Criteriul National

Puncte importante in alegerea serviciilor de productie audio-video

Puncte importante in alegerea serviciilor de productie audio-video
iulie 17
15:55 2019

Clipurile video, filmarile, au devenit un suport esential in orice strategie de comunicare digitala. Mai mult decat imaginea si textul, video-ul capteaza atentia internautilor si le suscita interesul.

Atuurile unui clip video sau ale unei filmari nu mai trebuie demonstrate. Statisticile vorbesc de la sine. Un internaut vizioneaza in jur de 32 de clipuri video pe zi, iar acestea au avantajul de a inspira incredere, deoarece clientul stie ce cumpara.

85% din persoane marturisesc ca au decis sa apeleze la servicii de productie audio-video, cum sunt cele oferite de It’ShowTime, dupa ce au urmarit un clip video in prealabil, un clip in care aparea un produs sau un serviciu.

Dar, in cazul in care ai nevoie si tu de un spot video, spre exemplu, trebuie sa alegi cu grija casa de productie care se va ocupa de acest proiect. Trebuie sa tii cont de unele criterii care te vor ghida in alegerea unui prestator de servicii. Care sunt cele mai importante puncte de care trebuie sa tii cont in alegerea serviciilor de productie audio-video?

Un personal calificat, care stie sa isi asculte clientii. Angajatul casei de productie alese este interlocutorul tau, responsabilul cu productia proiectului tau. Prezent si extrem de reactiv, acesta ar trebui sa iti dea sfaturi si sa asigure monitorizarea proiectului, pentru ca tu sa faci cele mai bune alegeri in limita bugetului disponibil. Pe baza indicatiilor sale vei elabora un caiet de sarcini.

Un simt al creativitatii. Casa de productie aleasa trebuie sa dea dovada de creativitate pentru a-ti propune un continut original si atractiv pentru publicul tau tinta. Pentru acest lucru, casa de productie trebuie sa dea dovada de productivitate si sa vina in fata clientilor cu oferte variate si diverse.

Una dintre calitatile principale al celui care se ocupa de productie este polivalenta. Acesta trebuie sa detina cunostinte din mai multe domenii, pentru a intelege cu usurinta nevoile si dorintele clientului si sa le traduca in punerea in scena a unui spot video sau in orice alt produs video ar cere clientul.

O casa de productie trebuie sa dea dovada de profesionalism. Este si cazul firmei It’ShowTime, cunoscuta drept o casa de productie formata din profesionisti de film, televiziune si teatru. O echipa formata din oameni care vin in intampinarea clientilor cu profesionalism, experienta si calitate, oameni care adora sa aduca ideile la viata.

Video marketing-ul oferit de o casa de productie trebuie sa fie pertinent, original si nu foarte lung. In primul rand trebuie scris un scenariu, care apoi va fi aratat prima data clientului, dupa care va fi turnat si montat. Agentia audiovizuala este cea de care depinde orice proiect video de anvergura.

Casa de productie trebuie sa livreze produsul finit la termenul stabilit. Responsabilul cu productia este singurul interlocutor al clientului de-a lungul procesului, el este cel care se ocupa de totalitatea activitatilor de productie si isi coordoneaza echipa.

Echipa casei de productie trebuie sa fie comunicativa. Odata devizul adresat si validat de catre agentia audiovizuala, orice cheltuiala se va face cu cea mai mare transparenta posibila. Responsabilul cu productia trebuie sa se asigure de acest lucru. Trebuie sa iti vorbeasca despre fiecare cheltuiala in parte si sa explice pentru ce este necesara.

Drept urmare, daca ai de realizat un spot video, opteaza pentru servicii audio si video tinand cont de punctele mentionate mai sus.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei