Criteriul National

Rahat (ambalat) pe băț

Rahat (ambalat) pe băț
februarie 17
19:57 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

aglomeratie
Doamne- ajută. Am trăit să o văd și pe asta. De curând am fost la MAREA DESCHIDERE a unui depozit de prezentare /desfacere(marfă) al INVESTITORILOR STRATEGIȚI. N-am să vă dau detalii pentru că nu ne aflăm la ora de filozofie matematică. Și nu prea am cum să vă explic în câteva cuvinte efectul de BUMERANG FINANCIAR pe bursa mărfurilor din ROMÂNIA. Să nu uităm că ECONOMIA ROMÂNEASCĂ duduie de a ajuns de a da chiar în clocot, neputând fabrica măcar un șurub pentru un strung din epoca de tristă amintire. Așa că eu unul mă ghidez după propria intuiție și propria experiență când vreau să fac ceva. Nu mă iau după TELEMBIZOR sau  după mincinoasele și nerealistele sondaje de opinie.
Nu m-am dus chiar în ziua X la ora anunțată H, ci a treia zi. Pentru că în prima zi cu siguranță nu mai găseai un loc de parcare și nici un coș/cărucior gol. De, în ultima vreme ne-am cam obișnuit cu oameni călcați în picioare, cu bătaie pe produse și TELEMBIZIUNI multe la asemenea festivități fără sobor de preoți cu slujbă de BINECUVINTARE.

soborEu unul n-am să fac dezvăluiri senzaționale pentru că ultima instituție care nu s-a războit cu mine și ATENȚIE nu se v-a război cu mine niciodată e CONSILU CONCURENȚEI. Eu unul sunt un NAȚIONALIST convins și autentic ROMÂN. Acum v-ați întrebat vreo dată de ce această instituție nu e NAȚIONALĂ. Precum celelalte instituții ale statului. Chiar și puzderia de partidulețe ce au în componență “NAȚIONALIST”. Iar ca să fiu scurt și la obiect ridic această problemă asemeni unei mingi la fileu. Și cer să fiu audiat/interogat/anchetat ore în șir la ore târzii în noapte precum cei de la DNA. Cu siguranță nu o vor face acum pentru că nu au strâns prea multe PROBE la dosarul ELECTRONIC. Și ca să închei discuția de ce n-am avea și noi o concurență LOIALĂ/NELOIALĂ așa între noi. Să premiem și noi VALORILE că tot am auzit în ultima perioadă de MERITROCRAȚIE.
Știți bancul acela cu Ițic și Ștrul? Dacă aveți habar, v-aș ruga să nu vă mai îmbătați cu apă rece. Chiar acum când vă scriu aceste rânduri un comerciant vindea CARNE PROCESATĂ mai bătrâna decât soacră-mea…(am glumit).

Pesemne era însușită fraudulos de la MUZEUL COMUNISMULUI. Aceasta ne-având E-uri, aditivi și emulgatori. Dar necomestibilă în ziua de astăzi. Prostimea s-a tot învățat să dea rața, găina, gâsca din curte pentru că curca lu’ MĂCUI din vale e mai arătoasă…Nu de alta dar ași hârcâit- o odată când a văzut toporul înfipt în trunchi după casă. După asta au venit omuleți verzi de ziceai că’s MARȚIENI și-au luat ca pradă de război toată agoniseala și mândrețea de zburătoare dându-le la schimb bani sau iar “rahat” ambalat frumos.

Cum vă spuneam unii politicieni se întrec în FURĂCIUNI și nu se mai sesizează nimeni de la CONSILIU CONCURENȚEI. De ce? Pentru că nu e de uinteres NATIONAL faptul de a fi la…CONCURENȚA. Adică unii vin de afară și corup iar alți (fraieri) fac investigați după reguli procedurale. Ca în final să găsim de vină ambalajul. Ia ambalajul pune-i cătușele și urcă-l în dubă.

Iată cum am ajuns și la criza taxei de ambalare. de care am auzit noi toți.Ei au dreptul acela să ne sperie cu această  majorare fără să ne lumineze nimeni în acest sector cum de dispar banii din materialele RECICLABILE. Sau cine controlează această piață?Sunt competitori printre ei? Fac concurență sau e un CARTEL INTEGRU. Ca la BNR. (Iar NAȚIONALĂ.) Știți voi scandalul cu “ Ia casa și scap de datorii”. Se aliniază la start, dar se aseamănă cu acei atleți care …îi cam fură peisajul și reușesc să pornească mai repede decât semnalul existent…

concurenta_top

Eu  unul zic să ne uităm bine la ambalaj poate așa nu mai mor micuții ROMÂNI ca la Argeș chiar cu un GUVERN TEHNOCRAT ticsit de specialiști școliți iar/din nou după regulile procedurale. Fără LIMBA LATINĂ, ROMÂNĂ sau ISTORIE în școli.

MIE UNUIA mi se rupe inima când aud de chiu și vai în țata asta  DACIA. Încă se moare în COLECTIV și nu e tras nimeni la zid după cuplu CEAUȘIST. De ce?

Ne tot sperie ăștia cu TERORIȘTI. Parcă ar fi BAU-BAU. De douăzeci și cinci de ani tot auzim ba una ba alta dar mă întreb ei n-au copii.Cred că tocmai copii lor sunt mai deștepți decît ai noștri…

Și ei au fost copii acestei țări cîndva, dar au avut un AMBALAJ deosebit, frumos! . O mamă iubitoare un tată călăuzitor, curajos și mulți frați nevaccinați, fără SHAORMA sau cu nu știu câte GADGETURI COOL. E cazul să ne trezim că am rămas ultima găină în coteț.

ambalat

Nu vă supărați pe mine dar eu unul pe lângă lumânarea pe care o aprind la COLECTIV voi pune și o jucărie de pluș pentru copii aceia care s-au născut într-o țară condusă de alții și înrobită de propria neputință. Nu doresc nimănui să ajungă un…RAHAT INFIPT ÎN BĂȚ.

O zi bună de la DOMNUL.
Notă
Îmi cer iertare părinților ce au rămas fără acei bebeluși. Știu ce înseamnă să rămâi fără zâmbetul, gânguritul sau privirea lor gingașă și frumoasă. Maica DOMNULUI să-i aibă în pază. AMIN.
Vorba românească are mai multe înțelesuri. Iertare, deoarece nu vorbim urât în public.Ci doar atunci când suntem provocați și nevoiți să ne exprimăm , tot așa cum și STĂPÂNII NOȘTRI au obiceiul…

 

Sursa document : societateacivila@yahoo.com

Sursa foto : www.ziarulatac.roortodoxiepenet.blogspot.com,despreusi.ro,www.caffea.ro

Redacţia ziarului nostru Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material ce a dorit ca identitatea să-i fie protejată!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro