Criteriul National

Reamenajarea locuintei poate incepe cu inlocuirea parchetului vechi

Reamenajarea locuintei poate incepe cu inlocuirea parchetului vechi
septembrie 11
14:15 2018

Toamna se numara bobocii, dar si modificarile din locuinte. Pentru ca vara e foarte cald si nu prea se poate lucra asa de bine in interior, odata cu venirea toamnei, cand e ceva mai rece si vantul isi face si el prezenta oamenii se apuca de reamenajat. Intr-o casa, intr-un apartament sunt multe lucruri de facut si de schimbat daca ai ajuns la capitolul renovari, reamenajari.

Pe langa gresie si faianta noua, un varuit, o schimbare de culoare in camere poti sa schimbi si parchetul. Cu cat parchetul e mai vechi, cu atat rezistenta sa scade, incepe sa nu mai poata fi sters cum trebuie, isi schimba aspectul estetic.

De asemenea un parchet vechi poate incepe sa miroasa din cauza lemnului care nu mai e asa de bine intretinut, incepe sa fie instabil si greu de curatat. In locul vechiului parchet poti alege sa montezi parchet triplu stratificat. Parchetul cu trei straturi este mult mai rezistent decat cel cu doua sau un strat, are un strat exterior dintr-o esenta mai tare, pentru a fi mai rezistent la trafic intens, celelalte doua straturi ii asigura stabilitate si flexibilitate la socuri sau presiune crescuta.

Mai multe straturi inseamna si o izolare mai buna, pe sub el se poate pune si o incalzire in pardoseala, aspectul sau este mult mai placut, iar montarea este foarte simpla. In general firmele care comercializeaza si produc parchet triplu stratificat asigura si montaj, personalizare, se pot alege orice fel de culori, parchetul are tonuri naturale si o calitate exceptionala.

Acest tip de parchet rezista mai bine la uzura, se poate monta si in case, si in apartamente, e usor de curatat cu substante speciale pentru parchet, nu se zgarie rapid, nu isi schimba proprietatile in caz de variatii de temperatura si umezeala.

Pentru ca are trei straturi parchetul este ideal pentru zonele in care traficul e mai mare, merge folosit si in institutii publice, sedii de birouri, dar si acasa. Montarea parchetului triplu stratificat se poate face in doar cateva ore, in functie de suprafata, nu e nevoie de un tratament special al spatiului unde se monteaza, rezistenta sa nu se deterioreaza odata cu trecerea timpului, fiind garantat vreme indelungata.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu