Criteriul National

Reducerea volumului sânilor – operația de reducție mamară

Reducerea volumului sânilor – operația de reducție mamară
februarie 13
19:43 2021

În fiecare an, mii de femei aleg să recurgă la operația de reducție mamară, fiind o intervenție cu riscuri minime. Operația de reducție mamară presupune îndepărtarea unei porțiuni din glanda mamară, din excesul de piele și ridicarea sânilor și a areolei. Operația de reducție mamară se realizează sub anestezie generală. Procedura de reducție presupune excizia unor porțiuni mai mici sau mai mari din glanda mamară, țesutul de piele subareolar și grăsimea aferentă.

implant mamar

Problemele pentru care se apelează la reducția mamară:

 

 

- stres emoțional

- sâni necorespunzători ca dimensiune

- un sân este mai voluminos decât celălalt

- dureri de spate, umeri și ceafă cauzate de greutatea sânilor.

- postura deformată

- transpirație excesivă și iritații la nivelul șanțului inframamar

- probleme în timpul somnului sau probleme respiratorii

- dificultăți în efectuarea sporturilor

Plastia mamară rezolvă aceste inconveniente, micșorând volumul sânilor prea voluminoși, corectând asimetria si pielea lăsată de greutatea pieptului.

După o discuție cu specialistul în chirurgie estetică, se vor stabili pașii pe care trebuie să îi urmezi, înainte de intervenția chirurgicală pentru micșorare sânilor. Deciziile se vor lua în funcție de vârsta, așteptările tale și cazul tău, în mod particular. Înaintea unei astfel de intervenţii, medicul chirug va recomanda efectuarea unei serii de analize.. Este obligatorie efectuarea unei mamografii, pentru depistarea unor eventuale afecţiuni preexistente operaţiei. Așsadar, este foarte esenţial să fiți sincere și să comunicați eficient cu medicul dumneavoastră înainte de intervenţie, pentru a anunța dacă suferiți și de alte afecțiuni.

Operație reducție mamară – preț

 

În cazul în care vă întrebați cât costă o operație de reducție mamară, trebuie să știți că intervenția include atât operația și spitalizarea necesare, precum și controalele postoperatorii. Rolul nostru este de a vă oferi un serviciu medical de calitate, în condiții de siguranță și confort, care să vă satisfacă pe deplin așteptările.

Doar în cadrul consultației se va putea stabili costul final al intervenției. În funcție de anatomia fiecărei paciente, operația de micșorare a sânilor este o intervenție chirurgicală ce poate implica procedee estetice suplimentare, cum ar fi implantul mamar.

Reducerea sânilor este asociată mereu cu corectarea chirurgicală a ptozei, deci cu liftingul mamar. Mamelonul este de asemenea ridicat (și de regulă este micșorată și dimensiunea acestuia) și dispus în poziția corectă. Sânul devine astfel mai ferm și frumos reliefat.

Prețul unei intervenții de micșorare a sânilor variază în functie de particularitățile sânilor și clinica de chirurgie estetică unde se face intervenția și include:

 

- Consultația pre-tratament și măsuratorile 

- Operația de micșorare de sâni (reducție mamară)

- Spitalizarea

- Tipul de bustieră necesară pentru a fi purtată post-operatoriu

- Controalele și pansamentele postoperatorii.

Recuperare după micșorarea sânilor

 

logo estethica


După perioada de vindecare va trebui să reveniți pentru un consult la o lună, la trei și la șase luni. Este extrem de important să respectați aceste programări pentru ca doctorul dumneavoastră să poată evalua rezultatele pe termen lung.

Rezultatele sunt notabile și imediate, totuși trebuie să așteptați câteva luni (pentru retragerea edemelor) și până la un an (pentru finalizarea cicatrizării), până vă veți putea bucura de rezultatul final.

Clinica Estethica Global are o echipă completă formată din chirurgi plasticieni, medici anesteziști și asistente, care lucrează cu aparatură de ultimă tehnologie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul