Criteriul National

Rafturi pentru depozitare

aprilie 06
10:27 2017

rafturi metalice

In orice casa, in fiecare camera a acesteia necesitam de rafturi de depozitare. Fie ca avem nevoie de un raft pe care sa ne depozitam cartile, in camerele copiiilor rafturi pentru a depozita diverse obiecte necesare acestora sau in camara pentru a pastra pregatirile de iarna, acestea sunt cu siguranta, necesare. Cand alegem un raft primul lucru la care ne gandim este in ce scop il vom folosi, daca se potriveste raportat la nevoile noastre, sa fie realizat din materiale de calitate, insa totodata si la partea estetica, daca dorim sa il achizitionam pentru a-l folosi in camerele principale.

Rafturile sunt recomandate intr-o casa si eu devenit o piesa de mobilier foarte utila din toate punctele de vedere. Dispunem de o gama variata de rafturi din care putem alege. Exista cele independente, foarte elegante, ce pot fi mutate in orice loc al camerei. Acestea sunt foarte utile deoarece le putem muta in functie de scopul in care necesitam sa le utilizam. Rafturile de perete sunt si ele tot independente insa dispun de o singura fata ce poate fi folosita. Acestea in general acopera un perete in care se depoziteaza obiecte de décor sau carti. Putem opta pentru tot felul de rafturi din cele mai complexe, pe care sa asezam florile din ghivechi, diverse obiecte de décor, precum si pentru rafturi suspendate pe care sa ne depozitam cartile. Putem crea o altfel de biblioteca prin montarea de rafturi suspendate, paralele si putin oblice pentru a schimba total decorul camerei. Acest lucru poate fi valabil si pentru o alta camera a casei, respectiv bucataria. Ne putem achizitiona rafturi in care sa asezam sticlele de vin sau alte bauturi, si acestea pot fi asezate in diverse modalitati pentru a schimba complet aspectul bucatariei. Alegerea unor astfel de rafturi trebuie facuta tinand cont de felul in care arata camera, in functie de celalalte elemente existente si desigur luand in considerare culorile predominante, astfel incat sa alegem ceva care sa se potriveasca. Desigur, ca putem oricand sa le vopsim si sa le dam culoarea care o dorim. De asemenea, acestea trebuie sa fie si realizate din materiale rezistente, in functie de ceea ce urmeaza sa depozitam pe ele. In general in camere se recomanda a fi folosite rafturile de lemn forjat, deoarece sunt foarte rezistente. Un alt plus al acestui tip de rafturi este acela ca pot fi montate pe orice perete al camerei, deasupra fotoliului, al comodei TV, etc., astfel optimizand si spatiul din camera respectiva.

rafturi metalice

Referitor la rezistenta, acesta este un aspect foarte important atunci cand in calcul intra rafturile metalice. Daca necesitam de rafturi de depozitare strict privind din acest unghi, atunci rafturile metalice sunt alegerea perfecta pentru camara sau garaj. Acestea sunt perfecte pentru a depozita diverse lucruri. In camara in general toti depozitam borcane cu pregatiri pentru sezonul de iarna, sticle de bautura, ulei sau otet sau orice alte produse necesare nu doar in bucatarie ci in intreaga casa.  Pentru cei care stam la casa, in general garajul este locul in care depozitam sculele, cutiile cu vopsea, etc, iar rafturile metalice sunt perfecte in acest sens. Acestea sunt realizate integral din metal, sau metal cu blaturi din PAL, si sunt ideale nu doar pentru camara sau garaj ci merg chiar si in balcon. Sunt foarte usor de asamblat, ne putem descurca chiar singuri, sunt foarte rezistente si desigur, practice. In general, la apartament nu dispunem de un spatiu enorm comparativ cu cel daca locuim la casa, deci fiecare centimetru din camera conteaza. Cu ajutorul rafturilor metalice reusim sa optimizam cu succes si spatiul din camera. Astfel, indiferent ca dorim sa depozitam borcane cu dulceata, compot, muraturi, sticle de bautura sau cu bulion, echipamente electrice (trusa scule, bormasini, etc), rafturile metalice sunt perfecte in acest sens.

            Indiferent de alegere facuta, rafturile nu numai ca sunt utile si putem depozita pe ele diverse obiecte, sunt insa si adevarate elemente de decor, care vor schimba complet o camera, atata timp cat alegerea facuta este una potrivita.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro