Criteriul National

Purtarea ochelarilor de protectie, o conditie obligatorie in mediul industrial

Purtarea ochelarilor de protectie, o conditie obligatorie in mediul industrial
decembrie 27
17:21 2017

Activitatea intr-un mediu industrial presupune contactul cu diferite impuritati sau evenimente care va pot pune in pericol sanatatea.

Pentru a evita accidentele este necesar sa purtati un echipament de protectie adecvat care sa va protejeze si sa va permita sa va desfasurati activitatea intr-un mediu sigur.

Din nefericire, cele mai multe incidente la locul de munca se petrec la nivelul capului, o zona extrem de sensibila care are nevoie de o atentie sporita. Pentru a va asigura ca aceasta zona nu este expusa, ochelarii de protectie sunt absolut esentiali si reusesc sa impiedice accidentele neplacute care pot avea urmari destul de grave. Alegerea unei perechi potrivite din cadrul cataloagelor de profil: https://www.safetyone.ro/produse/protectia-ochilor nu trebuie sa fie intamplatoare, deoarece pe langa protectie, ochelarii trebuie sa va ajute sa va desfasurati activitatea cu maxima eficienta si lejeritate.

In primul rand, acestia trebuie sa fie potriviti pentru forma fetei si sa nu fie nici prea mari, nici prea mici. O marime nepotrivita nu aduce decat o limitare a campului vizual si produce disconfort. In felul acesta, veti renunta cu usurinta sa-i mai purtati si expunerea la pericol va fi mult mai mare.

Ochelarii de protectie Safety One nu sunt niste ochelari obisnuiti, asa ca nici materialele folosite pentru realizarea acestora nu sunt foarte comune, ci mult mai rezistente pentru a face fata provocarilor de la locul de munca.

Cele mai multe prechi de ochelari pentru protectie de la SafetyOne.ro sunt prevazute cu lentile din policarbonat, un material net superior sticlei in ceea ce priveste rezistenta, care da dovada de eficienta si rezistenta marita la contactul cu zgarieturile, cazaturile sau alte tipuri de uzura, specifice muncii in mediile industriale. Ramele sunt la randul lor extrem de dure si suporta foarte bine temperaturile mai ridicate. In cazul unui incident neprevazut, acestea sunt construite astfel incat sa impinga lentila spre ochi si sa evite accidentarea.

Alegerea unei prechi de ochelari trebuie facuta in functie de cerintele de la locul de munca, dar si de tipul de activitate desfasurata. In mediul industrial, cei mai multi angajati se confrunta cu pericole precum: praf, caldura, lovituri, substante chimice, asa ca purtarea unei perechi de ochelari de protectie este ceva indispensabil.

Acestia se gasesc intr-o varietate de optiuni si modele, potrivite pentru toate nevoile. Puteti alege o pereche de ochelari cu protectie frontala, laterala sau superioara, cu ventilatie sau fara, cu protectie chimica, solara sau numeroase alte perechi care va ajuta sa stati departe de incidentele neplacute.

Siguranta la locul de munca trebuie sa fie o preocupare a oricarui angajat sau angajator care isi doreste sa se bucure de un loc de munca sigur, lipsit de accidente. Un echipament potrivit este exact ceea ce are nevoie orice angajat din mediul industrial, iar ochelarii de protectie sunt ideali pentru a proteja cea mai sensibila zona a corpului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu