Criteriul National

REACŢIE PE MĂSURĂ! Radu Banciu a făcut apel la prietenii francezi pentru „a le scoate ochii proştilor din România“ !

septembrie 23
09:49 2015

 

banciu

Omul de televiziune Radu Banciu a revenit în emisiunea de la postul B1 TV cu lămuriri în privinţa imaginii trucate de pe stadionul echipei de fotbal Olympique de Marseille în care se presupunea că fanii îi mulţumesc în limba spaniolă, precizând în mod ironic că „a plâns toată noaptea pentru că a fost păcălit“ şi făcând apel la amicii din Marsilia, dar şi la românii din Diaspora să recreeze momentul pentru „a scoate ochii proştilor din România“.

TRUCAJ

Imaginea trucată FOTO contrasens.ro

„Începem cu o erată. După cum ştiţi, ieri (luni, 21 septembrie – n.red.)  am prezentat o imagine umflându-ne în piept cu Stade Velodrome, prietenii noştri, care au pus un banner acolo. S-a demonstrat, între timp, că un facebook-ar (utilizator de Facebook – n.red.) din ăsta, pentru care era importantă gloria de moment, ar fi trucat imaginea şi, vezi Doamne, a râs toată presa românească de Radu Banciu, că «Uite cu ce se fălea el, că ar fi ajuns idolul stadionului Velodrome şi el, de fapt, săracul, este un nimeni». Da, aşa este, într-adevăr. Am plâns şi eu toată noaptea că am fost păcălit, sigur, numai că, îi asigur pe toţi ageamiii ăştia, care au râs de mine pe Facebook, că îi aşteaptă o sarabandă de imagini de pe Stade Velodrome şi să ştiţi că am vorbit cu amicii mei din Marsilia astăzi şi nu am o veste bună să vă dau“, a declarat Banciu la B1 TV

Totodată, Banciu a făcut un apel la prietenii francezi, dar şi la românii din Diaspora, rugându-i să facă un gest similar cu cel din imaginea falsă pentru „a râde un pic de toţi ăştia şi să le scoatem ochii proştilor din România.“ „Încă o dată, nu suntem la originea acelei farse de ieri, cetăţeanul care a făcut-o răspunde sau nu, e problema lui, nu m-a consultat înainte, deci nu ne lăudăm cu lucrurile astea, dar mie mi s-a părut absolut veridic atât timp cât am atâţia prieteni acolo şi fac un apel şi pe calea asta, ca să vă umilim, cu francezii am vorbit, dar cu românii nu. Uite, vă rog eu, dragi români de acolo, haideţi să râdem un pic de toţi ăştia, duceţi-vă pe Velodrome după ce vor termina suspendarea stadionului (…) şi faceţi nişte bannere cu numele emisiunii sau cu ce vreţi voi ca să le scoatem proştilor din România ochii“

 

 

Sursa foto :www.libertatea.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro