Criteriul National

Rafturile metalice – Imbinarea designului cu versatilitatea

Rafturile metalice – Imbinarea designului cu versatilitatea
aprilie 26
12:29 2017

Orice loc in care mergem dorim sa vedem ordine, disciplina sau frumusete – si pe buna dreptate. Omul este facut sa fie atras de aceste elemente, iar propria sa casa este elementul descriptiv al acestuia.

Insa atunci cand vine vorba de aranjarea lucrurilor, mai ales in ceea ce priveste birotica si papetaria, avem la dispozitie o gama variata de accesorii, insa care trebuie sa ne asiguram ca ofera rezistenta, sunt in ton cu piesele de mobilier avute, dar si usor de utilizat.

In acest caz, producatorii ne pun la dispozitie niste accesorii care nu au cum sa nu se imbine la perfectie atunci cand vine vorba de aranjarea lucrurilor.

Daca suntem un fin pasionat al cititului cu siguranta vom avea o gama variata de autori pe domenii, iar in acest caz niste rafturi metalice sunt dovada rezistentei, a versatilitatii si a elementului de design placut al casei.

De ce rafturi metalice? In primul rand ele nu necesita foarte multa intrebuintare la instalare, ci doar imbinarea unor piese metalice fixate in suruburi.

In al doilea rand reprezinta dovada ideala ca pot fi intrebuintate chiar si pe spatiu mare dar si pe unul mic fara sa ne cauzeze vreun disconfort.

Insa anumite domenii tind sa depinda de astfel de produse, deoarece pot sustine o cantitate considerabila de carti, dosare si documente importante. Care sunt acelea?

Dupa cum bine stim, arhivele, dar si documentele importante ce tin de ordinul trecutului sunt in cantitati foarte mari mai ales atunci cand vine vorba de sectiile ce se afla la consiliile locale si la departamente ale evidentei populatiei.

Un astfel de raft metalic este dovada ca orice lucru dorim sa gasim se poate face cu usurinta fara sa se necesite un timp aditional de gasire sau de analiza.

Mai mult decat atat, produse precum cele de pe Raftmetal.ro – avand ca principal avantaj rezistenta, datorita compozitiei avute – sunt folosite si la depozitare pentru diferite tipuri de marfuri, care se gasesc chiar si la mall-uri, greutatea pe care o pot sustine acestea fiind una covarsitor mai mare in comparatie cu alt fel de rafturi.

Daca dorim sa imbinam simtul ordonat cu rezistenta, un raft metalic este dovada unor producatori iscusiti care vin la pachet si completeaza cu succes accesoriul ideal pentru casa sau afacerea ta.

Oare toti producatorii sa tina cont de dorinta fabricarii unor lucruri de calitate? Sau exista si cazuri in care raportul calitate-pret nu reflecta valoarea produsului?

Inainte de a achizitiona un astfel de accesoriu ideal pentru depozitarea diferitelor lucruri este necesar sa vedem parerile oamenilor de pe forumurile de specialitate, care au avut deja experienta achizitionarii unui astfel de produs.

In acest caz, acestia vor da un feedback la cald despre calitate, rezistenta dar si felul in care a fost plasat, marime si alte detalii prioritare atunci cand vine  vorba de partea tehnica.

Asadar este de o deosebita importanta sa stim pe ce dam banii, iar in acest caz putem fi documentati exact asa cum ne dorim, iar cererea unei oferte sau contactarea unei firme care fabrica astfel de rafturi metalice ar putea fi cheia solutiei unui loc mai bine ordonat si mai productiv.

Lipsa timpului cu siguranta ne duce cu gandul la a avea totul la indemana noastra fara sa fie nevoie de fapte sau situatii aditionale, iar in acest caz rafturile metalice sunt perfecte  pentru oamenii  care vor sa aibe lucrurile puse la punct, indiferent de felul acestora.

Fie ca vorbim de o biblioteca, fie de o depozitare de diferite produse, rafturile metalice sunt dovada tehnologica bruta ca lucrurile pot sa imbine mai multe caracteristici deodata fara sa fie nevoie de scoaterea multor resurse financiare din buzunar.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo