Criteriul National

Rădulescu ”Mitralieră” spune că a fost exclus din PSD de gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD – Politic

Rădulescu ”Mitralieră” spune că a fost exclus din PSD de gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD – Politic
septembrie 11
03:49 2020
Deputatul Cătălin Rădulescu prezintă, pe Facebook, „adevăratele motive” ale excluderii sale din PSD, susţinând că a sesizat „existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea”, grup din care ar face parte, între alţii, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Mihai Fifor, potrivit News.ro.

El îi critică şi le aduse diverse acuzaţii acestora, spunând că Tudose ar fi afirmat că va „face” cel puţin 100 de milioane de euro ca premier şi numindu-l pe Manda „colorat”.

Rădulescu afirmă că „gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD” nu poate ajunge „la rezultatele lui Liviu Dragnea”, neavând „nici flerul, nici spiritul de luptător al lui”. „Excluderea mea a fost pentru mine, un moment de uşurare, pentru ca îmi era greaţă să vă aud şi să vă privesc”, spune Rădulescu.

„Din 2012 am sesizat existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea, blocând accesul parlamentarilor, al primarilor sau al preşedinţilor de organizatii, la el, acest grup unit ba prin calitatea de analfabeţi, marea majoritate fiind cu studii la universităţi private, cu studii la Universitatea Sri şi masoni şi bineinteles corupţi până in măduva oaselor! grupul e format din: Ciolacu, Tudose, Manda, Olguţa Vasilescu, Simon, Talvar, Georgian Pop, Grindeanu, Lucian Sova şi Weber, grup la care au achiesat ulterior şi Stanescu şi Fifor, el fiind condus până la un anumit moment de Valeriu Zgonea”, adaugă Rădulescu.

Deputatul spune că acest grup avea rolul de a-şi promova membrii în toate funcţiile de conducere ale Camerei Deputaţilor şi în ministerele importante, potrivit News.ro.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul