Criteriul National

Rafinată d-nă dr. față cu reacțiunea: „ESTI LIBIDINOS SI PUPINCURIST!”

Rafinată d-nă dr. față cu reacțiunea: „ESTI LIBIDINOS SI PUPINCURIST!”
septembrie 29
18:19 2017

imag articol

redactare – Andrei Chivu

putin aglomerat in ultima vreme, dar era pe agenda mea analiza obiectiilor unei distinse doamne. Nu stiu cum se face ca in ultima vreme, si mai apropiati si mai putin apropiati parca s-au vorbit toti sa-mi umple frigiderul. Daca tot am ajuns vedeta in orasul shaormisto-pashoptist, de ce sa nu ajut si eu niste rafinati local sa ajunga celebri. In ultimii trei ani am avut o implicare civica deosebita cred, am organizat zeci de actiuni ong-istice, am scris aici la ziar incercand cu argumente sau umor sa demonstrez diferitele probleme locale de administratie sau de mentalitate, nu stiu nici eu sincer de unde aceasta pornire efervescenta, cert este ca am facut ceva treaba cred si mi-am investit putinele dar toate economiile in aceste activitati. Dupa aceasta perioada, trebuie sa recunosc ca am primit de o suta de ori probabil mai multe injuraturi decat aprecieri, dar daca pornesti la drum sa ajuti pe cineva, trebuie sa pleci impacat ca ori a fost lovit de soarta si are probleme de sanatate, ori a fost lovit de prostie si trebuie sa-l accepti.

„Ei, bobocule, apoi cum le știi dumneata toate, mai rar cineva!”

Daca am fost pe undeva surprins de lipsa de recunostina a multora, si mai ales de pasivitatea lor la problemele comune ori ale semenilor, mi-am exprimat sincer admiratia recent intr-un scrut articol pentru activitatea dlui Horia Constatinescu vis-a-vis de controalele acestuia care au scos la iveala probleme grave in sistemul de alimentatie si nu numai – detalii. Supriza mare insa din partea unei doamne, Laura Rebenciuc, doctor la spitalul judetean asa cum se recomanda pe fakebook, care ori s-a intepat in seringa vreunui psd-ist supraponderal, ori respira fericita poluarea din oras si spatii verzi insalubre ca m-a luat intr-o serie de nu stiam ce a patit saraca femeie. Asa cum se vede in textul-imagine din subsol, a inceput distinsa doamna sa traga cu scuipici in mine de nu mai apucam sa deschid umbrela. Ma uit repede pe goagal-goagal, ma gandesc ca o fi femeia vreo somitate, o tine poate prelegeri in Zurich la reuniunea doctorilor, dar nimic…  O alta doctora rafinata ma numea tot recent cand „om minunat” la un spectacol, cand cacacios in fata artistilor – detalii. Dna Filip, dna Rebenciuc, avesti sanse bune sa ajungeti prietene apropiate pentru ca aveti calitati in comun cred. Si asa vroia dna Filip sa ma dea in judecata pentru ca m-a numit cacacios ?! eu zic sa va uniti fortele acum si sa mergeti la CEDO. O sa povestesc si eu curand ce buleala mi-am luat prin spitale acum vreo doua saptamani…

Cu asemenea caractere medicale, ne intrebam oare de ce nu ne mai facem bine.  In poza de mai jos, imaginea reprezentarii sanatoasei doctore probabil despre ce inseamna a fi „pupincurist si libidinos„.  Dansele primesc primele pe fakebook articolul intr-un mesaj comun, sa vezi acum rafinatele, comentarii la comentarii, tine-te bine nenica…

activitate

333

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo