Criteriul National

REACŢIE PE MĂSURĂ! Radu Banciu a făcut apel la prietenii francezi pentru „a le scoate ochii proştilor din România“ !

septembrie 23
09:49 2015

 

banciu

Omul de televiziune Radu Banciu a revenit în emisiunea de la postul B1 TV cu lămuriri în privinţa imaginii trucate de pe stadionul echipei de fotbal Olympique de Marseille în care se presupunea că fanii îi mulţumesc în limba spaniolă, precizând în mod ironic că „a plâns toată noaptea pentru că a fost păcălit“ şi făcând apel la amicii din Marsilia, dar şi la românii din Diaspora să recreeze momentul pentru „a scoate ochii proştilor din România“.

TRUCAJ

Imaginea trucată FOTO contrasens.ro

„Începem cu o erată. După cum ştiţi, ieri (luni, 21 septembrie – n.red.)  am prezentat o imagine umflându-ne în piept cu Stade Velodrome, prietenii noştri, care au pus un banner acolo. S-a demonstrat, între timp, că un facebook-ar (utilizator de Facebook – n.red.) din ăsta, pentru care era importantă gloria de moment, ar fi trucat imaginea şi, vezi Doamne, a râs toată presa românească de Radu Banciu, că «Uite cu ce se fălea el, că ar fi ajuns idolul stadionului Velodrome şi el, de fapt, săracul, este un nimeni». Da, aşa este, într-adevăr. Am plâns şi eu toată noaptea că am fost păcălit, sigur, numai că, îi asigur pe toţi ageamiii ăştia, care au râs de mine pe Facebook, că îi aşteaptă o sarabandă de imagini de pe Stade Velodrome şi să ştiţi că am vorbit cu amicii mei din Marsilia astăzi şi nu am o veste bună să vă dau“, a declarat Banciu la B1 TV

Totodată, Banciu a făcut un apel la prietenii francezi, dar şi la românii din Diaspora, rugându-i să facă un gest similar cu cel din imaginea falsă pentru „a râde un pic de toţi ăştia şi să le scoatem ochii proştilor din România.“ „Încă o dată, nu suntem la originea acelei farse de ieri, cetăţeanul care a făcut-o răspunde sau nu, e problema lui, nu m-a consultat înainte, deci nu ne lăudăm cu lucrurile astea, dar mie mi s-a părut absolut veridic atât timp cât am atâţia prieteni acolo şi fac un apel şi pe calea asta, ca să vă umilim, cu francezii am vorbit, dar cu românii nu. Uite, vă rog eu, dragi români de acolo, haideţi să râdem un pic de toţi ăştia, duceţi-vă pe Velodrome după ce vor termina suspendarea stadionului (…) şi faceţi nişte bannere cu numele emisiunii sau cu ce vreţi voi ca să le scoatem proştilor din România ochii“

 

 

Sursa foto :www.libertatea.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo