Criteriul National

Rafturi pentru depozitare

aprilie 06
10:27 2017

rafturi metalice

In orice casa, in fiecare camera a acesteia necesitam de rafturi de depozitare. Fie ca avem nevoie de un raft pe care sa ne depozitam cartile, in camerele copiiilor rafturi pentru a depozita diverse obiecte necesare acestora sau in camara pentru a pastra pregatirile de iarna, acestea sunt cu siguranta, necesare. Cand alegem un raft primul lucru la care ne gandim este in ce scop il vom folosi, daca se potriveste raportat la nevoile noastre, sa fie realizat din materiale de calitate, insa totodata si la partea estetica, daca dorim sa il achizitionam pentru a-l folosi in camerele principale.

Rafturile sunt recomandate intr-o casa si eu devenit o piesa de mobilier foarte utila din toate punctele de vedere. Dispunem de o gama variata de rafturi din care putem alege. Exista cele independente, foarte elegante, ce pot fi mutate in orice loc al camerei. Acestea sunt foarte utile deoarece le putem muta in functie de scopul in care necesitam sa le utilizam. Rafturile de perete sunt si ele tot independente insa dispun de o singura fata ce poate fi folosita. Acestea in general acopera un perete in care se depoziteaza obiecte de décor sau carti. Putem opta pentru tot felul de rafturi din cele mai complexe, pe care sa asezam florile din ghivechi, diverse obiecte de décor, precum si pentru rafturi suspendate pe care sa ne depozitam cartile. Putem crea o altfel de biblioteca prin montarea de rafturi suspendate, paralele si putin oblice pentru a schimba total decorul camerei. Acest lucru poate fi valabil si pentru o alta camera a casei, respectiv bucataria. Ne putem achizitiona rafturi in care sa asezam sticlele de vin sau alte bauturi, si acestea pot fi asezate in diverse modalitati pentru a schimba complet aspectul bucatariei. Alegerea unor astfel de rafturi trebuie facuta tinand cont de felul in care arata camera, in functie de celalalte elemente existente si desigur luand in considerare culorile predominante, astfel incat sa alegem ceva care sa se potriveasca. Desigur, ca putem oricand sa le vopsim si sa le dam culoarea care o dorim. De asemenea, acestea trebuie sa fie si realizate din materiale rezistente, in functie de ceea ce urmeaza sa depozitam pe ele. In general in camere se recomanda a fi folosite rafturile de lemn forjat, deoarece sunt foarte rezistente. Un alt plus al acestui tip de rafturi este acela ca pot fi montate pe orice perete al camerei, deasupra fotoliului, al comodei TV, etc., astfel optimizand si spatiul din camera respectiva.

rafturi metalice

Referitor la rezistenta, acesta este un aspect foarte important atunci cand in calcul intra rafturile metalice. Daca necesitam de rafturi de depozitare strict privind din acest unghi, atunci rafturile metalice sunt alegerea perfecta pentru camara sau garaj. Acestea sunt perfecte pentru a depozita diverse lucruri. In camara in general toti depozitam borcane cu pregatiri pentru sezonul de iarna, sticle de bautura, ulei sau otet sau orice alte produse necesare nu doar in bucatarie ci in intreaga casa.  Pentru cei care stam la casa, in general garajul este locul in care depozitam sculele, cutiile cu vopsea, etc, iar rafturile metalice sunt perfecte in acest sens. Acestea sunt realizate integral din metal, sau metal cu blaturi din PAL, si sunt ideale nu doar pentru camara sau garaj ci merg chiar si in balcon. Sunt foarte usor de asamblat, ne putem descurca chiar singuri, sunt foarte rezistente si desigur, practice. In general, la apartament nu dispunem de un spatiu enorm comparativ cu cel daca locuim la casa, deci fiecare centimetru din camera conteaza. Cu ajutorul rafturilor metalice reusim sa optimizam cu succes si spatiul din camera. Astfel, indiferent ca dorim sa depozitam borcane cu dulceata, compot, muraturi, sticle de bautura sau cu bulion, echipamente electrice (trusa scule, bormasini, etc), rafturile metalice sunt perfecte in acest sens.

            Indiferent de alegere facuta, rafturile nu numai ca sunt utile si putem depozita pe ele diverse obiecte, sunt insa si adevarate elemente de decor, care vor schimba complet o camera, atata timp cat alegerea facuta este una potrivita.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo