Criteriul National

 Realizarea siluetei mult dorite cu echipamentele speciale de liposucție

 Realizarea siluetei mult dorite cu echipamentele speciale de liposucție
mai 04
07:10 2020

Liposucția este un procedeu foarte amănunțit ce este categorizat ca fiind o intervenție chirurgicală folosită în special pentru eliminarea straturilor indispensabile de grăsime din corp. Tehnica medicală destinată liposucției cuprinde o serie de echipamente speciale prin intermediul cărora procedura chirurgicală este disponibilă. Lipo este cel mai mare distribuitor de echipamente pentru liposucție și consumabile, având zeci de colaborări cu cabinete importante din țară. Anii de experiență din spate clasează compania în topul preferințelor, reușind să aducă de fiecare dată noutăți în domeniul echipamentelor de liposucție, cu tehnologii de ultimă generație și sisteme noi cu un grad de siguranță foarte ridicat.

lipo

Orientarea Lipo este întotdeauna concentrată pe clienții cu care colaborează, având de fiecare dată oferte de nerefuzat și o gamă extinsă de pachete pentru echipamentele de liposucție de foarte bună calitate. Compania își dedică întotdeauna toate resursele spre oferirea celor mai bune servicii de pe piață, adăugând pe lângă respectul și promptitudinea necesare fiecărei colaborări. În comparație cu multe alte companii de profil de la noi din țară, Lipo are cele mai bune rezultate.

 

Mulțumită echipamentelor diversificate, liposucția poate fi aplicată în anumite regiuni ale corpului: abdomen, șolduri, coapse, fese, genunchi, gambe, brațe, sâni, gât și regiunea facială. Mulțumită acestui procedeu corpul poate să atingă formele mult visate. Echipamentele de liposucție și accesoriile- consumabilele din catalogul de produse Lipo amplifică cu succes nevoia de instrumentar necesară desfășurării sarcinilor de lucru în laboratorul dedicat liposucției și lipoaspirației. Tehnologiile avansate le oferă clienților confortul necesar și siguranța că vor pleca de două ori mai fericiți după prima procedura de liposucție.

 

Noile echipamente dotate cu tehnologiile de ultimă generație reușesc să reducă în proporții foarte mari riscurile de leziuni la nivelul țesuturilor. Lupta cu kilogramele în plus poate fi câștigată mulțumită echipamentelor Lipo. Dacă deții certificările necesare unui cabinet dedicat liposucțiilor și lipoaspirațiilor, echipamentele din catalogul Lipo îți vor servi cu succes în realizarea celor mai frumoase trupuri. Grăsimea odată localizată de ochii specialistului va dispărea prin intermediul echipamentelor de foarte bună calitate, reușind să ofere un contur frumos la nivelul corpului. Liposucția este cea mai eficientă metodă în ceea ce privește timpul de slăbire, rezultatele fiind vizibile imediat după aplicare.

logo lipo

Lipo deține echipamente revoluționare de liposucție și consumabile, având tehnici uimitoare de „sculptare” a corpului, reușind în mod eficient de fiecare dată să ofere aspectul mult dorit tuturor pacienților. Grăsimea de pe corp dispare iar formele corpului vor fi de două ori mai atrăgătoare.  

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul