Criteriul National

Real Time PCR – afla daca este sau nu costisitor sa te testezi in aceasta perioada

Real Time PCR – afla daca este sau nu costisitor sa te testezi in aceasta perioada
martie 29
12:04 2021

Vorbim astazi despre pretul unui aparat Real Time PCR! Afla daca este sau nu costisitor sa te testezi in aceasta perioada! Inainte de a trece la subiect, insa, vrem sa te intrebam pe tine ce parere ai? Crezi ca este costisitor sa optezi, mai ales acum, pentru un test PCR?

Venim cu un raspuns cat se poate de cunoscut! Depinde! De ce anume? Ei bine, de persoana sau persoanele la care apelezi. Ba mai mult, mai exista si alti factori care contribuie la stabilirea unui pret in ceea ce priveste Real Time PCR.

Real Time PCR pret – subiect extrem de discutat

Dupa cum spuneam si anterior, Real Time PCR pret este un subiect extrem de discutat. Asta se datoreaza faptului ca nu exista preturi fixe atribuite tuturor acestor teste in parte. Preturile difera si mereu or diferi.

Adevarul este ca un Real Time PCR poate ajunge la preturi mari. Poate depasi 400 sau chiar 500 RON. Vrem, insa, sa iti spunem cine te-ar putea ajuta sa-l obtii mai ieftin. Nu va trebui sa te deplasezi nicaieri, ci doar sa dai cateva click-uri pe internet pentru a-l afla!

In cazul de fata, nu este vorba despre nimeni altcineva, decat despre cei de la Proton. Aici gasesti Real Time PCR la preturi extrem de avantajoase. Pentru a te convinge, te invitam pe site-ul acestora pentru a-ti face o parere cu privire la tot ceea ce inseamna Real Time PCR pret!

Mai apoi, in functie de cum apreciezi pretul fiecarui test in parte, il poti achizitiona sau poti trece cu privirea peste el. Cert este ca Proton ofera nu doar cele mai accesibile produse, ci si cele mai bune din punct de vedere al eficientei si calitatii!

Mizeaza pe experti! Alege Proton – site special dedicat domeniului medical!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul