Criteriul National

RAZBOI CONTRA KURZILOR! Raidurile armatei turce s-au intensificat!

august 11
09:28 2015

In lupta sa contra rebelilor kurzi cat si pentru asa – declaratul război împotriva terorismului,aviaţia turcă nu tine cont de nimic, bombardand poziţii ale rebeliloracestei etnii ce se afla intr-o „raca” istorica de mai bine de un secol!

Escadrila turca  Criteriul National

Aviația turcă a lansat în noaptea de luni spre marți o serie de raiduri vizând poziții ale Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) în sud-estul Turciei, ca ripostă la atacurile de luni atribuite rebelilor kurzi, a anunțat armata turcă, fapt confirmat de catre agentia on-line a celor de la Agerpres.

Numai putin de 17 ținte au fost lovite cu precizie în provincia Hakkari’, a precizat Statul Major turc într-un comunicat preluat de AFP. Turcia a fost luni ținta unei serii de atentate. Cinci polițiști și un soldat au fost uciși în atacuri atribuite separatiștilor kurzi din PKK, în timp gruparea clandestină de extremă stângă DHKP-C (Partidul/Frontul Revoluționar de Eliberare a Poporului) a revendicat un atentat comis împotriva consulatului american la Istanbul.

Luni seara, un alt soldat a fost ucis în provincia Sirna (sud-est) de tiruri venind dinspre pozițiile PKK .

Ankara a lansat la 24 iulie un „război împotriva terorismului ” vizând simultan PKK și gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) în Siria. Dar, în timp ce zeci de raiduri s-au concentrat asupra gherilei kurde, numai trei au fost semnalate oficial împotriva Statului Islamic.

Sursa foto : www.obiectivbr.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo