Criteriul National

Rafinată d-nă dr. față cu reacțiunea: „ESTI LIBIDINOS SI PUPINCURIST!”

Rafinată d-nă dr. față cu reacțiunea: „ESTI LIBIDINOS SI PUPINCURIST!”
septembrie 29
18:19 2017

imag articol

redactare – Andrei Chivu

putin aglomerat in ultima vreme, dar era pe agenda mea analiza obiectiilor unei distinse doamne. Nu stiu cum se face ca in ultima vreme, si mai apropiati si mai putin apropiati parca s-au vorbit toti sa-mi umple frigiderul. Daca tot am ajuns vedeta in orasul shaormisto-pashoptist, de ce sa nu ajut si eu niste rafinati local sa ajunga celebri. In ultimii trei ani am avut o implicare civica deosebita cred, am organizat zeci de actiuni ong-istice, am scris aici la ziar incercand cu argumente sau umor sa demonstrez diferitele probleme locale de administratie sau de mentalitate, nu stiu nici eu sincer de unde aceasta pornire efervescenta, cert este ca am facut ceva treaba cred si mi-am investit putinele dar toate economiile in aceste activitati. Dupa aceasta perioada, trebuie sa recunosc ca am primit de o suta de ori probabil mai multe injuraturi decat aprecieri, dar daca pornesti la drum sa ajuti pe cineva, trebuie sa pleci impacat ca ori a fost lovit de soarta si are probleme de sanatate, ori a fost lovit de prostie si trebuie sa-l accepti.

„Ei, bobocule, apoi cum le știi dumneata toate, mai rar cineva!”

Daca am fost pe undeva surprins de lipsa de recunostina a multora, si mai ales de pasivitatea lor la problemele comune ori ale semenilor, mi-am exprimat sincer admiratia recent intr-un scrut articol pentru activitatea dlui Horia Constatinescu vis-a-vis de controalele acestuia care au scos la iveala probleme grave in sistemul de alimentatie si nu numai – detalii. Supriza mare insa din partea unei doamne, Laura Rebenciuc, doctor la spitalul judetean asa cum se recomanda pe fakebook, care ori s-a intepat in seringa vreunui psd-ist supraponderal, ori respira fericita poluarea din oras si spatii verzi insalubre ca m-a luat intr-o serie de nu stiam ce a patit saraca femeie. Asa cum se vede in textul-imagine din subsol, a inceput distinsa doamna sa traga cu scuipici in mine de nu mai apucam sa deschid umbrela. Ma uit repede pe goagal-goagal, ma gandesc ca o fi femeia vreo somitate, o tine poate prelegeri in Zurich la reuniunea doctorilor, dar nimic…  O alta doctora rafinata ma numea tot recent cand „om minunat” la un spectacol, cand cacacios in fata artistilor – detalii. Dna Filip, dna Rebenciuc, avesti sanse bune sa ajungeti prietene apropiate pentru ca aveti calitati in comun cred. Si asa vroia dna Filip sa ma dea in judecata pentru ca m-a numit cacacios ?! eu zic sa va uniti fortele acum si sa mergeti la CEDO. O sa povestesc si eu curand ce buleala mi-am luat prin spitale acum vreo doua saptamani…

Cu asemenea caractere medicale, ne intrebam oare de ce nu ne mai facem bine.  In poza de mai jos, imaginea reprezentarii sanatoasei doctore probabil despre ce inseamna a fi „pupincurist si libidinos„.  Dansele primesc primele pe fakebook articolul intr-un mesaj comun, sa vezi acum rafinatele, comentarii la comentarii, tine-te bine nenica…

activitate

333

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo