Criteriul National

Rafinată d-nă dr. față cu reacțiunea: „ESTI LIBIDINOS SI PUPINCURIST!”

Rafinată d-nă dr. față cu reacțiunea: „ESTI LIBIDINOS SI PUPINCURIST!”
septembrie 29
18:19 2017

imag articol

redactare – Andrei Chivu

putin aglomerat in ultima vreme, dar era pe agenda mea analiza obiectiilor unei distinse doamne. Nu stiu cum se face ca in ultima vreme, si mai apropiati si mai putin apropiati parca s-au vorbit toti sa-mi umple frigiderul. Daca tot am ajuns vedeta in orasul shaormisto-pashoptist, de ce sa nu ajut si eu niste rafinati local sa ajunga celebri. In ultimii trei ani am avut o implicare civica deosebita cred, am organizat zeci de actiuni ong-istice, am scris aici la ziar incercand cu argumente sau umor sa demonstrez diferitele probleme locale de administratie sau de mentalitate, nu stiu nici eu sincer de unde aceasta pornire efervescenta, cert este ca am facut ceva treaba cred si mi-am investit putinele dar toate economiile in aceste activitati. Dupa aceasta perioada, trebuie sa recunosc ca am primit de o suta de ori probabil mai multe injuraturi decat aprecieri, dar daca pornesti la drum sa ajuti pe cineva, trebuie sa pleci impacat ca ori a fost lovit de soarta si are probleme de sanatate, ori a fost lovit de prostie si trebuie sa-l accepti.

„Ei, bobocule, apoi cum le știi dumneata toate, mai rar cineva!”

Daca am fost pe undeva surprins de lipsa de recunostina a multora, si mai ales de pasivitatea lor la problemele comune ori ale semenilor, mi-am exprimat sincer admiratia recent intr-un scrut articol pentru activitatea dlui Horia Constatinescu vis-a-vis de controalele acestuia care au scos la iveala probleme grave in sistemul de alimentatie si nu numai – detalii. Supriza mare insa din partea unei doamne, Laura Rebenciuc, doctor la spitalul judetean asa cum se recomanda pe fakebook, care ori s-a intepat in seringa vreunui psd-ist supraponderal, ori respira fericita poluarea din oras si spatii verzi insalubre ca m-a luat intr-o serie de nu stiam ce a patit saraca femeie. Asa cum se vede in textul-imagine din subsol, a inceput distinsa doamna sa traga cu scuipici in mine de nu mai apucam sa deschid umbrela. Ma uit repede pe goagal-goagal, ma gandesc ca o fi femeia vreo somitate, o tine poate prelegeri in Zurich la reuniunea doctorilor, dar nimic…  O alta doctora rafinata ma numea tot recent cand „om minunat” la un spectacol, cand cacacios in fata artistilor – detalii. Dna Filip, dna Rebenciuc, avesti sanse bune sa ajungeti prietene apropiate pentru ca aveti calitati in comun cred. Si asa vroia dna Filip sa ma dea in judecata pentru ca m-a numit cacacios ?! eu zic sa va uniti fortele acum si sa mergeti la CEDO. O sa povestesc si eu curand ce buleala mi-am luat prin spitale acum vreo doua saptamani…

Cu asemenea caractere medicale, ne intrebam oare de ce nu ne mai facem bine.  In poza de mai jos, imaginea reprezentarii sanatoasei doctore probabil despre ce inseamna a fi „pupincurist si libidinos„.  Dansele primesc primele pe fakebook articolul intr-un mesaj comun, sa vezi acum rafinatele, comentarii la comentarii, tine-te bine nenica…

activitate

333

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro