Criteriul National

Rabufniri si orgolii nejustificate ale unei primarite din Romania

aprilie 03
18:43 2015

Olguta

Primarul Craiovei, doamna Lia Olguta Vasilescu a ajuns sa se ia la cearta cu o parte din jurnalisti.

Politicianul PSD a fost vizibil deranjat de jurnalistii de catre postul de televiziune privata Romania TV, ce a ilustrat cu fotografia sa o stire vis a vis de coruptia prezenta in cadrul Primariei Craiova. Aceasta a aparut pe retelele de socializare, după ce zilele trecute a avut parte de un alt conflict, prin intermediul unei aceleiasi rețele de socializare, cu jurnalistul Rareș Bogdan de la Realitatea TV.

„Ce tampiti! Cum sa pui poza mea la un articol care nu are nicio legatura cu mine? Pentru jurnalistii de buna credinta: doar unul dintre functionari e din primarie, iar eu am schimbat-o din functia de director la Asistenta sociala, imediat cum am venit in primarie. Fiul doamnei are multe masini pe taxi si cateva, multe, spatii comerciale. Chiar cred ca merita ce i se intampla… Va pocneste bomba DNA in nas, papagalilor!”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina personala de Facebook.

Bineinteles, ca persoana publica aceste iesiri temperamentale nu-i aduc absolut niciun serviciu si nu-i ofera niciun fel de avantaj! De aceea, prin acest articol, imi permit sa condamn asemenea rabufniri, asemenea asumari si discreditari din partea unei persoane ce ar trebui sa fie un model pentru acea urbe, acea societate.

Insa, asa cum se intampla (din ce in ce mai des) domnia sa reprezinta cu „real succes” guvernarea „rosie”, atat de neproductiva si dezastruoasa a PSD-ului ce amplifica starea de incertitudine, de haos si de climat dominat de acuze, de coruptie (dovedita cu succes de actiunile DNA-ului) de care pana in prezent , din varii motive, inca nu au fost concretizate si in „ograda” acestei vocale primarite a Craiovei!

Oricum, ceva se va intampla pana la urma. Pana sa apara noi elemente ale acestei „scantei”, va voi promite ca va voi tine la curent in evolutia acestui viitor caz.

Sursa foto: http://laraport.ro/

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo