Criteriul National

Purtarea ochelarilor de protectie, o conditie obligatorie in mediul industrial

Purtarea ochelarilor de protectie, o conditie obligatorie in mediul industrial
decembrie 27
17:21 2017

Activitatea intr-un mediu industrial presupune contactul cu diferite impuritati sau evenimente care va pot pune in pericol sanatatea.

Pentru a evita accidentele este necesar sa purtati un echipament de protectie adecvat care sa va protejeze si sa va permita sa va desfasurati activitatea intr-un mediu sigur.

Din nefericire, cele mai multe incidente la locul de munca se petrec la nivelul capului, o zona extrem de sensibila care are nevoie de o atentie sporita. Pentru a va asigura ca aceasta zona nu este expusa, ochelarii de protectie sunt absolut esentiali si reusesc sa impiedice accidentele neplacute care pot avea urmari destul de grave. Alegerea unei perechi potrivite din cadrul cataloagelor de profil: https://www.safetyone.ro/produse/protectia-ochilor nu trebuie sa fie intamplatoare, deoarece pe langa protectie, ochelarii trebuie sa va ajute sa va desfasurati activitatea cu maxima eficienta si lejeritate.

In primul rand, acestia trebuie sa fie potriviti pentru forma fetei si sa nu fie nici prea mari, nici prea mici. O marime nepotrivita nu aduce decat o limitare a campului vizual si produce disconfort. In felul acesta, veti renunta cu usurinta sa-i mai purtati si expunerea la pericol va fi mult mai mare.

Ochelarii de protectie Safety One nu sunt niste ochelari obisnuiti, asa ca nici materialele folosite pentru realizarea acestora nu sunt foarte comune, ci mult mai rezistente pentru a face fata provocarilor de la locul de munca.

Cele mai multe prechi de ochelari pentru protectie de la SafetyOne.ro sunt prevazute cu lentile din policarbonat, un material net superior sticlei in ceea ce priveste rezistenta, care da dovada de eficienta si rezistenta marita la contactul cu zgarieturile, cazaturile sau alte tipuri de uzura, specifice muncii in mediile industriale. Ramele sunt la randul lor extrem de dure si suporta foarte bine temperaturile mai ridicate. In cazul unui incident neprevazut, acestea sunt construite astfel incat sa impinga lentila spre ochi si sa evite accidentarea.

Alegerea unei prechi de ochelari trebuie facuta in functie de cerintele de la locul de munca, dar si de tipul de activitate desfasurata. In mediul industrial, cei mai multi angajati se confrunta cu pericole precum: praf, caldura, lovituri, substante chimice, asa ca purtarea unei perechi de ochelari de protectie este ceva indispensabil.

Acestia se gasesc intr-o varietate de optiuni si modele, potrivite pentru toate nevoile. Puteti alege o pereche de ochelari cu protectie frontala, laterala sau superioara, cu ventilatie sau fara, cu protectie chimica, solara sau numeroase alte perechi care va ajuta sa stati departe de incidentele neplacute.

Siguranta la locul de munca trebuie sa fie o preocupare a oricarui angajat sau angajator care isi doreste sa se bucure de un loc de munca sigur, lipsit de accidente. Un echipament potrivit este exact ceea ce are nevoie orice angajat din mediul industrial, iar ochelarii de protectie sunt ideali pentru a proteja cea mai sensibila zona a corpului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro