Criteriul National

Purificatoare de aer – solutia optima pentru toti cei care sufera de alergii

Purificatoare de aer – solutia optima pentru toti cei care sufera de alergii
septembrie 28
14:09 2021

Oamenii se ocupa de curatenia corpului si a caselor lor. Mananca sanatos si evita substantele nocive. Probabil si tu faci asta! Dar cum te descurci cu pericolele invizibile care circula in aer? Cum pastrezi curat aerul pe care il respiri in mod constant? Din pacate, nu este usor.

Cel mai bun aer se gaseste in padurile salbatice, la munte sau la mare. Smogul se ascunde in orase, mai ales iarna, iar primavara si vara polenul deranjant care provoaca alergii. Acasa, particule de praf, mirosuri neplacute si microorganisme periculoase. Asadar, sistemul imunitar lupta cu amenintarea invizibila pe tot parcursul anului. Din fericire, poti avea aer la fel de curat acasa ca in padure, consolidandu-ti in acelasi timp imunitatea si imbunatatind sanatatea generala. Pentru toate acestea, poate fi suficient sa verifici dispozitivele numite purificatoare de aer si sa achizitionezi unul.

Cum functioneaza un purificator de aer AVERAN

Cea mai usoara cale este sa te gandesti la acesta ca la un aspirator care aspira aerul si elimina din el substantele si compusii nedoriti cu ajutorul a 7 filtre speciale, inainte de a-l elibera.

Purificatoarele de aer neutralizeaza virusii, bacteriile, sporii de mucegai si alte substante nocive si, de asemenea, elimina in mod eficient mirosurile neplacute. Aerul purificat are un echilibru ionic comparabil cu cel din inima naturii.

Alegerea potrivita pentru alergici

Reactiile alergice la substantele continute in aer ajung in casele oamenilor in principal la sfarsitul primaverii si verii. Medicamentele si ploaia, care purifica in mod natural aerul, ofera un ragaz. Din pacate, nu te poti proteja impotriva lor acasa.

Majoritatea alergenilor sunt produsi de acarienii omniprezenti, parul animalelor si sporii de mucegai si alte ciuperci. Multi oameni sunt alergici la aceste substante si, prin urmare, prezinta simptome neplacute de intensitate variabila. Dar nu in camerele unde sunt pozitionate purificatoare de aer. Aceste dispozitive capteaza si inactiveaza in mod eficient polenul, sporii si alti alergeni. Datorita acestui fapt, toate persoanele alergice pot avea un refugiu sigur acasa, fara substante iritante.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul