Criteriul National

Rabufniri si orgolii nejustificate ale unei primarite din Romania

aprilie 03
18:43 2015

Olguta

Primarul Craiovei, doamna Lia Olguta Vasilescu a ajuns sa se ia la cearta cu o parte din jurnalisti.

Politicianul PSD a fost vizibil deranjat de jurnalistii de catre postul de televiziune privata Romania TV, ce a ilustrat cu fotografia sa o stire vis a vis de coruptia prezenta in cadrul Primariei Craiova. Aceasta a aparut pe retelele de socializare, după ce zilele trecute a avut parte de un alt conflict, prin intermediul unei aceleiasi rețele de socializare, cu jurnalistul Rareș Bogdan de la Realitatea TV.

„Ce tampiti! Cum sa pui poza mea la un articol care nu are nicio legatura cu mine? Pentru jurnalistii de buna credinta: doar unul dintre functionari e din primarie, iar eu am schimbat-o din functia de director la Asistenta sociala, imediat cum am venit in primarie. Fiul doamnei are multe masini pe taxi si cateva, multe, spatii comerciale. Chiar cred ca merita ce i se intampla… Va pocneste bomba DNA in nas, papagalilor!”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina personala de Facebook.

Bineinteles, ca persoana publica aceste iesiri temperamentale nu-i aduc absolut niciun serviciu si nu-i ofera niciun fel de avantaj! De aceea, prin acest articol, imi permit sa condamn asemenea rabufniri, asemenea asumari si discreditari din partea unei persoane ce ar trebui sa fie un model pentru acea urbe, acea societate.

Insa, asa cum se intampla (din ce in ce mai des) domnia sa reprezinta cu „real succes” guvernarea „rosie”, atat de neproductiva si dezastruoasa a PSD-ului ce amplifica starea de incertitudine, de haos si de climat dominat de acuze, de coruptie (dovedita cu succes de actiunile DNA-ului) de care pana in prezent , din varii motive, inca nu au fost concretizate si in „ograda” acestei vocale primarite a Craiovei!

Oricum, ceva se va intampla pana la urma. Pana sa apara noi elemente ale acestei „scantei”, va voi promite ca va voi tine la curent in evolutia acestui viitor caz.

Sursa foto: http://laraport.ro/

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro