Criteriul National

Recomandarile zilei

Recomandarile zilei
decembrie 19
10:20 2019

Cursuri de marketing online

Alegand cursuri de marketing online vei invata cum sa alegi canalele de marketing de internet potrivite pentru o afacere si publicul tinta, vei invata cum sa atragi vizitatori pe site, ce formate de publicitate online sunt si cum sa nu platesti excesiv pentru ele, cum sa pregatesti un plan media, cum se bugeteaza, cum se seteaza contoarele pe un site, obiectivele si evaluarea datelor. Tot adevarul despre promovarea motoarelor de cautare il vei afla tot de la cursurile de marketing online si, de asemenea, vei intelege daca compania ta are nevoie de un specialist SEO.  De asemenea, vei invata cum sa configurezi publicitatea contextuala si directionata, remarketing-ul, bazele redactarii, bazele marketingului de continut, principiile marketingului prin e-mail. Mai mult decat atat, vei invata cum se utilizeaza retelele sociale pentru promovare,  ce sa alegi si cum sa comunici cu utilizatorii, cum sa interactionezi cu contractorii si cum sa ii controlezi. Numai cu cursuri practice de marketing de la prima agentie de growth hacking marketing din Romania, vei putea realiza un portret al clientului si vei selecta canalele de promovare necesare pentru el, vei putea realizati un plan media, vei putea analiza site-ul in termeni de utilizare, SEO, trafic (inclusiv stabilirea obiectivelor), vei putea crea anunturi contextuale si directionate, iti vei imbunatati abilitatile de scriere, vei putea crea un plan de continut si multe altele.

Website de proiecte DIY, idei amenajari interioare si exterioare

Cautati un website de proiecte DIY, idei amenajari interioare si exterioare? Nu ai suficiente idei de inspiratie? Vrei sa afli despre cei mai neobisnuiti roboti de casa din intreaga lume? Lucrareamea.ro prezinta un catalog de proiecte de roboti DIY pentru idei de amenajari interioare si exterioare. DIY – Do It Yourself sau DIY, este o zona populara de creativitate tehnica. Aici sunt colectate cele mai interesante proiecte cu scurte descrieri, o lista a componentelor necesare, fotografii si videoclipuri. Daca esti interesat de un proiect, afla mai multe despre el, gasind instructiuni complete, un cod de program etc. In catalog vei gasi proiecte robotizate, care pot fi implementate acasa. Proiectele sunt realizate pentru diferite niveluri de dificultate.

Magazin online de vinuri, ce ofera abonament la vin

Wineful.ro este un magazin online de vinuri, ce ofera abonament la vin si informatii despre sortimentul de vinuri, in special Alira Rose care a fost ales trei ani la rand drept cel mai bun vin rose din Romania, la concursul Tastevin – Confreria Vinul. Wineful.ro ofera abonamente la vinuri de la cele mai bune crame alese de somelierii Wineful, si, care te pot transforma intr-un adevarat cunoscator al vinurilor de calitate. Acest lucru se datoreaza ghidurilor de informatii ce vin odata cu abonamentul. Cu acest abonament vei avea o serie de avantaje, cum ar fi: descoperirea noilor vinuri, luna de luna cu posibilitatea de a achizitiona o sticla de vin la un pret personalizat special pentru tine. Datorita informatiilor detaliate despre vinuri, vei putea deveni un real expert in vinuri. Mai mult decat atat, vei primi vinuri atent selectate de somelierii Wineful, garantie de autenticitate, certificate pentru toate produsele la cerere.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul