formeaza asupra companiei.


 

Prin urmare, toata lumea de castigat, inclusiv publicitatea prin flyere! Cunoscuta drept o metoda traditionala de informare in masa care “imbraca”, la momentul de fata, “haine noi”, publicitatea in masa a devenit, practic, o veritabila responsabilitate sociala.


Iar responsabilitatea sociala nu inseamna doar caritate sau preturi mai bune oferite de catre companii cu scopul de a-si fideliza clientii! Prin flyere, companiile au, de altfel, o oportunitate fantastica de a sustine diferite proiecte pertinente, cu rol educativ, cultural, sportiv, nu doar informational!

Flyerele personalizate in functie de scopul campaniei


Traim intr-o era moderna si extrem de tehnologica, in care tiparul a capatat un suflu nou! Asadar, acest impuls binevenit este sinonim cu o noua fata pe care cele mai multe modele de flyere au capatat-o. Si asta in sens pozitiv, bineinteles!

De aceea, sustinerea continua a proiectelor de informare in masa, care sa targeteze grupul tinta dorit sa catre companie, nu ar fi posibil fara a respecta cateva dintre elementele de baza pe care ar trebui sa le contina un flyer bine realizat si care sa atraga inca din primele secunde.

Caci stim, doar, ca persoanele la care ajung astfel de materiale promotionale nu petrec, in medie, mai mult de 20-30 de seconde, alocand atentia asupra informatiilor regasite in cuprinsul acestora!


Putin, suntem convinsi, insa, in alta ordin de idei aceasta este esenta si filosofia dupa care ar trebui ca o firma sau o tipografie specializata in realizarea si imprimarea flyerelor ar trebui sa se ghideze. In plus, orice model de flyere personalizate aduce, cu sine, un plus de valoare si eficienta menite sa dinamizeze campania pubicitara si sa “colecteze” exact acei clienti de care compania are nevoie!


Ca doar nici-un membru al departamentului de marketing nu isi va propune ca materialele pe care le impart prin zonele aglomerate ale orasului sa ajunga in mainile unui public dezinteresat si care sa le arunce la cosul de gunoi, fara macar sa arunce un ochi asupra textului si sa constientizeze daca oferta prezentata il vizeaza sau nu!


Rolul flyerelor in lumea moderna a secolului XXI!


Aparent, poate ne intrebam ingandurati ce rol mai au aceste flyere de ultima generatie, din moment ce traim cu totii intr-o era moderna, in care tehnologia se regaseste la tot pasul? Iar mediul online reprezinta, practic, principala sursa din care ne culegem informatiile de care avem atata nevoie!
Ei bine, antreprenorule, dar si trecatorule de rand, trebuie sa stii ca esenta pentru care inca sute de mii de flyere ies zilnic de pe “bancile” tiparelor, este ca, in primul rand, fara informare nu putem trai! Iar fara a citi un material tiparit nu putem avem un sens in viata aceasta plina de tumultum.

De altfel, campania de promovare se poate traduce printr-o singura fraza, si anume: “Fluturasii publicitari au rol de sustinere a campaniilor publicitare si sunt un element nelipsit de promovare a firmei la costuri reduse”.
La costuri reduse? Da, ai inteles foarte bine! Intrucat, cu cat numarul de exemplare creste, si costul per exemplar se reduce proportional! In plus, o serie de modele stau la dispozitie si pot fi selectate in functie de particularitatile si nevoiele companiei si de scopul informarii. Modelele de flyere variaza de la cele standard, A5 sau A6, la cele atipice, in format DL, de la cele simple, la cele finisate cu stanta.
Tipografia e-flyere.ro va propune un cost mediu pentru imprimarea de flyere si alte materiale promotionale, precum pliante, carti de visit, mape sau roll-up-uri, care porneste de la 2100 lei, in cazul unui tiraj de 100000 de bucati.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul